تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 36 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 355

نام تاپيک: LG Optimus 3D & 3D MAX | همه چیز را 3D ببینید، ضبط کنید و به اشتراک بگذارید

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی خیلی خیلی ممنون
    ایشالا به همین زودیها میخرمش..
    اینم 2تا خبر فوق العاده که نشون میده الجی توجه خاصی به این گوشی داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

هیچ وقت فک نمیکردم یه گوشی 700 تومنی بگیرم.. ولی الجی واقعا منو خام کرده.. حتما میگیرمش..
    Last edited by dark fear; 27-09-2011 at 23:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خیلی خیلی خیلی ممنون
    ایشالا به همین زودیها میخرمش..
    اینم 2تا خبر فوق العاده که نشون میده الجی توجه خاصی به این گوشی داره:
    کد:
    کد:
    هیچ وقت فک نمیکردم یه گوشی 700 تومنی بگیرم.. ولی الجی واقعا منو خام کرده.. حتما میگیرمش..
    حتما قبل از اینکه بگیری باهاش کار کن و ببین مشکلی نداشته باشی باهاش.

من باهاش کار کردم چشمام داشت در میومد از جا و درد گرفت.

3. 2 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مشکل اذیت شدن چشم در حالت سه بعدی امری کاملا بدیهی است
    در واقع این گوشی برای استاده طولانی مدت در حالت سه بعدی مناسب نیست، اما از آنجایی که عکس و فیلم سه بعدی هم میگیرد و نگاه کردن این تصاویر مدت زمان زیادی احتیاج ندارد، در واقع یک تنوع بسیار خوب برای آن محسوب میشود
    علاوه بر اینکه optimus 3D در حالت دو بعدی، باز یکی از بهترین گوشیهای موجود در بازار است و سخت افزار بسیار قدرتمندی هم داره

5. این کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حتما قبل از اینکه بگیری باهاش کار کن و ببین مشکلی نداشته باشی باهاش.

من باهاش کار کردم چشمام داشت در میومد از جا و درد گرفت.
    ممنون از توصیتون

این مشکل اذیت شدن چشم در حالت سه بعدی امری کاملا بدیهی است
    در واقع این گوشی برای استاده طولانی مدت در حالت سه بعدی مناسب نیست، اما از آنجایی که عکس و فیلم سه بعدی هم میگیرد و نگاه کردن این تصاویر مدت زمان زیادی احتیاج ندارد، در واقع یک تنوع بسیار خوب برای آن محسوب میشود
    علاوه بر اینکه optimus 3D در حالت دو بعدی، باز یکی از بهترین گوشیهای موجود در بازار است و سخت افزار بسیار قدرتمندی هم داره
    منم موافقم..

===================

دوستان یه خبر خوب!
    این برنامه که بازی های 2بعدی رو 3بعدی میکنه چند روزه که منتشر شده!!
    کار باهاش هم خیلی سادس.. برنامه رو اجرا میکنیم، از طریق اون بازی مورد نظر رو اجرا میکنیم!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به امید خدا من فردا میرم که گوشی رو بخرم
    میشه محتویات جعبه رو بگید؟
    بجز گوشی و هندزفری و شارژر و کاتالوگ، چیز خاصی هست؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه رم ٢ گیگم باید باشه

9. این کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ایشالا تا چند ساعت دیگه گوشی دستم میاد!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم بالاخره این گوشی رو خریدم..
    با 50 تومن تخفیف، 700 تومن گرفتم!! (درحالی که گلکسی با 50تومن تخفیف 670 میداد)
    ساخت کره.. ورژنش 10d
    نظراتم درمورد این گوشی:
    وقتی دیدمش خیلی بزرگتر از چیزی بود که فک میکردم یه جورایی از GS2 بزرگتر میزد! همچنین برعکس چیزایی که شنیده بودم، خیلی خیلی سبک تر از چیزی بود
    که انتظار داشتم!! به نظر نسبت به جثه و هیکلش وزن سبکی داره.. ضمن اینکه باریک تر از چیزی بود که انتظار داشتم و راحت تو جیبم جا میشه..
    کلا گوشی خوش دستیه و حس توپی بهتون دست میده وقتی تو دست میگیرید..
    کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و یه سر و گردن از گوشی پلاستیکی های سامسونگ و بعضی گوشی های HTC بهتره.. ولی به پای ویو2 (گوشی قبلیم) نمیرسه.. خیلی با کلاسه و
    برعکس GS2 ، کاملا استایل یه گوشی گرون قیمت رو داره
    کیفیت صفحه بسیار بالاست! روشنایی و رنگها در بهترین حالت ممکنه! به جرات میگم از هرگوشی که تاحالا دیدم بهتر بوده (قبلا با گلکسی 1 و 2 و ویو 1 و 2 کار کردم)
    اما نمایش رنگ سیاه و وسعت دید اصلا به پای ویو1 و گلکسی ها نمیرسه.. البته معنیش این نیست که بده..سیاهش یه چیزی بین ویو2 و ویو1.. حداقل مثل ویو2 سیاهش به سرمه ای نمیخوره.. وسعت دیدش هم خوبه ولی درحد اونها نیست
    گوشی درحالت خاموش بسیار سیقلی و تیره ست! و مثل بعضی گوشی های htc صفحش خاکستری نیست و دست انداز هم نداره!! صافه صافه! وقتی خودتون رو توش نگاه میکنید
    یه چهره ی کج و معوج نمیبینید مثل آینس.. این مورد خیلی برام مهم بود چون روی استایل گوشی خیلی تاثیر داره
    البته به تیرگی و سیقلی GS2 نیست
    گوشی بسیار روونه و از لگ و هنگ و.. خبری نیست..
    باتریش معمولیه.. زیاد تعریفی نداره.. (البته تا اونجایی که میدونم اگه یه رام خوب نصب کنم خیلی بهتر میشه.. اما ملاک بررسی من، حال حاضره)
    کیفیت صدا و بلندی اسپیکرش در حد خوبیه.. ولی کیفیت صدای هندزفریش همونطور که GsmArena گفته بود عالی نیست.. اکولایزر هم کارساز نیست
    اما همونطور که GsmArena گفته بود مشکل از گوشی نیست! از هندزفریه! من هندزفری ویو2 رو روش گذاشتم، فوووووق العاده شد!!! بلندی و کیفیت و باس، در رویایی ترین
    شرایط ممکن خیلی خیلی تجربه ی توپیه! پیشنهاد میکنم هرکی تو کار موسیقیه، هندزفریش رو عوض کنه.. البته با همین هندزفری هم از اکثر گوشی های موجود بهتره.. ولی آدمای
    حساس مثل من، رو راضی نمیکنه
    به نظرم اینتر فیسش چنگی به دل نمیزنه و عمرا درحد تاچ ویز و سنس نیست.. توی منو هم بعضی وقتا چندبار باید روی یک دکمه میزدم تا عمل کنه.. البته تاچش محشره.. مشکل از رابط کاربریه
    البته من به لطف سیستم عامل اندروید، لانچر Go Launcher رو ریختم روش مثل هلو کار میکنه و هرچی سنس و تاچ ویز رو قورت میده!! خیلی خیلی خیلی هم روون کار میکنه! خیلی خفن شده
    از لاک اسکرینش هم اصلا خوشم نیومد..به همین دلیل یه لاک اسکرین روش نصب کردم درحد باقلوا

اما برسیم به قابلیت اصلی گوشی یعنی 3D
    اول از همه بگم از بازی 3بعدی خوشم نیومد.. همینطور از 3D Space.. به نظرم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره .. عمق آنچنانی هم نداره.. خیلی خیلی هم سرگیجه میارن (مخصوصا بازی )
    ولی از فیلم و عکس 3D خیلی خیلی خوشم اومد!! مخصوصا یه سری فیلم 3بعدی خودش داشت، خیلی خیلی کف کننده بود هم عمق خیلی خوبی داشت هم به وقتش از صفحه میزد بیرون!!.. هیچ جور نمیشه توصیف کرد.. باید ببینید..
    مخصوصا فیلم پینوکیو خیلی باحال بود و به هرکی نشون دادم اینجور شد ایشالا میخوام اواتار 3بعدی رو روش نگاه کنم واقعا یه دنیاییه این فیلم و عکس 3 بعدی..
    اصلا اصلا هم واسم چشم درد و سرگیجه نداشت! (ولی یکی از دوستام گفت خیلی باحاله ولی اگه زیاد نگا کنم چشمام یه جوری میشه)
    ینی همین یه قابلیتش به نظرم به کل گوشی های دیگه میرزه
    تو این مدت هرچی لایو والپیپر و لانچر و.. که روش نصب کردم؛ راحت جواب داد! (یکی از لایو والپیپر های سنگین رو واسه گلکسی دوستم فرستادم، فورس کلوز داد )
    کلا به جز باتری متوسطش مشکل خاصی تو گوشی ندیدم.. هرچند میگن مشکل باتری تاحدی بر میگرده به سیستم عامل..
    از خریدم بسیار بسیار راضی هستم.. الان گوشی رو با هیج گوشی حاضر نیستم عوض کنم!! حتی اگه پول بهم بدن، با گلکسی عوضش نمیکنم..
    راستی.. درمورد داغ کردن.. اکثر گلکسی دارها میگن همه ی گوشی های مدرن داغ میکنن!! مخصوصا 2هسته ای ها!! ولی به نظرم این گوشی دماش اصلا زیاد نمیشه!! (ویو 2 هم با بازی خیلی داغ میشد!! انگار کلا سامسونگ ها این مشکل رو کم و زیاد دارن)
    به نظرم درحال حاضر بهترین اسمارت فون بازاره..(نظر شخصی) البته توصیه میکنم قبل از خرید باهاش کار کنید.. شاید 3بعدی به چشماتون نسازه..
    هرچند درحالت 2بعدی هم به نظرم چیز خاصی از GS2 کم نداره.. ضمن این که مشکل داغ کردن رو هم نداره..
    به عنوان حسن ختام هم میگم:
    خاک تو سر الجی با این ساپورتش هنوز 2.3 رو نداده.. اگه این گوشی رو سامسونگ زده بود، پرفروش ترین گوشی جهان میشد..
    ولی در عین حال دم الجی گرم.. چیز توپی ساخته

=======

یه چیزی بگم شاید براتون جالب باشه.. کل پاساژ رو گشتم تا یه کیف مناسبش پیدا کنم.. میرفتم تو مغازه میگفتم: آقا یه کیف بزرگ بده برا گوشی.. میگفت گوشیت رو ببینم.. بعد که نشونشون میدادم همگی بدون استثنا گفتن: ماشششششالا
    Last edited by dark fear; 07-10-2011 at 21:03.

12. 9 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز مبارکت باشه ایشاالله ال سی دیش همیشه روشن

دو نکته تو حرفاتون بود که باید متذکر بشم:

کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و یه سر و گردن از گوشی پلاستیکی های سامسونگ و HTC بهتره
    همه می دونن اچ تی سی و موتورولا با کیفیت ترین بدنه ها رو دارن (به غیر از برندهای خاص مثل Vertu)
    یکی از لایو والپیپر های سنگین رو واسه گلکسی دوستم فرستادم، فورس کلوز داد
    شاید رامی که رو گوشیش بوده با والپیپر شما ناسازگار بوده این دلیل بر بد بودن گلکسی نمیشه

در آخر هم به نظر من جی اس2 با 670 تومن سخت افزار به مراتب قوی تری داره و امکاناتی هم که داره بیشتر به کار میاد در مقابل تکنولوژی 3D

موفق باشی

14. 4 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همه می دونن اچ تی سی و موتورولا با کیفیت ترین بدنه ها رو دارن (به غیر از برندهای خاص مثل Vertu)
    موتو رو قبول دارم اما htc رو نه کاملا
    حرفم کلی بود.. آخه قبلا با چندتا گوشی htc کار کردم خیلی کیفیت پایینی داشتن.. انگار پلاستیک بازیافتی بودن!!
    در باتریشون هم لق لق میزد (شنیدم این مشکل شایع هست تو HTC ها)
    البته منظورم گوشی هایی مثل سنسیشن و اینکریدبل و.. نیست.. هیچکس در کیفیت اینا شک نداره
    ممنون که تذکر دادی.. ویرایش کردم تا برداشت بد نشه

شاید رامی که رو گوشیش بوده با والپیپر شما ناسازگار بوده این دلیل بر بد بودن گلکسی نمیشه
    کسی هم نگفت گلکسی بده
    در آخر هم به نظر من جی اس2 با 670 تومن سخت افزار به مراتب قوی تری داره و امکاناتی هم که داره بیشتر به کار میاد در مقابل تکنولوژی 3D
    درمورد سخت افزار اصلا موافق نیستم
    میتونید بنچمارکهای سایت Andatech رو ببینید.. تو همشون آپتیموس سرتر بوده.. (البته تو بررسی بعضی سایتها هم گلکسی سرتر بوده) کلاک cpu بالاتر به معنی سخت افزار
    قوی تر نیست!
    ضمن این که آپتیموس رم ddr2 و Dual Chanell داره که گلکسی اینطور نیست
    ضمن اینکه باید توجه داشته باشین درحال حاضر اندروید آپتیموس 2.2 است و با آپدیت شدن، خیلی اپتیمایز میشه..
    درکل تقریبا در یه حد هستن
    درمورد امکاناتی که بیشتر از 3D به کار میاد، هم ممنون میشم مثال بزنید..
    امیدوارم منظورتون usb host نباشه

ضمنا من سعی کردم تو حرفام تعصبی نباشم و حقیقت رو بگم.. وگرنه نمیگفتم هندزفریش بده.. اینترفیسش خوب نیس.. یا بازی 3بعدی خوشم نیومد
    همچنین اینا فقط نظرات شخصی منه و اصلا نمیگم که درسته.. هرکسی یه دیدگاهی داره
    Last edited by dark fear; 07-10-2011 at 20:58.

16. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •