بله فرق دارن . واسه همین تبلتهای آندرویدی برنامه های خیلی کمتری دارن نسبت به گوشیهای آندرویدی
بله فرق دارن . واسه همین تبلتهای آندرویدی برنامه های خیلی کمتری دارن نسبت به گوشیهای آندرویدی
یک ویدئو از زووم :
Video: Motorola XOOM is Everything a Tablet Should Be
هر آنچه یک تبلت باید داشته باشد
]A new promo video for the Motorola XOOM has surfaced, giving potential buyers a full walk-through of the device while making sure everyone knows that this is the tablet to beat. It’s actually a pretty solid overview of the device, which has us wondering where this was back in February when it was launching alongside those odd spaceship promos And to the Cyanogen fans in the building, you’ll most definitely enjoy the color scheme of the spot.![]()
کد:![]()
http://www.droid-life.com/2011/04/22/video-motorola-xoom-is-everything-a-tablet-should-be/
این طوری که خیلی بد میشه...تا اینا بخوان به خود مارکت آندروید واسه گوشی ها برسن یه چند سالی طول میکشه.....
دوستان دقت کنن هر تبلت (یا گوشی)با هر سیستم عاملی بعد مدتی خسته کننده میشه و تنها عاملی که میتونه باعث بشه دستگاهتون همیشه براتون تازه باشه پشتیبانی از لحاظ نرم افزار و بازی هست.....
با این وجود هم من سراغ این وگلکسی تب نمیرم......
بله /
اصلا" دلیل اینکه آیپد اینقدر مشتری داره همین هست . و برگ برندش محسوب میشه .
اما مطمئن باش گوگل بیکار ننشسته و تا چند ماه دیگه برنامهای تبلت هاش به چند ده هزار میرسه .
کی ؟ کجا ؟
براتون پی ام دادم
( طرف فکر کنم همشهریتون هم باشه)
Last edited by Mig33; 25-04-2011 at 09:06.
مرسی /![]()
قیمت خوبیه برای شروع . فقط ننوشته آنلاک هست یا نه .
![]()
مدل : XOOM MZ601 - 32G WIFI
قیمت : 10,300,000 ریال
گارانتی : ندارد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 25-04-2011 at 10:03.
من تا نیمه اردیبهشت می خرمش/برا منم پ . خ کن لطفا
پست بالا آقا هادی گذاشته آدرسو که براش فرستادم .....
به نظر من کمی صبر کن خیلی زوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)