تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 24 اولاول ... 13192021222324 آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 235

نام تاپيک: Nokia N9

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

والا بازار هست
    ماشالا انقد بازار تحت کنترله که هیچ قانونی رعایت نمیشه..بسته به فروشندش داره دوست عزیز و بسته به مدل 16 و 64 گیگش

از 850 هست تا 1100000
    من هفته پیش رفتم c6-01 خریدم طرف میگه بابت ست آپ باکس هم 30 ازت میگیرم..میگم ست آپ باکس چیه؟
    یسری اراجیف گفت والا خودشم نتونست دوباره همونو بگه..گفتم بابا قضیه اینه..من تو سایت فلان واسه خودم برو بیا دارم..
    گفت 20 میزنم..گفتم بابا نوکیا ایران رو تحریم کرده من از چیش استفاده کنم و خودمو زدم به اون راه که من هیچی نمیفهمم..خلاصه یارو گفت نخواستم
    ته فاکتور نوشت با ضمانت خود مشتری ست آپ باکس رجیستر نشد!!!!

روش جدید زورگیری و کلاهبرداری
    دمت گرم بابا، البته بعید میبینم گوشی هایی که از این ور میره برا گارانتی بره شرکت نوکیا! خودشون یه دستی میزنن و سرهم میکنن میگن از گارانتی اومده، منم به هیچ عنوان بچه ها رو به گارانتی خریدن توصیه نمیکنم. گوشی رو دست نخورده بگیرین و خودتون بقیه کارها رو انجام بدین به خدا بهترین کاره، نخرین با گارانتی که جواب درست نمیدن به سر منو دوستم آمده به خدا

2. این کاربر از ali703 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

پست اول رو میخوام ادیت کنم گزینه ادیت نیست ! O_o

داره خودمونی میشه Mojtaba.Alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Azarbaycan

1

سلام
    ببخشید یه سوال
    این گوشی(ان 9) پورت HDMI داره یه یه تبدیل از USB به HDMI ؟

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال
    این گوشی(ان 9) پورت HDMI داره یه یه تبدیل از USB به HDMI ؟
    پورت HDMI نداره ..خروجی تی وی داره اما تبدیلشو نمیدونم

6. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mojtaba.Alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Azarbaycan

1

سلام دوستان
    کسایی که این گوشی رو خریدن می تونن بگن ایراد اصلی این گوشی چیه (منظورم سوتی هایی که گه گاه نوکیا و قتی یه گوشی خاص می زنه می ده مثلا n8 که خود به خود خاموش می شد)و در کل کاراییش چطوریه؟

8. این کاربر از Mojtaba.Alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام دوستان
    کسایی که این گوشی رو خریدن می تونن بگن ایراد اصلی این گوشی چیه (منظورم سوتی هایی که گه گاه نوکیا و قتی یه گوشی خاص می زنه می ده مثلا n8 که خود به خود خاموش می شد)و در کل کاراییش چطوریه؟
    والا سوتی که فعلا نداده

ممکنه سوتی بده و کلا بیخیال میگو بشه که اسمش دیگه سوتی نیست..حرفش بود که سیستم عامل تایزن که ترکیبی از میگو و یه سیستم عامل دیگس بیاد..حالا اینکه نوکیا چند وقت این گوشی رو ساپورت کنه معلوم نیست

10. 2 کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

دوستان فکر میکنید تا چند وقت دیگه قیمتش بشه زیر 400 ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

دوستان فکر میکنید تا چند وقت دیگه قیمتش بشه زیر 400 ؟
    فکر نکنم برسه چون قیمت جهانیش از اونی که شما گفتی بیشتره و قربونش برم بازار خوشگلمون!!!!
    فکرشم نکن

13. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض Nokia N9 - جنگجویی با سلاح MeeGo

معرفي

صحنه رقابت گوشی‌های هوشمند امروز شدت زیادی گرفته و رشد بسیار زیادی داشته است. به نظر می‌رسید Nokia N9 در حد شایعه باقی بماند ، اما این موجب کاهش انتظار و علاقه‌ی کاربران نشد. از آنجا که به نظر می‌رسید اين گوشی از استقبال گرمی برخوردار باشد ، از حدود یک سال پیش معرفی شده بود.

و شما همچنین می توانید امکاناتی چون سیستم عامل جدید که با مفهومی بسیار زیبا ادغام شده ، طراحی بدنه یکپارچه و شيك ، تعدادی سخت افزار قدرتمند و آبرومندانه (حتی با فقدان پردازنده دو هسته‌ای) و صفحه نمایش با شکوه منحنی شکل 3.9 اینچی AMOLED با وضوح WVGA را در N9 تجربه کنید.

در اين مطلب به بررسی هر چند کوتاه این نوزاد نوکیا می‌پردازیم ، که به اندازه‌ای هست که موجب کسب جایگاه ویژه‌ای براي آن در قلبمان شود. نوکیا N9 یک گوشی بسیار عالی بر اساس یک رابط کاربری هیجان‌انگیز و همچنین سخت‌افزاری خوش ترکیب است. اما نکته‌ای که در آن جاي شک و تردید وجود دارد ، امکان شکست خوردن آن در مرزهای تکامل گوشی‌های هوشمند است.

اما آنچه که مشخص است این است که گوشی هنوز به بازار عرضه نشده و N9 همان چیزی است که می‌تواند به نوکیا کمک کند تا دوره سخت اقتصادی نیمه دوم سال 2011 را به فراموشی بسپارد.

نوکیا N9 در یک نگاه کلی

- ارتباطات GSM با فرکانس 850/900/1800/1900 مگاهرتز ، ارتباطات UMTS با فرکانس 850/900/1700/1900/2100 مگاهرتز ، ارتباطات HSDPA با سرعت 14.4 و ارتباطات HSUPA با فرکانس 5.76 مگابایت بر ثانیه
    - طراحی ساده به همراه صفحه نمایش لمسی
    - ابعاد 116.5x61.2x12.1 میلیمتر ، 76 سی‌سی
    - وزن 135 گرم
    - صفحه نمایش 3.9 اینچی AMOLED
    خازنی با وضوح 854x480 پیکسل (FWVGA) با پشتیبانی از 16 میلیون رنگ ، شيشه ضدخش (Gorilla Glass) ، صفحه نمایش قوس‌دار ، ورودی چند لمسی
    - پردازنده 1 گیگاهرتز Cortex A8 ، پردازنده گرافیکی PowerVR SGX530 ، چیپست TI OMAP 3630
    - داراي 1 گیگابایت
    حافظه RAM
    - سيستم عامل MeeGo نسخه 1.2 موسوم به Harmattan

- حافظه ذخیره سازی 16/64 گیگابایت ، بدون درگاه کارت حافظه MicroSd
    - دوربین 8 مگاپیکسل به همراه تمرکز خودکار ، تشخیص چهره ، تمرکز لمسی و برچسب گذاری جغرافیایی ؛ فيلمبرداري HD (با وضوح 720p) با 30 فریم بر ثانیه ، فلاش LED ، دوربین جلو برای برقراری تماس‌های تصویری
    - اتصالات واي فاي 802.11 b/g/n و قابليت
    Wi-Fi hotspot ، بلوتوث 2.1 ، درگاه استاندارد microUSB ، گيرنده GPS‌ با پشتيباني از A-GPS ، جك صوتي 3.5 ميليمتري ، خروجی تلویزیون و NFC
    - بدنه يكپارچه از جنس پلی کربنات ، شتاب‌سنج داخلی ، حسگر مجاورت (Proximity) ، استفاده از میکرو سیمكارت

روی کاغذ ،
    اگر نوکیا N9 تماشایی نباشد ، دست كم یکپارچه است. اگر به مشخصات اصلي آن دقت کنید ، مشكل عمده‌اي به چشم نمي خورد و یک گوشی برای رسیدن به رده‌های بالا خواهید دید ، نه يك گوشي كه تنها در گوشه‌اي از بازار قرار گيرد.

طراحي ساده و شيك و صفحه نمایش قوس‌دار رو به بیرون ، اولین مواردي هستند كه خودنمايي مي كنند. و خبر خوب این است که این خوبی‌ها تنها به بیرون گوشی محدود نمی‌شود. با دیدن پلتفرم MeeGo Harmatan شگفت زده خواهيد شد و دچار شک و تردید مي‌شوید که آيا نوکیا ویندوز فون 7 را کنار گذاشته است!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای دیدن جزییات بیشتر بر روی عکس کلیک نمایید

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

صفحه نمایش عالی

طراحی هوشمندانه بدنه جالب به نظر می‌رسد، اما صفحه نمایش 3.9 اینچي قوس‌دار AMOLED با وضوح FWVGA در کانون توجه قرار می‌گیرد. اگر شما به بررسی فن‌آوري به كار رفته در صفحه نمایش‌ گوشی‌های جدید بپردازید ، خواهید دید که نسل قبلی صفحه‌های AMOLED نوکیا یکی از برترین‌های دنیای موبایل است.
    تنها ضعف آنها وضوح nHD بود که عقب‌تر از سردمداران بازار قرار می‌گیرد. بر روی N9 یکی از چشمگیرترین صفحه نمایش‌ها پیاده‌سازی شده است. صفحه نمایش سامسونگ Galaxy S II چند دهم اینچ بزرگتر از N9 است ، اما N9 علاوه بر اینکه می‌تواند کیفیت تصویر خوبی ارائه دهد ، از تعداد پیکسل‌های بالاتری نیز برخوردار است.

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

یبلسیلسیبل

15. این کاربر از tmmehregan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست عزیز این گوشی خودش تاپک داره چرا الکی برا یخ مطلب تاپک میزنید

واقعا که لطفا حذف شود تاپک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •