تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 26 اولاول ... 131920212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 255

نام تاپيک: بهترین رشته رزمی از دید شما / در کدام رشته رزمی فعالیت دارید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از سن 21سالگى شروع كردن دير نيست ؟
    سلام . ببخشید سوال شما رو دیدم بی اختیار خندم گرفت. یاد یه استاد رزمی نیرو افتادم . این بنده خدا باز نشسته که شده شروع کرده به کار کردن رزمی . الان مستر این ورزش هست و هر چی جوان هست قورت می ده . می گفت وقتی شروع کردم اگه یه دقیقه بیشتر کار می کردم و غذام دیر می شد لرزش شدید می گرفتم . الان ماشااله نیرو تموم نشدنی هست .
    یا حق

2. این کاربر از jorj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عایا فیلم هندی زیاد نگاه میکنی شوما
    مگه میشه توی صدم ثانیه بری پشت طرف

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    به نظر شما خیلی سخته؟!!!!!!!!!!!!!!! شما جابجایی های 90 درجه در کیوروگی تکواندو را تمرین کنید می بینید که شدنیه. سریع بودن در مبارزه حرف اول را می زنه. راستش از این حرف شما شوکه شدم. شما چه رشته ورزشی کار می کنید؟

صدم ثانیه که چیزی نیست در کمتر از این زمان باید در مبارزه تصمیم گیری کرد! یک ثانیه در تکواندو خیلی خیلی زیاده
    برای اینکه به این درجه از فرز بودن برسید حداقل 6 ماه تمرین مداوم لازمه. چون باید روی تنفس و عضلات پا خیلی کار بشه. خود من در مبارزات تکواندو شگردم دور زدن حریف و فرز بودنه

4. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این چیزا توی فیلم هندی هست که طرف توی صدم ثانیه دور میزنه بعدش لقدی میزنه که طرف مقابل هزار متر پرتاب میشه
    با شلوار لی های حالا که همشون فاق کوتاهن عمرا امکان نداره

6. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این چیزا توی فیلم هندی هست که طرف توی صدم ثانیه دور میزنه بعدش لقدی میزنه که طرف مقابل هزار متر پرتاب میشه
    با شلوار لی های حالا که همشون فاق کوتاهن عمرا امکان نداره

بنده عرض کردم اگه شلوار لی پوشیده باشین در هیچ رشته رزمی نمی تونین ضربه پا بزنین. و من گفتم درچنین شرایطی وقتی حریف را دور زدین با آرنج به بالای لب بالایی حریف ضربه بزنین. من اسمی از پا نبردم که

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پس میرسیم به این حرفم که گفتم تکواندو بدرد دفاع نمیخوره چون برای دفاع شخصی به ورزشی احتیاج داریم دست هم بکار بیاد

9. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

پس میرسیم به این حرفم که گفتم تکواندو بدرد دفاع نمیخوره چون برای دفاع شخصی به ورزشی احتیاج داریم دست هم بکار بیاد

من خودم و افراد فامیل از دایی و پسر عمو و پسر دایی همه رزمی کار کردیم و خودم دان سوم کیوکوشین هستم و نزدیک 6 سالی میشد که کیوکوشین کار کردم.
    یک بار عموی مادر من که دان هفتم کیوکوشین هستش و چندین سال در ژاپن بود و یکی از بزرگان رزمی ایران هست به من گفت که با این که بدنی قوی و سرسخت داره و فوق العاده قدرتمنده ولی این نکته رو به من گفتش که وقتی با یک ورزشکار حرفه ای تکواندو در بیوفتی ممکنه که ادم در مقابلش عاجز بشه که این توانایی رو دارن که با یک ضربه ادم رو نقش بر زمین میکنن.
    حال این که طرف مقابل یک رزمی کار باشه یا یک فرد عادی باشه دیگه بحث دیگری میطلبه.

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تکواندو کاری که شلوار لی فاق کوتاه پوشیده باشه اگه قهرمان جهان هم باشه کلا فایده نداره چون شرایط بهش اجازه مانور نمیده در نهایت با دوتا مشت پخش زمین میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اشتباه می کنین. ضربات تکواندو:

آپدولیو چاگی: با روی پا
    آپچاگی: با سینه پا
    یوپ چاگی: تیغه پا
    پاکات خوابیده: با تیغه داخلی پا
    پاکات نریا چاگی: با پاشنه پا
    هوریوچاگی: کف پا
    ...

ضمناً در مبارزات ضربه زدن با ساق پا اشکالی نداره

قدرت هم در ضربات پا به این بستگی داره که چگونه انرژی بدن را از پا خارج می کنین و از چه عضلاتی کمک می گیرین
    من در صفحات اول این تاپیک سابقه رزمیم رو گفتم اما بازم میگم از سن هشت سالگی (به طور مداوم نبود ولی ادامه دار بوده)

شوتوکان
    توآ
    پرتوآ
    ساندا
    فیتنس
    پارکور
    موی تای

پس خیلی راحت میتونم مقایسه کنم!
    اگه میگم تکواندو نه منظورم این نیس که بده چون اصول ورزش واسه سلامتی بدنه و علاقه میخواد اما وقتی کسی واسه دفاع شخصی میخواد ماجرا فرق میکنه
    تو مسابقات عادیه اما توی موی تای با روی پا ضربه زدن خنده داره میدونی چرا؟ چون دفاعی که داره باعث خرد شدن پا میشه (ساق پا رو میارن بالا)
    تکواندو ضربات دستو نداره واسه پا هم محدودیت داره مثلا ضربه زانو
    در کاراته و تکواندو رقص پا وجود داره که در موی تای نیس یعنی حداکثر استفاده از انرژی
    تکواندو امتیازیه اما موی تای ناک اوت
    پس کاملا مشخصه کدوم ورزش واسه دفاع بهتره
    شما هم جای اینکه به من بگین که اشتباه میگم قبلش دقت کنین که تعصب دارین رو تکواندو یا نه
    با تکواندو کار هم مبارزه دوستانه داشتیم تو باشگاه همش میگفت این ضربت خطا بود دهنش آسفالت شد
    Last edited by reza4024; 08-09-2014 at 23:39.

14. 2 کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من در صفحات اول این تاپیک سابقه رزمیم رو گفتم اما بازم میگم از سن هشت سالگی (به طور مداوم نبود ولی ادامه دار بوده)

شوتوکان
    توآ
    پرتوآ
    ساندا
    فیتنس
    پارکور
    موی تای

پس خیلی راحت میتونم مقایسه کنم!
    اگه میگم تکواندو نه منظورم این نیس که بده چون اصول ورزش واسه سلامتی بدنه و علاقه میخواد اما وقتی کسی واسه دفاع شخصی میخواد ماجرا فرق میکنه
    تو مسابقات عادیه اما توی موی تای با روی پا ضربه زدن خنده داره میدونی چرا؟ چون دفاعی که داره باعث خرد شدن پا میشه (ساق پا رو میارن بالا)
    تکواندو ضربات دستو نداره واسه پا هم محدودیت داره مثلا ضربه زانو
    در کاراته و تکواندو رقص پا وجود داره که در موی تای نیس یعنی حداکثر استفاده از انرژی
    تکواندو امتیازیه اما موی تای ناک اوت
    پس کاملا مشخصه کدوم ورزش واسه دفاع بهتره
    شما هم جای اینکه به من بگین که اشتباه میگم قبلش دقت کنین که تعصب دارین رو تکواندو یا نه
    با تکواندو کار هم مبارزه دوستانه داشتیم تو باشگاه همش میگفت این ضربت خطا بود دهنش آسفالت شد
    دمت گرم،بالاخره یه نفر اومد اینجا حرف حق رو بزنه.زبونمون مو دراورد از بس به ترول های انجمن گفتیم تکواندو بدرد دفاع شخصی نمیخوره.ورزش خوبیه،خیلی جذابه اما الکی ترول بازی درنیارین دیگه!!!!!
    بخاطر علاقه شخصیتون هی نگین واسه دفاع شخصی بدرد بخوره!!!!!!!!

16. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تکواندو از دست هم خیلی کمک می گیره. اسم اون ضربه که گفتم با آرنج می زنیم "پالکوپ پیوجوک چاگی " هستش.

یه ضربه هم با دست داره به اسم دانجوموک. این ضربه توی چانه حریف می خوره.

ضمناً شاخه هان مادانگ در تکواندو را یه سرچ بزنین تا ببینین تکواندو چیست! هم مشته هم پا

18. 3 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •