عکس از داشبورد باید بگیرم
دفرانسیل رو تا حالا دست بهش نزذم سالم هم هست
مکانیکم میگه دیفرانسیل رو تا سالمه نباید دست بهش زد چون بازش میکنی بعد میبندی میبینی به صدا افتاده!
عکس از داشبورد باید بگیرم
دفرانسیل رو تا حالا دست بهش نزذم سالم هم هست
مکانیکم میگه دیفرانسیل رو تا سالمه نباید دست بهش زد چون بازش میکنی بعد میبندی میبینی به صدا افتاده!
برای تعویض واسکازین ظاهرآ با ساکشن تعویض روغنی هم میشه.
در قالپاق دف رو هم میشه باز کرد و عوضش کرد.
تا حالا خودت واسکازین عوض کردی اطلاع داری چه واسکازینی مناسبه؟
ببخشید یک سوال برای من اینجا بحث شد گفتم منم بپرسم.
مگر وقتی دفرنسیال رو باز میکنی باز جمع میکنی به چه خاطر باید به زوزه بی افته؟؟؟ بعضی موقع این تعمیرکارا یک چیزی میگن آدم شاخ درمیاره!!!
وقتی کرانویل و پنیون تیز نکرده باشه و سر جاش باشه اون رو باز و بسته کنی مشکلی پیش نمیاد!!!
فقط اگر موقع بستن چالی داشت میشه با فیلر گیری اونجا پر کرد!!!
یا اگر دلیل دیگه داره میشه بگین؟؟ برای من توجیهی نداره!!!! آخه چرا زوزه بکشه؟؟؟؟؟!!!!
من دلیلش رو دیگه نپرسیدم
منتها یه بار به مکانیکم گفتم میخوام کل دف رو باز کنیم و اوراقش کنیم و از نو ببندیم که مکانیکم گفت زوزه داره؟گفتم نه بعد گفت لازم نیست یه وقت بازش میکنی و میبندی میبینی به زوزه افتاده!
محمد جان عکس و قیمت لوازم جلوبندی رو بزار با توضیحات فنی
سیبک هم عوض کردی؟
با جوش دادن حلقه اضافی به فنرها ارتفاع رو بالا بردی؟
چی؟؟؟؟ با جوش دادن؟؟؟؟؟
بابا شماها دیگه چرا!!!! آخه کدوم انسان آمریکایی سوار میاد به فنر جوش میده که اضافه بشه؟؟؟فکر بعدشو کردی؟؟؟ اگر جوش تحمل نکنه یا مقاوت کافی نداشته باشی کنده بشه چی پیش میاد؟؟؟ حتی تو سرعت 40 تا!!!
چون اخیرا خوندم یک نفر تو تی تی این کار رو رو نوا انجام داده و قبلا هم آقا محمد گفته بود که با حلقه ارتفاع رو برده بالا ولی زیاد توضیح نداده بود، اینطور تصور میکردم
Last edited by TopGear; 27-05-2012 at 17:28.
مرتضی خودمون این کارو کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)