سلام.
اینم یه عکس از دسکتاپ من:
محتوای مخفی: نمایش
میدونم خیلی سادست ولی خب من از محیط های شلوغ خوشم نمیاد
![]()
سلام.
اینم یه عکس از دسکتاپ من:
محتوای مخفی: نمایش
میدونم خیلی سادست ولی خب من از محیط های شلوغ خوشم نمیاد
![]()
قشنگ شده منم دارم سعی می کنم اینجوری درست کنم ولی Dock رو دارم متحول می کنم ...
Last edited by Vahid67; 13-12-2011 at 16:12.
سلام.میدونم این تاپیک واسه خیلی وقت پیشه ولی ببخشید دیگه...
آقا من استایل eker_lina واسه rainmeter رو از خود سایتش گرفتم همه چیش میزون کا میکنه به جز موزیک پلیر و فیس بوک!!اقسمت news هم میخوام فارسی بشه!
دوستان کسی هست به من کمک کنه؟صفحه هات همین تاپیک هم گشتم،تک تک مطالبم خوندم اما چیزی پیدا نکردم متاسفانه.
اینم دسکتاپ من...
همونطور که میبینید همه چی مرتبه حتی application ها رو هم چیدم...
کسی نیست جوای بده؟
چطوری باید از این برنامه استفاده کرد؟!
برگرد به صفحه های قبل همه چی رو متوجه میشی...
آقا یکی هم جواب مارو بده![]()
دوست عزیز در مورد قسمت اخبار که میخوای فارسی باشه من هم مشکل داشتم که تو چند صفحه قبل مطرح کردم و دوستان راهنمایی کردن شما باید آدرس rss یا feed سایت مورد نظرت رو در قسمت تنظیمات مربوط به news وارد کنی و بعد اون رو refresh کنی تا تنظیمات اعمال بشه. موزیک پلیر و فیس بوک رو بیشتر بگو موردت چیه شاید بتونم کمک کنم.
ممنون از راهنماییتوقتی اسکین موزیک رو که تیک میزنم تو منو Rainmeter چندتا error پشت سر هم میده.باید اونارو پشت سر هم ok کنم تا باز شه ولی هیچ استفاده ای ازش نمیشه کرد!
facebook هم خالیه یعنی هیچ اطلاعاتی توش نیست عین یه عکس همونطوری خشکش زده![]()
واسه موزیک باید ببینی اول واسه کدوم پلیر هستش واسه سازگاری با مدیا پلیر اول یه پلاگین بود که باید نصب میکردی بعد کار میکرد ولی برای موزیک بهتره از برنامه cd art display استقاده کنید تمزهای شیکی هم داره![]()
پنجره های من رنگش مثل اون نیست...هر رنگی رو هم انتخاب کردم شبیه رنگ داخل عکس نشد...
بقیه چیزا کاملا مثل همون شده...
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
دوستان
بک گراند پاک شده لینکش...
میشه دوباره آپلود کنید...
یه دنیا تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)