يه سوال داشتم از متخصصين اين فايل بدرد چي ميخوره چيكار ميكونه تو دستگاه
WD_Elements_Play_GPL_image_release.v1.00.09.zip
![]()
يه سوال داشتم از متخصصين اين فايل بدرد چي ميخوره چيكار ميكونه تو دستگاه
WD_Elements_Play_GPL_image_release.v1.00.09.zip
![]()
راستش من با LAN آپدیت کردم که حجمشم بالای 100MB بود
اون سیستم عاملشه .
Last edited by kelvinator; 21-11-2011 at 09:04.
يك سوال ساده و مشخص . ايا دستگاه زير با اپديت شدن ميتونه زيرنويس ساب و اس ار تي رو به شكل كاملا مناسب پخش كنه.
WD Elements Play 2TB Multimedia Drive
دوستاني كه ميدونند دقيق راهنمايي كنند چون اگه بگيرمش بعد مشكل زيرنويس داشته باشه خيلي بد ميشه.
خيلي ممنون از راهنماي كه كردي آقاي kelvinator
گفتم اين دستگاهWD Elements Play 2TB Multimedia Drive رو من چهار روزه كه خريدم
srtرو به هم كلماتشو نميچسبونه و در sub زمينرو مشكي و نوشترو سفيد نشون ميده مشكل ديكه نداره يه مزيت هم داره fly رو بازير
نويس نشون ميده توي WD TV LIVE زير نويس fly رو نشون نميده شايد برنامه هاي جديدش بياد اين مسله حل بشه مشكل ديگه
كه داره اصلا lan نداره كه وصل به اينترنت بكني آپ توديتش كني يا به يو تيوپ وصل بشي
دوستان عزیز، این تاپیک به دستگاه WDTV Live HUB مربوط می شه ولاغیر. دوستانی که تو این تاپیک فعالیت می کنند همگی این دستگاه رو دارند. از شما خواهش می کنم به عنوان تاپیک « برسی مدیا پلیر WD TV Live Hub» عنایت داشته باشید و سوالات و مشکلاتتون رو در تاپیک مربوط به دستگاه مورد نظر پیگیری کنید:
معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD :
پیشنهاد خرید بهترین HD Media Player :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخواست خرید media playerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
سلام
شبکه های دیجیتالی رو هم میگیره و نشون میده؟
اين برند خير ،
کارش فقط پخش و اشتراک فايل هست
همانطور كه شما راهنمايي كرده بوديد اين سوال رو در هر سه جايي كه شما فرموده بوديد مطرح كردم اما كسي جوابي نداد. ببخشيد ولي مجبورم انرا دوباره همينجا مطرح كنم. ايا واقعا كسي اطلاعاتي درباره اين دستگاه مظلوم نداره.
يك سوال ساده و مشخص . ايا دستگاه زير با اپديت شدن ميتونه زيرنويس فارسي ساب و اس ار تي رو به شكل كاملا مناسب و با امكان تغيير رنگ و سايز زيرنويس پخش كنه (اگر اري لينك دانلود)
WD Elements Play 2TB Multimedia Drive
ايا كسي قبلا تجربه كاركردن با اين دستگاه رو داشته? من نيازي به شبكه يا اينترنت ندارم ايا به نظرتون اين دستگاه ميتونه نيازهاي منو به طور كامل واسه ذخيره و ديدن فيلمهاي اچ دي و دايويكس و ام كا وي با زيرنويس فارسي تامين كنه.( با بلوري سروكاري ندارم) در كل ايا به اين دستگاه به جز نداشتن امكانات شبكه چه انتقاد ديگري ميشود وارد كرد.
دوست عزيز
به نظرم جز شما که دنبالش هستين اينجا کسی از نوع پلير نداره
بهتر نيست دنبال دستگاهی باشين که امتحانش رو پس داده باشه ؟
ولی به نظر من احتمال اينکه زير نويس فارسی رو ساپورت کنه زياده
چون 2 مدل پايين و بالاتر از اين مدل پخش ميکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)