تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 973 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

حالا شما ها که 360 ندارید هی زور بزنید که واسه pc هم می یاد. آخه چرا خودتونو گول می زنین.
    مگه لیبرتی استوری برای pc اومد که حالا این بیاد.
    در ضمن اگر هم واسه pc بیاد باید اونقدر سیستم رو ارتقا بدید که پولش از یه 360 بیشتر می شه.
    پس شما هم اگه این من عشق gta هستید اونم از نوع آنلاین. یه 360 بگیرید و خیال خودتونو راحت کنین.
    در ضمن پیشنهاد می کنم اگه به خاطر gta می خواین کنسول بخرین حتما 360 بخرین چون علاوه بر قیمت پایین تر کنسول و همینطور بازی ها پک جزییات gta انحصارا در دست 360 خواهد بود(اون 50 ملیون دلار که یادتون هست)
    صددرصد تایید میشه.
    اگه مایلین دعوا کنین برین این تاپیک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به سمت هم تسبیح پرت کنین.
    بیاین جزییاتی که توی تیلر بوده رو مورد بحث قرار بدیم.

اول من میگم:
    توی یکی از صحنه هایی که نیکو توی شهر راه میره یک نفر داره یک نفر دیگه رو لگد مال میکنه. اگه یکم دقت کنین میبینین که شبیه کلیود(شخصیت اول GTA III) هستش.

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه ترینر 59.9 MB از gta دانلود کردم ان قدر حال کردم که نگو
    چه صحنه هایی داره کاش برای pc هم بیاید

در آغاز فعالیت Ghost Rider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جیگرجان از کجا اینهمه اطلاعات داری؟
    این موتور مبتنی بر خودشه...
    عجب!! اصلا این جمله یعنی چی؟ اگه این طور باشه که هیچ کدام از موتور ها روی سخت افزار دیگه نباید کار کنن. مثلا موتور گرافیکی gta های قبلی مگه برای باباش بود که این برای خودشه؟ مگه روی pc ایرادی داشت؟ تازه از ps2 هم جزییاتش بالاتر بود.

استالکر با مپ 300 کیلومتری میدونی چقدر کار برد تا با DX بخونه؟ 6 سال! نه 1.5 سال!
    و اگه هم بیاد با 8800 هم روون نخواهد بود.
    جمله از بیخ و بن ایراد داره چون اون موتور رو به وسیله dx می سازن. قرار نیست موتور از هوا بیاد بعد اینا کاری کنن تا با dx بخونه.
    سازنده های استالکر با dx هیچ مشکلی نداشتن. طول کشیدن زیاد استالکر هم به خاطر ناشی گری سازنده های بازی بوده نه چیز دیگه!
    در ضمن بحث استالکر به این موضوع اصلا ربطی نداره چون موتور جدید نوشتن با موتور رو روی یه سخت افزار دیگه پورت کردن خیلی فرق داره و گزینه دوم خیلی راحت برای سازنده ها امکان پذیره مخصوصا هم که xbox360 سخت افزارش بسیار به pc نزدیکه!

جهت اطلاع تمامی موتور ها باید به وسیله یه api ساخته بشن و از رو هوا نمیان و اکثرشونم از dx استفاده می کنن. خود xbox360 هم بازی هاش همش از dx استفاده می کنه.

حالا شما ها که 360 ندارید هی زور بزنید که واسه pc هم می یاد. آخه چرا خودتونو گول می زنین.
    بنده خودم 360 دارم خیال شما هم راحت 2 تا هم دارم!

اون libertycity stories رو هم به عنوان یه جک ازت قبول می کنم.
    Last edited by Ghost Rider; 01-07-2007 at 17:26.

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن اگر هم واسه pc بیاد باید اونقدر سیستم رو ارتقا بدید که پولش از یه 360 بیشتر می شه.
    پس شما هم اگه این من عشق gta هستید اونم از نوع آنلاین. یه 360 بگیرید و خیال خودتونو راحت کنین.
    در ضمن پیشنهاد می کنم اگه به خاطر gta می خواین کنسول بخرین حتما 360 بخرین چون علاوه بر قیمت پایین تر کنسول و همینطور بازی ها پک جزییات gta انحصارا در دست 360 خواهد بود(اون 50 ملیون دلار که یادتون هست)
    ببخشید ولی ما مثل شما پولمون از پارو بالا نمیره.
    بهتره برم همون san andreas رو بازی کنم تا برم دزدی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

جمله از بیخ و بن ایراد داره چون اون موتور رو به وسیله dx می سازن. قرار نیست موتور از هوا بیاد بعد اینا کاری کنن تا با dx بخونه.
    سازنده های استالکر با dx هیچ مشکلی نداشتن. طول کشیدن زیاد استالکر هم به خاطر ناشی گری سازنده های بازی بوده نه چیز دیگه!
    در ضمن بحث استالکر به این موضوع اصلا ربطی نداره چون موتور جدید نوشتن با موتور رو روی یه سخت افزار دیگه پورت کردن خیلی فرق داره و گزینه دوم خیلی راحت برای سازنده ها امکان پذیره مخصوصا هم که xbox360 سخت افزارش بسیار به pc نزدیکه!
    ببین دوست عزیز موتور یک بازی رو با DX نمیسازن، بلکه مینویسن مبتنی بر DX.
    موتور گرافیکی سری قبلی خیلی ساده بود. اسکلت و تکسچر.
    اما اگه به تریلر توجه کنی میبینی الان دیگه اینجوری نیست و صورتها قرینه نیستن. پس مثل سری قبلی نیست.
    بعد هم پورت کردن ماست نیست... توی کنسول، خود کنسول یک کالکتوره اما توی پی سی باید کالکتور رو خودت بنویسی مبتنی بر دایرکت ایکس.
    جووون من بحث نکنین.

در آغاز فعالیت Ghost Rider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببین دوست عزیز موتور یک بازی رو با DX نمیسازن، بلکه مینویسن مبتنی بر DX.
    موتور گرافیکی سری قبلی خیلی ساده بود. اسکلت و تکسچر.
    اما اگه به تریلر توجه کنی میبینی الان دیگه اینجوری نیست و صورتها قرینه نیستن. پس مثل سری قبلی نیست.
    بعد هم پورت کردن ماست نیست... توی کنسول، خود کنسول یک کالکتوره اما توی پی سی باید کالکتور رو خودت بنویسی مبتنی بر دایرکت ایکس.
    جووون من بحث نکنین.
    شما چه اصراری داری در مورد مطالبی که اطلاعات نداری هی پافشاری کنی رو حرفت؟ به خدا کسی چیزی نمی گه اگه این پست های الکی رو نزنی!

اومدی جمله خود منو که در مورد dx در پست اول نوشته بودم برای خودم بازگو کردی؟

بیخیال بحث رو برگردونیم سر جای قبلی.
    بچه ها بایز برای pc نمیاد خیالتون راحت چون استاتید فن اینجا اعلام کردن و دلایل رو هم ذکر کردن

داره خودمونی میشه پارتیزان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

1 swat

لباس پلیس مخفی یا swatرا لطفا برای دانلود بگذارید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

شما چه اصراری داری در مورد مطالبی که اطلاعات نداری هی پافشاری کنی رو حرفت؟ به خدا کسی چیزی نمی گه اگه این پست های الکی رو نزنی!

اومدی جمله خود منو که در مورد dx در پست اول نوشته بودم برای خودم بازگو کردی؟

بیخیال بحث رو برگردونیم سر جای قبلی.
    بچه ها بایز برای pc نمیاد خیالتون راحت چون استاتید فن اینجا اعلام کردن و دلایل رو هم ذکر کردن
    خواهش میکنم... شما استاد مایی...
    جون من این بحث رو ادامه ندین چون هیچکس حرف کسی رو نمیفهمه.
    منم نصف حرفهایGhost Rider عزیز رو به علت انشای فصیح نفهمیدم.
    دور از شوخی(داشتم شوخی میکردم) یک نفر به من بگه چرا Ingame Trailer رو از X360 استفاده کردن؟
    این یعنی برای PS3 پورت میشه؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون الکی سر اومدن و نیومدنش روی PC دعوا نکنین. وقتی طه رسولی ( نویسنده صفحه بازی کلیک ) بگه به احتمال قوی برای PC میاد یعنی میاد. تموم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pepe.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

آقایون الکی سر اومدن و نیومدنش روی PC دعوا نکنین. وقتی طه رسولی ( نویسنده صفحه بازی کلیک ) بگه به احتمال قوی برای PC میاد یعنی میاد. تموم.
    دیگه دارم دیوونه می شم عزیزم من همیشه همه صفحات کلیک رو خوندم. ولی ندیدم رسولی همچین حرفی زده باشه.
    رسولی هم خودش هرس pc رو می زنه چون نه 360 داره نه ps3
    Last edited by pepe.; 02-07-2007 at 19:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •