تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 77 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که تا حالا از دیجی کالا نخریدم بیشتر بدرد کسانی میخوره که یا پول براشون مهم نیست یا دسترسی به بازار های دیجیتال رو ندارن چون قیمتهاش واقعا بالاست البته بعضی چیزها کمتر بعضی چیزها خیلی زیاد و این که شما پول پست هم باید بدی
    دیگه این کاملا بدیهیه، مقایسه چهار تا قیمت که مدرک نمیخواهد
    ولی لزوما قیمتهایش از بازار بیشتر نیست. خصوصا در برخی موارد که پیشنهاد ویژه میگذارد ارزانتر هم میشود.
    اتفاقا برای کسانی که کیفیت برایشان مهم است خوبه، مثلی است که ما آنقدر پولدار نیستیم که جنس بی کیفیت بخریم.
    نمونه گوشی xperia M که برای خودم و یکی از همکاران از سایت خریدم با گارانتی. یکی دیگر از دوستان که فکرش مثل شما بود، رفت از بازار و بدون گارانتی و مثلا ارزانتر خرید، (چون خیال میکرد پول برایش مهم است!!!) که خب یک هفته نشده گوشی به مشکل خورد و فروشنده هم قبول نکرد و ناچار 70هزار تومان زیر قیمت خرید، گوشی را رد کرد.

همچنین در مورد قیمت یک مثال دیگه میزنم، نمونه تلفن پاناسونیک که من مدتی قبل برای خودم خریدم. از مغازه های خیابان جمهوری هم ارزانتر شد (160 جمهوری و 135 دیجیکالا). قیمت بیش از 100 هزار تومان هم داخل تهران و اخیرا کرج مجانی است.

البته برای کسانی که جای دور هستند و هزینه پست زیاد است، شاید از بازارهای محلی شان گرانتر شود. البته قیمت بعضی اجناس و قطعات در شهرستان ها، متاسفانه از قیمت سایت با پست هم گرانتر میشود.

یک نکته خیلی مهم هم اینکه نه به نفع من است که کسی از دیجیکالا بخرد و نه به ضرر من. فقط میخواهم تجربیات خودم را در اختیار دیگران بگذارم. هر کسی مختار است خودش انتخاب کند که چگونه خرید کند.
    Last edited by amir_t6262; 03-10-2014 at 17:13.

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

من تو شهرستان هستم اینجا موبایل فروشی ها همش گوشی های چینی هووای و .. هست خیلی هم گرونه جنس بدرد بخور گیر نمیاد اما چون هنوز مطمئن نیستم نمیدونم از دی جی کالا خرید کنم یا نه میترسم بخرم اما موبایل رو نفرستن و سایت فیک باشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من تو شهرستان هستم اینجا موبایل فروشی ها همش گوشی های چینی هووای و .. هست خیلی هم گرونه جنس بدرد بخور گیر نمیاد اما چون هنوز مطمئن نیستم نمیدونم از دی جی کالا خرید کنم یا نه میترسم بخرم اما موبایل رو نفرستن و سایت فیک باشه
    نه دوست عزیز، fake کجا بود. خیالتان بابت سایت دیجیکالا مطمئن باشه.

4. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه این کاملا بدیهیه، مقایسه چهار تا قیمت که مدرک نمیخواهد
    ولی لزوما قیمتهایش از بازار بیشتر نیست. خصوصا در برخی موارد که پیشنهاد ویژه میگذارد ارزانتر هم میشود.
    اتفاقا برای کسانی که کیفیت برایشان مهم است خوبه، مثلی است که ما آنقدر پولدار نیستیم که جنس بی کیفیت بخریم.
    نمونه گوشی xperia M که برای خودم و یکی از همکاران از سایت خریدم با گارانتی. یکی دیگر از دوستان که فکرش مثل شما بود، رفت از بازار و بدون گارانتی و مثلا ارزانتر خرید، (چون خیال میکرد پول برایش مهم است!!!) که خب یک هفته نشده گوشی به مشکل خورد و فروشنده هم قبول نکرد و ناچار 70هزار تومان زیر قیمت خرید، گوشی را رد کرد.

همچنین در مورد قیمت یک مثال دیگه میزنم، نمونه تلفن پاناسونیک که من مدتی قبل برای خودم خریدم. از مغازه های خیابان جمهوری هم ارزانتر شد (160 جمهوری و 135 دیجیکالا). قیمت بیش از 100 هزار تومان هم داخل تهران و اخیرا کرج مجانی است.

البته برای کسانی که جای دور هستند و هزینه پست زیاد است، شاید از بازارهای محلی شان گرانتر شود. البته قیمت بعضی اجناس و قطعات در شهرستان ها، متاسفانه از قیمت سایت با پست هم گرانتر میشود.

یک نکته خیلی مهم هم اینکه نه به نفع من است که کسی از دیجیکالا بخرد و نه به ضرر من. فقط میخواهم تجربیات خودم را در اختیار دیگران بگذارم. هر کسی مختار است خودش انتخاب کند که چگونه خرید کند.
    دوست عزیز من تا حالا 10 دفعه میخواستم از دیجیکالا جنس بخرم ولی وقتی به بازار مراجعه کردم دیدم که همون جنس با همون گارانتی از دیجیکالا ارزونتره نمونش همین دو روز پیش بود که تبلت asus fe375cg رو با رنگ سفید و گارانتی ویستا خریدم 620 هزار تومان مشهد اگه تهران میبودم کمتر هم میخریدم و همین تبلت رو سفید با گارانتی آوات که بدتر هم هست دیجیکالا میداد 635 هزار تومان + حدود 14.5 هزار تومان هزینه پست یعنی حدود 29500 تومان گرونتر در میومد
    رنگ مشکی این تبلت ارزانتره

یا مثلا تلوزیونهای ال ای دی که همه گارانتی اصلی دارند هم در بازار هم در دیجیکالا ولی اختلاف قیمت به صدها هزار تومان هم میرسه

6. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

H U

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

نه دوست عزیز، fake کجا بود. خیالتان بابت سایت دیجیکالا مطمئن باشه.
    چون چند بار بهشون ایمیل زدم تا حالا پاسخ ندادن تو سایت هم که کامنت میذارم منتشر نمیکنن

8. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H U's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز من تا حالا 10 دفعه میخواستم از دیجیکالا جنس بخرم ولی وقتی به بازار مراجعه کردم دیدم که همون جنس با همون گارانتی از دیجیکالا ارزونتره نمونش همین دو روز پیش بود که تبلت asus fe375cg رو با رنگ سفید و گارانتی ویستا خریدم 620 هزار تومان مشهد اگه تهران میبودم کمتر هم میخریدم و همین تبلت رو سفید با گارانتی آوات که بدتر هم هست دیجیکالا میداد 635 هزار تومان + حدود 14.5 هزار تومان هزینه پست یعنی حدود 29500 تومان گرونتر در میومد
    رنگ مشکی این تبلت ارزانتره

یا مثلا تلوزیونهای ال ای دی که همه گارانتی اصلی دارند هم در بازار هم در دیجیکالا ولی اختلاف قیمت به صدها هزار تومان هم میرسه
    کاملا موافقم باهات و حرفاتو تایید می کنم
    منم همین اتفاق واسم افتاد موقع خرید گوشی
    چون چند بار بهشون ایمیل زدم تا حالا پاسخ ندادن تو سایت هم که کامنت میذارم منتشر نمیکنن
    نه آقا، دیجی کالا فیک نیست ولی گرونتر از بازار میده تقریبا تو یه device مثلا 500هزارتومنی، 40-30 هزارتومن گرونتر از بازار میده

10. این کاربر از H U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

[QUOTE=H U;8409549

نه آقا، دیجی کالا فیک نیست ولی گرونتر از بازار میده تقریبا تو یه device مثلا 500هزارتومنی، 40-30 هزارتومن گرونتر از بازار میده[/QUOTE]

اما گوشی نوکیا xl رو میدن 425 تومن از هر جا دیدم ارزونتره که من رو به شک انداخته

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما که از دی جی راضی هستیم چند میلیون هم ازش جنش خریدم عالی و بدون مشکل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ديجيكالا بهترين انتخاب براي ما شهرستانياست.ولي قيمتاش از بازار تهران گرونتره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

H U

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ديجيكالا بهترين انتخاب براي ما شهرستانياست.ولي قيمتاش از بازار تهران گرونتره.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    آره برای شهر هایی که بازار خوبی ندارن خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •