سلام
به کدی که به شما میده ربط داره ....
شماره کد رو قرار بدین
سلام
به کدی که به شما میده ربط داره ....
شماره کد رو قرار بدین
باسلام خدمت همه عزیزان P30 WORLD.
سیستم من چند وقت با ویندوز 7 مشکل داره.چند بار هم ویندوز عوض کردم فایده ای نداشت. موقعی که زیاد روشن میمونه یک صفحه آبی رنگ ارور میده که(خلاصه ای از جملات مهم ارور) :
A problem has been detected and windows has benn shot down to prevent damage to your computer
END_OF_NT_EVALUATION_PERIOD
If this is the frist time you`veseen this stop eror screen,restart your computer.If this screen appearsagin ,follow these steps: check to make sure any new hardware or softwareis properly installed.If this is a new installation , ask your hardware orsoftware manufacturer for any windows updates you might need
If problems continiue , disable or remove any newly installed hardware or software.Disable BIOS memoryoptions such as caching or shadowing.If you needto use safe mode to remove ordisable components , restert your computer, press F8 to select Advanced startupoptions , and then select safe mod
technical information: ***STOP : (0×BDC9A980 , 0×01CBEFFF , 0×000000 , 0×000000 )
---------------------تصاویری از محیط EROR----------------------
----------------
--------------------
توجه:برای بزرگ تر دیدن تصاویر از آدرس های آنها استفاده نمایید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان این EROR موقعی که میاد سیستم قفل میکنه و من هیچ راهی جز restart سیستم ندارم-خیلی اذیت میکنه لطفا کمکم کنید.
مثلا وسط نصب یک نرم افزار یا دانلود یک فایل میاد که موجب میشه قطع بشن.لطفا کمکم کنید.
لطفا کمکم کنید-منتظرم
Last edited by roshanaeedeh; 02-08-2011 at 09:34.
سلام
مشکل شما از کرک ویندوز هست کرک ویندوز را پاک کنید و عوض کنید.
از این تاپیک میتونید استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام-داداش مطمئنی از کرک ویندوزه؟
الان سایز عکس هام از ارور رو بزرگ کردم یه نگاه دیگه بنداز دمت گرم-چون فردا میخوام ببرم گارانتی-سیستمم رو 1 ماهه خریدم هر ویندوزی میریختم اینجوری می شد
داداش بعضی وقت ها هم صفحه ی آبی نمیاد - موقعی که دارم با سیستم کار میکنم یه دفعه یه صدای چخ از سیستم میاد و بعد صفحه کاملا سیاه میشه و روی مانیتور مینیویسه no signal - به نظر شما مشکل از چیه؟
داداش فردا سیستم رو میخوام ببرم گارانتی به نظرت ببرم یا لازم نیست؟
من احتمال قوی میدم از کرک و یا نسخه ویندوز7 باشه.
خب اون تاپیک فعال سازی ویندوز7 برید بعد کرک آخر رو که پیوست کردم را دانلود کنید.
بعد اکسترکتش کنید سپس اجراش کنید ابتدا uninstal رو بزنید بعد سیستم ریست میشه بعد که سیستم اومد بالا سپس instal رو بزنید .
دوباره سیستم ریست میشه بعد دیگه شما نباید مشکلی داشته باشین.
در مورد اون صدا هم باید بگم که من اطلاعاتی ندارم اما اینکه میگید no signal میشه کمی عجیبه ولی ربطی به بلو اسکرین نداره.
داداش الان عکسی که از EROR گذاشتم رو بررسی کردی فقط مشکلش کرک بود؟احتمال میدی از کرک باشه؟یا 100% از کرکه؟
به نظر شما اون صفحه دلیلش اصلا مشکل سخت افزاری نیست؟
با این کرکی که میگی میشه windows رو آپدیت کرد؟
اینجا کسی نیست منو در مورد اون صدا و سیاه شدن صفحه راهنمایی کنه که از چیه؟
Last edited by roshanaeedeh; 02-08-2011 at 09:46.
سلام
بله میشه
شما کرکو عوض کن ببین حل میشه
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//نوشته شده توسط sajadghobadinezhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تورو خدا کمک کنید
سیس من بالا نمیاد و همه کارام لنگ مونده
[quote]سلام
بله میشه
شما کرکو عوض کن ببین حل میشه [quote]
داداش کرکو نصب کردم eror صفحه آبی اومد ولی این دفعه با یه eror دیگه:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED-AREA
-------------------------تصاویری از محیط EROR ------------------------
داداش دمت گرم کارم لنگه یجوری ردیفش کن.
ببین ارور از چیه.
منتظرم - نوکرتم
up
........
با سلام خدمت شما
من چند وقتی که لبتاب دل 5010 خریدم.اوایل با اجرای یک برنامه خاص به اسم SiSoftware Sandra دچار بلواسکرین میشد.بردم نمایندگی و گفتن برنامه با سیستم کامپتیبل نیست.بعد از چند روز هم سیستم رو تحویل گرفتم.تا چند وقت پیش بدون مشکل کار میکرد که دوباره بلو اسکرین ظاهر شد.و هر بار با اجرای یک برنامه.
intel i5
2.53gh
4 gb ram
64 bit
microsoft security essentials
zonealarm free firewall
C:\Windows\Minidump
مشخصات سیستم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GeneralReporterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)