من ریکاوری گرفتم ولی بعد که گذاشنم توی سی دی رام ، دی وی دی یکش هیچی توش نیست ، کسی میدونه چرا؟
هر روز این پست یه صفحه بحث و گفتگو توش بود از وقتی من لپ تاپ خریدم همه هجرت کردن>>>>>>>>>>>>آخه خدایا چرا انقد من بدشانسم؟؟؟؟؟؟![]()
من ریکاوری گرفتم ولی بعد که گذاشنم توی سی دی رام ، دی وی دی یکش هیچی توش نیست ، کسی میدونه چرا؟
هر روز این پست یه صفحه بحث و گفتگو توش بود از وقتی من لپ تاپ خریدم همه هجرت کردن>>>>>>>>>>>>آخه خدایا چرا انقد من بدشانسم؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان سلام ، یه کمک فوری لازم دارم،
بی زحمت کسی پیده میشه به من بگه رنگ مدلهای زیر چه رنگیه؟
3140
3141
3142
3150
---------------
خیلی فوریه!
ممنون
hp pavilion Dv6-3140
hp pavilion Dv6-3141
hp pavilion Dv6-3142
hp pavilion Dv6-3150
دوستان عزیز این قطعات برای سری dv6 هستند البته در لپ تاپ های دیگه هم استفاده شده اند ....
متاسفانه من خودم سری dv6 رو ندارم و اگر نه بازش می کردم و براتون عکساش رو میزاشتم که خیلی بهتر میشد ...
به هر حال شرمنده ... !!!
![]()
بچه ها روی لب تاپ 3150 اون علامت hp که روی بدنه ی لب تاب هستش روشن میشه؟
بعد فرق بین se.ee چیه؟
فرق بین 3150 و 3190 اینکه که 3150 ic5 هست و بلوری نداره همین؟یا فرقای دیگه ایم دارن؟
نه فکر نکنم !!!بچه ها روی لب تاپ 3150 اون علامت hp که روی بدنه ی لب تاب هستش روشن میشه؟
ما خودمون هم از دست این پسوند های مسخره hp خسته شدیم ، مربوط به سیاست فروش هست ...بعد فرق بین se.ee چیه؟
مثلا : us برای آمریکا - uk برای انگلیس - jr برای آسیای شرقی و ....
cpu و blue-rayفرق بین 3150 و 3190 اینکه که 3150 ic5 هست و بلوری نداره همین؟یا فرقای دیگه ایم دارن؟
اقا پوریا این عکسو ببین فکر کنم چراغ باشه ها ؟ شایدم من شب کوری دارم
کل فرقش همین سی پی یو با بلوری هستش ؟
فرق بین CORE 7 با 5 حس میشه
مثلا رو سرعت بازیا و ......؟
Last edited by mr.dengo; 25-03-2011 at 11:28.
بفرما این تاپیک اختصاصی 3150 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
بادم رفت بگم :
core i5 هم با core i7 تفاوت داره ...
----------------
ضعف 3150 نسبت به 3190 :
-نبود usb3
- نبود blue-ray
- cpu i7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)