جواب من رو نمیدی؟![]()
من Asus n43jq، بلوری دار، رو انتخاب کردم. ولی تو سایت ایسوس این مدل وجود نداره؟ معنیش چیه؟
ممنون
سلام
ببخشید.
در مورد اینکه کدوم رو انتخاب کنید میتونم نظر بدم ولی بدونین نظر من هم عین نظر دیگران 80 درصد سلیقه ای. از هرجا که بپرسی و از هر کی راهنمایی بگیری به همین نتیجه ختم خواهد شد.
اما در مورد این دو مدل. 3150 و Y560 یه خورده از عمرشون گذشته و مدل های جدیدتری توی راهه. اگه عجله ای نداری و میتونی 2 یا 3 ماه دیگه صبر کنی قطعا پشیمون نخواهی شد.
ولی اگه عجله داری به نظر من اگه بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم و مثل خیلیا که به نظر میاد رویایی برخورد میکنن برای انتخاب !! HP برندی هست که توی ایران جا افتاده و بهتر میشه روش حساب کرد. کاری نداریم فروش HP و لنوو توی بازار بین الملل چه جوریه و ساپورت اونها توی چه رتبه ای توی بازار بین المللی قرار داره. ما ایران هستیم و باید با توجه به امکانات و محدودیت هایی که داریم تصمیم بگیریم.
بنابراین اگر کاربری باشیم که مثلا توی اروپا زندگی کنیم من لنوو رو ترجیح میدم ولی واقعیات در ایران آدم رو مجبور میکنه که به HP رضایت بده. البته نه اینکه HP بد باشه . گفتم که سلیقه ایه و سلیقه من روی لنوو بیشتر می چربه تا HP. دلایل خودم رو دارم که نیازی نیست توضیح بدم.
موفق باشین.
ممنون از جواب کاملت.فقط یه سوال کوچیک اگر لپ تاپ با جعبه و آکبند هم بیارم بازم گمرک بهش تعلق نمیگیره(هم ایران و هم آمریکا)؟ اگر میگیره چجوری حساب میشه؟
سلام
نه دوست عزیز. تا 3 تا هم بیاری هیچ مبلغ اضافه ای نمی خواد پرداخت کنی. کسی که واسه مصرف خونگی میاره و تجاری محسوب نمیشه گمرکی پرداخت نمیکنه. توی همه کشورها و همه محصولات.
موفق باشین.
سلام
ممنون از اطلاعاتی که میدید.
میشه لطفا نحوه ی رجیستر کردن و یا مشخص شدن ریفر بودن مک بوک پرو را از طریق سایت اپل هم توضیح دهید؟
با تشکر
از راهنمایی های خوب شما متشکرم
ما که این همه بالا و پایین رفتیم و فکر کردیم که چی بگیریم
آخرش هم هیجی نگرفتیم
این دو سه ماهم به توصیه ی شما صبر میکنیمالبته امیدوارم سه ماه بعد لپتاپی میاد با بودجه من هماهنگ باشه 1.200.000
سلام
اینم مدلهای جدید لنوو واسه تابستون 2011 (20 روز دیگه).
:ThinkPad
E220s and E420s:
Edge E420 and E520 :
ThinkPad L420 and L520 :
T420s :
X220 Tablet :
IdeaPad :
U260 :
V470 :
Y460p and Y560p :
Y470 and Y570 and Y570d :
Z370 and Z570 :
Essential :
B470 and B570 :
G470 and G570 :
موفق باشین.
در زمزمه های قلبم صدای شکستن دلی را شنیدم ولی هیچکش آخ نگفت!!
آخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)