دیگه این کاملا بدیهیه، مقایسه چهار تا قیمت که مدرک نمیخواهد
ولی لزوما قیمتهایش از بازار بیشتر نیست. خصوصا در برخی موارد که پیشنهاد ویژه میگذارد ارزانتر هم میشود.
اتفاقا برای کسانی که کیفیت برایشان مهم است خوبه، مثلی است که ما آنقدر پولدار نیستیم که جنس بی کیفیت بخریم.
نمونه گوشی xperia M که برای خودم و یکی از همکاران از سایت خریدم با گارانتی. یکی دیگر از دوستان که فکرش مثل شما بود، رفت از بازار و بدون گارانتی و مثلا ارزانتر خرید، (چون خیال میکرد پول برایش مهم است!!!) که خب یک هفته نشده گوشی به مشکل خورد و فروشنده هم قبول نکرد و ناچار 70هزار تومان زیر قیمت خرید، گوشی را رد کرد.
همچنین در مورد قیمت یک مثال دیگه میزنم، نمونه تلفن پاناسونیک که من مدتی قبل برای خودم خریدم. از مغازه های خیابان جمهوری هم ارزانتر شد (160 جمهوری و 135 دیجیکالا). قیمت بیش از 100 هزار تومان هم داخل تهران و اخیرا کرج مجانی است.
البته برای کسانی که جای دور هستند و هزینه پست زیاد است، شاید از بازارهای محلی شان گرانتر شود. البته قیمت بعضی اجناس و قطعات در شهرستان ها، متاسفانه از قیمت سایت با پست هم گرانتر میشود.
یک نکته خیلی مهم هم اینکه نه به نفع من است که کسی از دیجیکالا بخرد و نه به ضرر من. فقط میخواهم تجربیات خودم را در اختیار دیگران بگذارم. هر کسی مختار است خودش انتخاب کند که چگونه خرید کند.