بچها این قیمت ورژن خاور میانه هستش
قیمت ورژن uk ۹۳۰ هست
بچها این قیمت ورژن خاور میانه هستش
قیمت ورژن uk ۹۳۰ هست
چه فرقی می کنن این دوتا؟؟؟ فک کنم ورژن خاورمیانش S-Off باشه و زبان فارسی هم داشته باشه... چی کمتر داره که ارزون تره؟؟؟
بر چه اساسی این رومی فرمایید که تو جی اس ام مشکل آنتن دهی داره؟
تو سایت جی اس ام آرنا نوشته:
Serious "death grip" issue with Wi-Fi radio
من خودم که میخوام یکی ازش بگیرم تا حالا موردی در رابطه با عدم آنتن دهی GSM نشنیدم!!!!!
توسایت گوشی شاپ که همیشه قیمت بالاتری رو بنا به ددلایل خاص عرضه میده اشاره کرده که
می تونم بپرسم ازتون که این مجموعه نرم افزاری جی پی اس رو که معادل 40 تومن قیمت روش گذاشتن چیه؟مجموعه نرم افزاری GPS موبایل فارسی اقلیم ( ساخت تایوان)
مگه بدون این مجموعه جی پی اس گوشی چه جوری میشه؟
این مجموعه چیه که رو اکثر گوشی ها دارن پیشنهادش می دن؟
صفحه نمايش اين گوشي توسط دو كمپاني مجزا ساخته شده . يكي sharp و يكي هم auo
تحقيقات سايت xda نشون داده كه صفحه تاچ توليد شده توسط شارپ از كيفيت بالايي بر خورداره و كنترل دما هم داره ولي اون يكي نه.پس اين يكي از تفاوتهاشه
اگر ميخواهيد بدونيد كه صفحه نمايش گوشي شما محصول كدوم كمپانيه بايد برنامه terminal emulator رو نصب كنيد و دستور dmesg رو بزنيد .اين دستور تمام تنظيمات و دل و روده گوشيتون رو براتون ليست ميكنه.
دنبال عبارتي مشابه
<6>[ 9178.895111] Panel Type = PANEL_ID_PYD_??????
بگرديد كه جاي علامت سوال بايد يا كلمه sharp باشه و يا auo و يا حتي چيز ديگه(يعني متفرقه).اگر sharp باشه يعني خيلي خوبه و شانس اورديد.اگر auo باشه از كيفيت خيلي پائينتري برخورداره و اگر متفرقه باشه كه ديگه هيچ.اين يه نمونه از تفاوتهاي سخت افزاري گوشي بود كه قطعا در قيمت گذاري محلي تاثير داره.البته در اون كشورها اين موضوعات به اطلاع مشتري ميرسه ولي توي ايران چي؟مخصوصا پاساژ علاالدين!!!!!!!!!!!!!!
برخي ديگه از گوشيها brand هستند كه cid اونها فقط براي يه اپراتور خاص مثل t-mobile يا vodafone طراحي شده و اگر توي بازارهاي ديگه هم ميتونيد پيداشون كنيد به خاطر اينه كه به احتمال بسيار قوي بصورت دستي آنلاك شدن و در اوليت آپديتهاي ota دچار مشكل simlock ميشن.اينها همه روي قيمت تاثير داره.معمولا هم پارت اول توزيع اين گوشيها فقط توليد خود htc توي تايوانه و به همين خاطر من براي خريدش يك ميليون دادم.بعد از پارت اول ديگه توليد ميره توي كشورهايي مثل چين ولي تحت لايسنس htc
متاسفانه اكثر افراد از اين موضوعات اطلاعي ندارن و تفاوت قيمت گيجشون ميكنه.هر چند بعد از ورود گوشي در بازار ، هميشه افت قيمت وجود داره ولي بسياري از فروشندگان آگاهانه يا از روي عدم آگاهي ، گوشيهاي ارزون رو به قيمت بالا ميدن وبعضي هم به قيمت واقعي.اينه كه اين چندگانگيها بوجود مياد
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
اين قيمت گوشيهاي مونتاژي براي خاورميانه است كه نسبت به ورژن اروپا و امريكا از كيفيت پائين تري برخورداره.وگرنه قيمت اروپائيش توي وال مارت و ... هنوز حدود 870 دلاره
سلام دوستان
من بعد کنکور میخاوم برم اینو بخرم!
منتظرم گارانتی یاس بیاره.. ولی وقتی بیاره حتما نسخه خاورمیانه میاره دیگه؟؟؟
می خواستم ببینم یعنی می ارزه گارانتیو بی خیال شم و 300 تومن اضافه بدم واسه انگالیسیش؟؟؟
بچه ها من این گوشیو با گارانتی یاس گرفتم 710 سوالی داشتید در خدمتم.![]()
سلام
710 یا 810 ؟
سلام
چطور؟ عجیبه؟
یکم گرون گرفتی ولی گارانتی داره دیگه
آقا مشکل انتن دهی و وایرلس داره ؟
چیزایی که جی اس ام آرنا گفته رو تست کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)