تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 23 از 76 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

چه بازي بشه امشب اي خدا.فقط مصدوميت اينيستا منو خيلي ناراحت كرد و ديگه كارمان براي پيروزي خيلي سخت شد.اي كاش پپ جواب مارمولك ببخشيد مورينيو رو نمي داد.ولي خداييش خيلي مارمولكه اين مورينيو و استاد جنگ رواني.پپ رو بدجوري عصبي كرد كسي كه اصلا وارد جنگ رواني نميشد با زيركي مورينيو حالا اونم وارد شد و اين مي تونه برامون خيلي گرون تموم بشه.البته تقصير پپ هم بود كه اول اون شروع كرد در حالي كه معلومه كه در جنگ هاي رواني پپ در مقابل مورينيو بازنده است.به اميد اينكه اين حواشي رو پپ عزيزتاثير نزاره و مثل هميشه حرفشو تو زمين بزنه و مورينيورو داخل زمين شكست بده كاري كه تخصشش است.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حالا جدا از اف ورد استفاده کرده جوزپ گواردیولا ؟ البته دوستان از گل انگلیسی آورده بودند ، و برای این واژه ها به نظرم "لعنتی" ترجمه ی وفادارانه ای نیست : دی

با این حساب باید منتظر تقدیر یوفای پلاتینی باشیم از گواردیولا به خاطر مبارزه ی اصولی با عوامل اغتشاش

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کنفرانس خبری گواردیولا: در خارج از زمین سعی می کنم کمتر از مورینیو درس بگیرم

مربی بارسا هم در کنفرانس خبری شرکت کرد

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا سه شنبه شب درکنفرانس خبری تیمش پیش از دیدار دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال شرکت کرد و درمورد دیدارش با مورینیو گفت:« او به طور مستقیم با من صحبت کرده و من هم همین کار را می کنم. ما ساعت 20.45 چهارشنبه در زمین مسابقه همدیگر را می بینیم و در خارج از زمین مورینیو مرا برده. من در خارج از زمین چمپیونز ویژه ای را به او هدیه می دهم که از آن لذت برده و آن را به خانه ببرد. در این سالن، او رئیس بزرگ (***) و مدیر بزرگ (***) است و من نمی توانم در هیچ لحظه ای با او به رقابت بپردازم ولی وارد این بازی نمی شوم، چون نمی توانم این کار را انجام دهم. فقط به مورینیو یادآوری می کنم که ما 4 سال درکنار هم کار کرده ایم. زمانی که مقابل تیم مورینیو بازی می کنیم، سعی می کنم در داخل زمین و یا زمانهایی که بازیهای رئال را از تلویزیون می بینم، درسهای زیادی از او بگیرم ولی در خارج از زمین سعی می کنم کمتر از مورینیو چیزی بیاموزم. می توانی شیوه های فراوانی را برای بازی به کار بگیری و مورینیو شیوه خیلی خوبی را استفاده می کند.»

مربی جوان بارسا در ادامه قهرمانی رئال در جام حذفی را به مادریدی ها تبریک گفت:« به رئال مادرید به خاطر پیروزی و کسب جام قهرمانی تبریک می گویم. داور دیدار فینال خیلی هوشیار و باهوش بود. آفسایدی که اعلام کرد، آفسایدی چند سانتی متری بود.»

البته بحث درمورد رئال و مربی جنجالی اش به اینجا محدود نشد و گواردیولا در مورد آقای خاص ادامه داد:« سعی می کنم به بهترین نحو ممکن با مورینیو رقابت کنم و در خارج از مسائل فوتبالی سعی می کنم وارد این بازی نشوم. مورینیو دراین بازی خیلی بهتر است. او برتمام مسائلی که در داخل و خارج از زمین رخ می دهد تسلط دارد. ولی من نمی خواهم وارد این بازی شوم؛ چون من نماینده یک موسسه هستم. اگر رئال مادرید ما را از گردونه رقابتها حذف کند، به این دلیل است که آنها تیم بهتری هستند و اگر ما قهرمان لالیگا شویم، به این خاطر است که ما تیم بهتری هستیم. ما با یازده بازیکن وارد زمین می شویم و رئال بازی را با 10 نفر به پایان می برد.»

گواردیولا در مورد سبک بازی تیمش هم گفت:« ما از یک سبک خاص و شیوه مشخص بازی مان دفاع می کنیم. این سبک بازی را به عنوان سمبل یا پرچم چیزی نمی دانیم و فقط از آن دفاع می کنیم و سعی می کنیم که تا آخر کار از این سبک دفاع کنیم. عناوینی که با ارائه این فوتبال کسب کردیم، باعث شده تا سرتاسر دنیا به تمجید تیم ما بپردازند.»

گواردیولا در ادامه صحبتهایش با اشاره به رئال مادرید یادآوری کرد که تیمش مقابل یکی از بهترین تیمهای اروپا به میدان خواهد رفت:« برای ما این موفقیت بزرگی است که بتوانیم با این رئال که جزو بهترین تیمهای اروپاست، رقابت کنیم. رونالدو، اوزیل، دی ماریا، بنزما، آدبایور، ایگواین و پدرو لئون، هفت بازیکن تراز اولی هستند که ما را آزار خواهند داد. ما نمی توانیم برای دفاع به برنابئو برویم. ما از مصدومان تیممان مطلعیم ولی باید با مهره هایی که داریم به رقابت بپردازیم. ولی مطمئن باشید به این راحتی خودمان را بازنده نمی دانیم.»

مربی بارسا در مورد مصدومان متعدد تیمش گفت:« نمی دانم پویول، ماسچرانو یا فونتاس، کدامیک در جناح چپ بازی خواهند کرد و تنها چیزی که مطمئنم این است که یازده نفری به میدان می رویم. »آخرین تیر گواردیولا به رئال این بود:« رئال هم بازی را ده نفره به پایان خواهد برد. »

گواردیولا در مورد چمن بلند برنابئو هم گفت:« چمن برنابئو همان اندازه ای است که آخرین بازی را در آن برگزار کردیم ولی شرایط همین است و باید در این زمین بازی را برگزار کرد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/4/27

گزارش روز: رئال در کمین رکورد میلان؛ رئال در دیدارهای خانگی اروپا گلی نخورده

در سه دیدار مرحله گروهی، رئال توانست آژاکس ، میلان و اوسر را از پیش رو بردارد. در مرحله یک هشتم لیون را برد و در یک چهارم پایانی هم با برد (0-4) تاتنهام را روانه خانه کرد

سایت گل- رئال ژوزه مورینیو در دیدارهای خانگی اش در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا گلی را دریافت نکرده است.در صورتی که کهکشانی ها در دیدار امشبشان مقابل بارسلونا که در سانتیاگو برنابئو برگزار می شود،گلی را دریافت نکنند،با رکورد میلان فابیو کاپلو در فصل 3-1992 برابری خواهند کرد.

البته همه چیز به عملکرد ایکر کاسیاس در دیدار امشب مقابل بارسا بستگی خواهد داشت.

میلان کاپلو در آن سال که مسیر آغاز شده توسط اریگو ساکی را دنبال می کرد، در ورزشگاه خانگی اش (سن سیرو) شکست ناپذیر می نمود.آن ها در رقابتهای آن سال لیگ قهرمانان اروپا توانستند بادر خانه با نتیجه 0-4 از سد الیمپیا لیئوبلیانا عبور کنند و اسلوان و گوتبورگ را هم با نتیجه مشابه 0-4 از پیش رو برداشتند؛ پورتو را در خانه 0-1 بردند و با نتیجه 0-2 از سد آیندهوون عبور کردند.البته شیوه برگزاری رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در آن دوره به نحو دیگری بود و شاهد برگزاری دو دیدار حذفی (رفت و برگشت) و یک مرحله دو گروهی بودیم. صدرنشینان هرگروه به دیدار فینال می رسیدند و در آن فینال بود که میلان با نتیجه 0-1 مغلوب المپیک مارسی شد.

ایکر کاسیاس در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا، گلی را در دیدارهای خانگی دریافت نکرده. رئال در دیدارهای مرحله گروهی رئال توانست آژاکس (0-2)، میلان (0-2)، و اوسر (0-4) را از پیش رو بردارد. در مرحله یک هشتم با نتیجه (0-3) لیون را برد و در یک چهارم پایانی هم با برد (0-4) تاتنهام را روانه خانه کرد

از سال 1993 که میلان این افتخار را کسب کرد، هیچ تیمی نتوانسته تا در تمام دیدارهای خانگی اش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا دروازه اش را بسته نگاه دارد. رئالی ها تا به اینجای کار در دیدارهای خانگی شان در اروپا 25 گل به ثمر رسانده و گلی را دریافت نکرده اند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/27

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

یه عکس :
    کد:
    Last edited by Lamanta; 27-04-2011 at 15:01.

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگی
    منم برد منچستر (بخونید رسیدن به فینال)رو تبریک میگم
    فک کنم دیشب شالکه از برد های قبلی یه کم غرور پیدا کرده بود .بهتر بگم فک میکردند منچستر هم مث تیم های دیگس.اما چیزی که مشخص بود اینه که منچستر خیلی راحت 4 یا 5 گل رو نزد.

زنده باد فرگی بزرگ
    دیشب طبق معمول گیگز عالی بود .دیشب تو بازیش یه خونسردی بود که برام جالب بود
    در ضمن مخصوصا تو نیمه اول پارک خیلی زیبا و باشخصیت بازی کرد .الان دیگه از پارک به عنوان یع نماینده فوتبال اسیایی یاد نمیشه .تو ایند چند ساله کلا درکش رو از فوتبال از اسیایی به اروپایی تغییر داده.
    از یه نظر دلم میخواد بارسا رو تو فینال شکست بدیم تا انتقام بگیریم از یه نظر بازی رئال و منچستر تو فینال مطمئنا فینال رو خیلی رویایی و زیبا میکنه.در ضمن یه جور انتقام از اون بازی رویایی سال 2003 که تو یک چهارم 4به 3 بازی رو بردیم ولی صعود نکردیم هم هست.هنوز اشک های بعد از بازی رو یادم نمیره چقدر دلم سوخت.فک کنم یکی از قشنگترین بازی هایی بود که دیده بودم تو عمرم.
    ولی سلطان بازی دیشب فک کنم خود نویر بود .واقعا یه تنه جلو شیاطین وایساد.
    گل تحقیر آمیز؟
    با کمال احترام درسته که دیشب منچستر کاملا سر بود ولی نویر بیشتر تحقیر کرد منچستریا رو با توپایی که چپ و راست ازشون میگرفت
    دوست عزیز با کمال احترام همون دو گلی که خورد جواب پست شما هم هست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز با کمال احترام همون دو گلی که خورد جواب پست شما هم هست.
    جواب چی هستش دقیقا؟
    منچستر طبق پیشبینی هایی که شده بود بازیو برد ولی برنده اصلی زمین نویر بود بدون شک که خودشو به عنوان آماده ترین دروازبان حال حاضر دنیا نشون داد و از نظر سایتای ورزشی هم که اکثرا به عنوان Man Of The Match برگذیده شده و تحسین الکس فرگوسن و تیم حریف رو هم برانگیخت
    اگه این به معنای تحقیر شدنه پس 7گل خوردن سزار جلوی شالکه یا 5گل خوردن کاسیاس جلوی بارسا و .... رو باید به معنای محو شدنشون از صفحه روزگار قلمداد کنیم.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

باو کاسیاس پارت داره و تو دروازه اسپانیا وایمیسته وگرنه رینا کجا و کاسیاس کجا...
    نویر هم جلوی پپه کم میاره

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا جدا از اف ورد استفاده کرده جوزپ گواردیولا ؟ البته دوستان از گل انگلیسی آورده بودند ، و برای این واژه ها به نظرم "لعنتی" ترجمه ی وفادارانه ای نیست : دی

با این حساب باید منتظر تقدیر یوفای پلاتینی باشیم از گواردیولا به خاطر مبارزه ی اصولی با عوامل اغتشاش
    دلیل اینکه گواردیولا اینقدر عصبی شده رو نمیدونم .مورینیو تو این دو بازی اخیر کم صحبت کرد، بازی اول (لیگ) که اصلا تو کنفرانس قبل بازی شرکت نکرد، تو این بازی هم فقط گفت: خیلی جالبه گواردیولا به تصمیمات صحیح داور هم ایراد میگیره و داور رو به راحتی عوض میکنن!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باو کاسیاس پارت داره و تو دروازه اسپانیا وایمیسته وگرنه رینا کجا و کاسیاس کجا...
    نویر هم جلوی پپه کم میاره

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •