الان من هم وام خرید خودرو دارم میتونم پراید شخصی بخرم برم تو آژانس ،یا یه تاکسی فرسوده هم داریم میتونیم بدیمش طرح خودروهای فرسوده بهمون 405 یا سمند تاکسی میدن با وام.
به نظرتون کدوم راه رو انتخاب کنم بهتره؟
درآمد کدومش بیشتره؟
الان من هم وام خرید خودرو دارم میتونم پراید شخصی بخرم برم تو آژانس ،یا یه تاکسی فرسوده هم داریم میتونیم بدیمش طرح خودروهای فرسوده بهمون 405 یا سمند تاکسی میدن با وام.
به نظرتون کدوم راه رو انتخاب کنم بهتره؟
درآمد کدومش بیشتره؟
سلام.
خوب ببین.
جدا از سودش باید به روحیات خودت نیگاه کنی حال و حوصله تاکسی خط رو داری یا نه .
سروکله زدن با مسافر پول خرد و ............
100% تاکسی در امدش بهتره.
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
سلام.
تا حالا تو چه بازارهایی کار کردی. چقدر تجربه کاری داری؟
بیشتر چه کارهایی رو دوست داری.
به چه کار فنی رو بلدی؟
تو کدوم شهری؟
نبود؟کسی تجربه فست فود نداره؟هزینه اولیش؟حدود سودش؟هر ساندویچ چند درصد سود داره؟
کاری انجام ندادم چون کارمندم.
تو یه شهر 500 هزار نفری
تا 20تومن میتونم جمع کنم! حالا چه کاری شروع کنم؟
علاقه به موبایل و tv
هیچ کس نبود؟
دوستان درآمد یه فروشگاه اینترنتی در ماه چقدره؟
بعد برای راه اندازی چه فروشگاهی رو پیشنهاد میدید؟منظور در چه زمینه ای باشه
با سلام
اینجا کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد واردات وصادرات داره بخصوص واردات از چین.
ممنونم
فقط میدونم از این سایت سفارش میدن
alibaba . com
Last edited by aligsm; 20-07-2011 at 00:41.
دوستان میخوام بزنم تو کار لوازم ارایش . شامپو . اینها کسی میدونه بازارش خوبه؟ البته خانوم هایی که من دیدم رو فکر کنم خوبه)
کسی رو میشناسید وارد کننده این کار باشه؟
به نظرم بری از خود مدیر یک فست فود بپرسی بهرته که مشکلاتشو رو هم بهت بگه.هیچ کس نبود؟
درآمد آنچنانی که نداره ولی بستگی داره که چی بخوای بفروشی، چقدر تبلیغ کنی چقدر بازدید داشته باشی اولش که خیلی کمه و چطوری بخوای محصولات رو ارسال کنی و ...دوستان درآمد یه فروشگاه اینترنتی در ماه چقدره؟
بعد برای راه اندازی چه فروشگاهی رو پیشنهاد میدید؟منظور در چه زمینه ای باشه
به نظرم کار خوبیه من دقت کردم الان در پاساژ های داخل تهران فروشگاهای زیادی تغییر شغل داده به لوازم آرایشی بهداشتی و عطر مارک دار.دوستان میخوام بزنم تو کار لوازم ارایش . شامپو . اینها کسی میدونه بازارش خوبه؟ البته خانوم هایی که من دیدم رو فکر کنم خوبه)
کسی رو میشناسید وارد کننده این کار باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)