سلام
بازي رو كه اجرا ميكنم درجا بسته ميشه . مشكل از چي هست ؟
سلام
بازي رو كه اجرا ميكنم درجا بسته ميشه . مشكل از چي هست ؟
سلام
دوستان یه سوال دارم :
یعنی نمیشه این بازی رو با جزئیات پایین تر اجرا کرد ؟ [ از نظر گرافیکی ]
آخه توی سیستم لبتاپ من گیر میکنه موقع بازی
توی option هم که فقط سه حالت داره ، که کمونم همه حالاتش گرافیک بالایی دارن
توی پست اول هم یه نرم افزار معرفی شد اما اونم سه حالت high و very high اینا رو داشت
من یه چیزی تو مایه های normal یا low بخوام نمیشه ؟!!!!!!!
ممنونم![]()
ببخشید این پست پاک شود.......
مشکلم حل شد .. bitshare درست شد![]()
Last edited by Saeed System; 06-04-2011 at 08:28. دليل: درست شد
دوستان جریان چیه؟؟؟ من الان رفتم انلاین بزنم اخطار داد که key ام رو قبول نمیکنه و باید سریال درست رو وارد کنم......
نکنه کرایتک زده سریال ها رو ترکونده باشه؟؟؟
من الان دارم پچ 1.2 رو دانلود میکنم ببینم با اونم همین اخطار رو میده....
:((
دوستان با یکی از خبره های کرایسی آنلاین آنلاین مشورت کردم..
گفتش بیخیال پچ کردن شوگفت پچ 1.1 که فایده نداره برای آنلاین پچ 1.2 هم باید سریال ارجینال بخری
از زندگی نا امید شدم این حرف رو زد
یعنی کلا باید بیخیال آنلاین بشم؟
آرین جان ..اون پچ که به همراه کرک و فایل اجرایی گذاشتی تو پست اول ا زدیروز میخام دانلود کنم هنوز نتونستم...
فکر کنم 4 بار روی 60 مگ ارور داد 3 تا از آپلود سنترا که فیل تره فقط بیت شیر بازه که اونم همش اینجوری میشه
چند بارم اینجوری تا وسط دانلود رفت بعد ارور داد:
آرین جان این فایل پچ 1.1 که گذاشتی رو یه جایی که فیل تر نباشه یا اینکه لینک مستقیم بدی ممنونت میشم..
بخدا نمیشه دانلود کرد حداقل 10 بار سعی کردم![]()
Last edited by Saeed System; 06-04-2011 at 11:53.
دوستان پچ 1.2 با حجم 360 مگ fake هست من امروز صبح تست کردم و معلوم شد سرکاریه . فقط همون حجم 40 مگه درسته
دوستان توصیه میشه فعلا پچ رو نصب نکنید،چون اعتمادی به این نسخه های درپیتی که به دست ما رسیده نیست...........
دوستان کرک واسه patch 1.2 نیست؟
آره میدونم با 1.1 هم اجرا میشه ولی فرق 1.1 با 1.2 میشه اون فایل اجرایی...
این پچ به درد بخوره 1.1 که میگید 40 مگه چه تغییراتی رو بازی ایجاد میکنه؟
من مولتیش رو نمیخوام
----
یه سوال دیگه
این نرم افزار Crysis2AdvancedGraphicsOptions1_7 تغییرات خاصی تو گرافیک مال من نمیده، چه کنم؟
فولدر ریشه کرایسیس 2 هم موقع شروع به کار نرم افزار بهش معرفی کردم
سلام
آپشن گرافیکی که همینه و باید سوخت و ساخت!
ولی برای کاهش تنظیمات گرافیکی شما میتونید از برنامه Crysis 2 Advanced Graphics Options Version 1.7 استفاده کنید که لینک دانلودش احتمالا در پست اول همین تاپیک موجوده و از این طریق میتونید تنظیمات گرافیکی رو با جزئیات بیشتری در اختیار داشته باشین.
شما از همون کرک 1.1 باید استفاده کنید.
ربطی نداره!آره میدونم با 1.1 هم اجرا میشه ولی فرق 1.1 با 1.2 میشه اون فایل اجرایی...
اگر این جور باشه وقتی ما پچ 1.2 رو نصب کردیم و کرک 1.1 رو کپی کردیم توی محل بازی و بازی رو اجرا کردیم باید دوباره پیغام آپدیت پچ 1.2 ظاهر بشه! که خوب اینگونه نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)