لینک دانلود بازی + کرک 1.3 + پچ انگلیسی برای بازی همه در یک فایل گذاشته شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ دانلود مادها و ماشین های جدید برای بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود بازی + کرک 1.3 + پچ انگلیسی برای بازی همه در یک فایل گذاشته شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ دانلود مادها و ماشین های جدید برای بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by A-H Entertainment; 21-01-2011 at 00:11.
بچه ها این هم کرک و لینک دانلود واز این چیزا واسه جرمن تراک 1.32پس از کلی تلاش اینور اونور کردن درخواست و اینا گذاشتن.
بعد بگین شیرین دختر بدیه.
و با کمال تشکر ازA-H Entertainment
ممنون از دوست عزیزمون
کاربر محترم actros 1843 اگه میشه لطف کنید لینک دانلو د با کرک بازی رو تو پست اولتون قرار بدید اینطوری بهتره.
ممنون
ما گفتیم شیرین دختر بدیه؟!بعد بگین شیرین دختر بدیه.
آره مطالب Spaniuly رو + خود بازی از خود سایتش + کرکش بزارید تو پست اول این طوری خیلی بهعتر میشهکاربر محترم actros 1843 اگه میشه لطف کنید لینک دانلو د با کرک بازی رو تو پست اولتون قرار بدید اینطوری بهتره.
ممنون
نه آخه وقتی کسی یه کار خوبی انجام میده اگه طرف چه خوب باشه چه بد اینو میگهما گفتیم شیرین دختر بدیه؟!![]()
درستش کردم ببینید خوب شد؟آره مطالب Spaniuly رو + خود بازی از خود سایتش + کرکش بزارید تو پست اول این طوری خیلی بهعتر میشه![]()
با سلام.
ببخشید کدوم یکی از لینک ها کرک 1.32 هستش؟
سپاسگذارم.
Last edited by Armin 7; 22-01-2011 at 16:06.
مگه شیرین هم بد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بعد بگین شیرین دختر بدیه.
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
این لینک کرک با پک انگلیسی داخل یه فایل rar
هم لینک دانلود هم لینک کرک تو پست اول تو صفحه اول گذاشتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by actros 1843; 21-01-2011 at 15:50.
[
ولی تو جرمن تراک همه کشورا آزاد فقط یه جاهایی بسه است که کلا همونجوریه ولی تو یورو تراک باید پول جم کنید تا بتونید کشورارو آزاد کنید این هم سیو جرمن تراک.
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری بازه کاری باید بکنی تا باز بشه بعدشم این سیو رو که گذاشتید واسه من که می خوام برم بازی رو شروع کنم عکس سیو تون صورتی هست بعدشم وسط لود دونت سنت می ده
جرمن تراک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)