اون نیزه داره رو مشکلی ندارم...
ولی وقتی میمیره قدرتش میده به اون یکی!!
بعد چون light def کمه منو 2 تا میزنه!!
این پایرومنسی چی هست حالا؟چه جوری باید بگیرم؟؟
خداییش دیگه به فکرم زده بیخیال بازی شم...رو اعصابه دیگه!!!
اون نیزه داره رو مشکلی ندارم...
ولی وقتی میمیره قدرتش میده به اون یکی!!
بعد چون light def کمه منو 2 تا میزنه!!
این پایرومنسی چی هست حالا؟چه جوری باید بگیرم؟؟
خداییش دیگه به فکرم زده بیخیال بازی شم...رو اعصابه دیگه!!!
کم نیار مرررررررررد![]()
پایرومنسی دیگه همون که آرمش دستکش قرمزه و باهاش میشه یه سری جادو ها از جمله جادوهای آتشی رو زد .
اون دستکش رو از اون یارو که وسط بشکه ها توی Depth گیر افتاده و بعد به Firelink میاد بگیر و چند تا از جادوهاشو مثل Fire ball و Great Fire ball و fire Orb و Iron Flesh اگه داره بگیر. بعد برو از Daughter of Chaos پایرومنسی great Chaos Fireball رو بگیر بعد برو سراغ اون باس آنور لوندو . پشت ستون باش ، وقتی ضربه زد تا خواست خودشو جمع و جور کنه بیا بیرون یدونه بزن بعد دوباره برو پشت ستون .
آخییییش بلاخره زدمشون....
الان باید کجابرم؟
اون زن گنده کیه رو اون تخت نشسته؟
بهم یه حلقه داد که میتونم باهاش تو bonefire ها سفر کنم!!
بعدش من کلی روح پرفتم نمیدونم باهاش چیکار کنم...میگن میشه با روح اون گرگ یه شمشیر خفن ساخت.چجوری باید بسازم؟
این four kings از اون قبلیه هم سخت تره که....
اینو دیگه باید چجوری زد؟همشون با هم میان!!!
شمشیر Broken Sword رو به +10 برسون ببر پیش همون آهنگر بزرگ توی آنورلوندو ، اون برات ردیفش می کنه .
واسه این یکی تا می تونی زره خفن بپوش ، اگرم سنگین شد خیالی نیست چون احتیاج به سرعت عمل بالا نداری .
دوتا آیتم هم اگه داشته باشی خیلی خوبه :
Lightening Spear (یه نیزه ست که قدرت برقی داره و خیلی سریع هم عمل میکنه)
strong Magic shield (یه جادوئه که اگه به سپرت بزنی برای مدت کوتاهی ضد ضربه می شی و از خونت کم نمیشه)
اولی که همون پایین Sen's Fortress هست ، طبقه پایین همونجا که سنگ های بزرگ میان پایین ، یه صندوق هست که باید بزنیش و بعد از کشتنش این نیزه رو بهت میده که وسیله مناسبی برای کشتن این باس هست .
دومی هم توی Duk's Archives هست . برای رفتن به اونجا باید اون چیزی که همون پرنس توی آنور لوندو داده رو بدی به اون یارو مار گوش دراز توی فایرلینک تا در با مه نارنجی توی آنور لوندو باز بشه و بری توش.
نکته :
اگه اول همون four kings رو بزنی بدون اینکه اون شی ء رو بدی به گوش درازه ، این شانس رو داری که یه اچیومنت بگیری ، چون یدونه دیگه از اون مارها میاد که می تونی عضو گروهش بشی و من این یکی رو توصیه می کنم .![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگی؟
منظورت اینه که مدیفای کنمش؟
اینو گرفتم +5 کردم بعد بردم بیش آهنگره 5 دیگه هم مدیفای کردم...
ولی وقتی میبرم تو آنور لاندو اون یارو بازم شمشیرو بم نمیده!!!
با بقیه soul ها چی میتونم بسازم؟5-6 تا دیگه دارم...
آره همون . خیلی وقت پیش بازی می کردم ، دقیقا اسامی یادم نیستن .
شما هر نوع شمشیر (مثلا نیزه ، شمشیر سنگین ، تبر و ... ) و هر نوع سپر رو که به +10 برسونی ببری با روح مخصوص خودش برات می سازه .
مطمئنی به +10 رسوندی ؟ یعنی نباید چیزی بهش اضافه کنیا باید دقیقا بشه : Broken Straight Sword +10
اگه روح گرگ رو داری و اینم داری و 5000 تا هم روح داری برو پیش آهنگر بزرگ و Modify رو بزن بیا روی منوی آخری و شمشیرتو تبدیل به Great Sword of Artorias بکن .
اینم لیست شمشیرهایی که از روح باس ها بدست میان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به +10 نمیرسه...
raw Broken Straight Sword +5 مینویسه....
کلا وقتی تا 5 میشه آبگرید کرد بیشتر نمیشه!!
four king هم زدم.الان موندم یه شمشیر خوب بیدا کنم این armor خودمم یکیم ارتقا بدم بعد برم اون باس کریستالیه!!!
کلاسم bandit!اوایل خیلی خوب بود ولی الان ....
نه آقا جان raw رو نمی گم . شما Large ember رو از صندوق پشت قصاب توی اول Depth بر میداری می بری میدی به آهنگر آنددپریش و اون شمشیرهاتو از +5 به +6 ارتقا می ده و اونوقت می تونی تا +10 آپگرید کنی .
اون باس کریستالیه که خیلی گلابیه ! یه روش داره که می تونی بدونه حتی یه ضربه خوردن بکشیش.
کلا این سه تا باس باقی مونده برای گرفتن روح ها از four king راحت ترن .
شمشیر خوبم اگه می خوای من اینا رو بهت پیشنهاد می کنم :
1 - Fire Great Axe +10 ... خیلی خیلی تبر قدرتمندیه و من از این قدرتمند تر ندیدم . شما Great Axe رو به +5 می رسونی می بری پیش آهنگر Catacombs و به Fire +5 می رسونی و میری Ember آتشین رو از Demon's Ruin بر میداری و می بری پیش همون آهنگر و به +9 میرسونی و میری Red Slab رو پیدا می کنی و میرسونیش به +10 و اونوقت یه تبر داری که هر ضربه ش نزدیک به 800 تا دمیج میده .
2 - Great Sword of Artorias +5 با قدرت جادویی و قدرت بدنی بالای کاراکتر .
3 - Lightening Spear +10
4 - Gravelord Great sword +5
آدرس دقیق این آهنگر تو catacomb میگی لطفا؟
هرکاری میکنم نمیشه بیداش کرد...این باس آخر بازی هم مارو سرویس کرد دیگه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)