درسته صفحه ی اول نوشتم آرپی جی ... همون طور گفتم نمیشه گفت بازی RPG فقط! الان دیگه همه ی بازی های نقش آفرینی معمولا صحنه های اکشن دارن... دیگه نبرد های نوبتی کاربرد نداره...
بازی اکشن خیلی قوی هم داره... خیلی قشنگ و قوی هست.... در سطح ME هست...
درسته صفحه ی اول نوشتم آرپی جی ... همون طور گفتم نمیشه گفت بازی RPG فقط! الان دیگه همه ی بازی های نقش آفرینی معمولا صحنه های اکشن دارن... دیگه نبرد های نوبتی کاربرد نداره...
بازی اکشن خیلی قوی هم داره... خیلی قشنگ و قوی هست.... در سطح ME هست...
البته من اینجا یه اشتباهی کردم اون mass effect 1 بود. وگرنه mass effect 2 اکشن نقش آفرینی محسوب میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aristocrat; 07-10-2011 at 19:26.
این بازی بازم هر کاری بکنی نمیتونه در کنار ME و Witcher قرار بگیره. اونا اکشنشون خیلی بالا بود!
منظور من اینکه عناصر نقش آفرینی همیشه تویه TES خیلی زیاد بوده و اصلا نمیشه اونو با بازی هایه بالا مقایسه کرد.
شخصا اعتقاد دارم بازی هایی مثله Fallout و TES کاملا نقش آفرینی هستند با اینکه خوب اکشن هم توشون وجود داره اما سنگینی و سختی ای که این بازی ها دارند اونا رو تویه نقش آفرینی هایه درجه یک جا میده.
در ضمن C.R.P.G با R.P.G فرق داره پس اگه مثلا فکر میکنین که Dragon Age یک RPG اصیل و کلاسیک و ... دیگه خدایه RPG نه اشتباه میکنین اون یک CRPG که البته خیلی عمقی تر از RPG هست و کلا خصوصیت این مدل RPG ها اینجوریه که احساس میکنین چون پر از Spell و Talent و Skill و... یک RPG خفن هستش.
به نظره من Oblivion و Fallout و Demon Soul اینا نمونه هایه خوب RPG در این نسل بودند حتی ME1 هم میتونه قرار داشته باشه جزوه اینا ( هرچند که بازی نکردم ).
شایان اینم از اون پستا بودااین بازی بازم هر کاری بکنی نمیتونه در کنار ME و Witcher قرار بگیره. اونا اکشنشون خیلی بالا بود!
منظور من اینکه عناصر نقش آفرینی همیشه تویه TES خیلی زیاد بوده و اصلا نمیشه اونو با بازی هایه بالا مقایسه کرد.
شخصا اعتقاد دارم بازی هایی مثله Fallout و TES کاملا نقش آفرینی هستند با اینکه خوب اکشن هم توشون وجود داره اما سنگینی و سختی ای که این بازی ها دارند اونا رو تویه نقش آفرینی هایه درجه یک جا میده.
در ضمن C.R.P.G با R.P.G فرق داره پس اگه مثلا فکر میکنین که Dragon Age یک RPG اصیل و کلاسیک و ... دیگه خدایه RPG نه اشتباه میکنین اون یک CRPG که البته خیلی عمقی تر از RPG هست و کلا خصوصیت این مدل RPG ها اینجوریه که احساس میکنین چون پر از Spell و Talent و Skill و... یک RPG خفن هستش.
به نظره من Oblivion و Fallout و Demon Soul اینا نمونه هایه خوب RPG در این نسل بودند حتی ME1 هم میتونه قرار داشته باشه جزوه اینا ( هرچند که بازی نکردم ).
دیگه خیلی واضحه که DA و ME جزو RPG های خیلی شاخص این نسل و کل تاریخ این سبکن و این که مثلا DA یه بازی توی سبک CRPG هستش دلیل بر خدای RPG بودن یا نبودن اون نیست!
باید اینو در نظر گرفت که RPG های شاخصی مثل DA و ME و Oblivion و ... هر کدوم یه مدل RPG جدا از هم هستن که توی اون شکل و شمایل خودشون بسیار فوق العاده کار کردن و الگویی برای بازی های دیگه این سبکن... مثلا ME یه RPG هستش که بیشتر بر قدرت انتخاب و تصمیم گیری و اینجور چیزا تأکید داره و مطمئناً یه سر خصوصیات بازی هایی مثل DA و Fallout رو نداره و در کل یعنی هر کدوم از این بازی ها خصوصیت مربوط به خودشون رو دارن...
+
نقشه بازی هم به این شکله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rpg میشه role playing game ،این Crpg چی میشه؟
حالا کی گفت نیستند؟
Dragon Age رو من شخصا خیلی قبولش دارم خودتم میدونی.
ببین RPG کلا یک خصوصیت کلی داره و یک سری زمینه ها باید تویه همه ی RPG ها باشه حالا به صورت هایه مختلفش مهم نیست. اما در مورد Mass Effect من خودم قبول دارم انتخاب هایه دیالوگ و تصمیم گیری و ... جزوه خصوصیات زیاد RPG هست اما خوب فقط که نمیشه این مورد رو مورد بررسی قرار داد. یک عالمه شاخصه ی دیگه هست که یک بازیه RPG رو از بازی هایه دیگه متمایز میکنه. اگه اینطوریه خوب Heavy Rain که دیگه خدایه تصمیم گیری بود.
در مورد همین Mass Effect صحبت کنیم ، کله بازی و سبک اون حوله ( یا هول؟) شخصیت ها میگرده با یک اکشن کاملا بالا. حالا بیایم در مورد عامل هایه RPG صحبت کنیم : اکشن این بازی ، دقیقا اکشن کپی شده ی بازی هایه سوم شخص مثله Gears of War با چند تا Class و... که زیاد توش تاثیر نداره ( شخصا ME2 رو برام فرقی نکرد که Soldier باشم یا .... ) اما یک RPG ایه مثله Fallout زمین تا آسمون فرق داره تویه این مورد! تو یک حالت Range Level تویه اون بازی داره و نمی تونی هرکی رو راحت بکشی. یا مثلا تویه Dark Soul تو باید سره هر موجودی روشه خاصی پیاده کنی.یا Boss هایه Dragon Age و محدوده ی بزگر The Elder Scroll . این بازی بین اونا کاملا هیچه از نظره RPG Combats.
+ هر بازیه RPG از Fable گرفته تا TES و ... تویه این موارد تنوعه Level ایه موجودات آن ها خیلی زیادتر از Mass Effect هست . تو تویه Mass Effect اوله بازی میتونی دشمنایه آخر بازی رو بزنی نمیتونی؟ اما تویه حتی Witcher هم نمیشه این کار رو کرد. این یکی از خصوصیات اصلی RPG هست که شما در واقع اون فرد رو ارتقاع میدین که تویه Mass Effect هم وجود داشت اما سطحش خیلی پایین تر از بقیه بود و ضعیف کار شده بود. در واقع تویه یک بازیه RPG شما نقشه یک کاراکتر رو بر عهده میگیرین و اون رو طی یک Advanture و ... ارتقاع Level ای شخصیتی و ... میدین.
تویه mass Effect هم میتونستن مثلا سیاره ای بزارن و یک سیستم Level متناسب با اون سیاره درست میکردن. که وقتی اوله بازی میرفتی اونجا میگفتی Wo0o0o0o0o0w این چه سخته بریم بعدا بیایم در واقع یک حسه کامل شدن رو به تو دست میداد ( مهم ترین خصوصیت JRPG ها و بیش تر RPG هایه اصیل )
دیدی که که مورد فقط یک مورد گفتم این همه طول کشید ، بقیش رو خودت فکر کن که چه خصوصیات RPG ای که تویه بازی هایه دیگه هست اما تویه این به صورت کذایی یا خیلی کم وجود داره.
باز که بحث عوض شد... درسته خب... مس افکت بیشتر اکشن داره ... یکی از دلایل پرمخاطب بودنش هم همینه....
ولی باید گفت که الدر و فال اوت هم جفتشون اکشن نقش آفرینی هستن... سیستم کمبات کاملی دارن و بازی بر پایه اکشن بودنش هم می چرخه... اگر توجه کنی main quest ها هم بیشتر اکشن هستن...
CRPG هم به معنای computer role-playing game یا console-role playing game هستش... سبک کلاسیک نقش آفرینی...
دوستان نسخه Oblivion رو کسی بازی کرده ... ؟؟؟؟
ارزش داره قبل از skyrim بازیش کرد .... ؟؟؟
منظورم از نظر مرتبط بودن به هم ( مثل ME1 و ME2 )
torch تو بازی فرقش با spell چیه؟!torch مگه همون کارای آتیشی نی؟!
از نظر داستانی بازی 200 سال بعد از Oblivion هستشدوستان نسخه Oblivion رو کسی بازی کرده ... ؟؟؟؟
ارزش داره قبل از skyrim بازیش کرد .... ؟؟؟
منظورم از نظر مرتبط بودن به هم ( مثل ME1 و ME2 )
در مقایسه با مس افکت دیگه داستان بازی اونجوری نیست که فلان انتخاب رو کرده باشیم بعد توی شماره بعدی تاثیرش رو ببینیم ولی داستان بازی بی ارتباط به هم دیگه هم نیست
ولی شما کلا این قضیه داستان رو ول کن. این بازیو صد در صد همه طرفدارای سبک نقش آفرینی باید بازی کنن و جزو واجباته! پیشنهاد می کنم این چند هفته که به انتشار بازی مونده یه بار بازیو رو تموم کنید( هر چند که دیگه وقت برای 200 ساعت گیم پلی و اینا نیست و کامل نمیشه رفت) بعدش هم شماره بعدیش رو بلافاصله بازی می کنید که دوباره بالای 200 ساعت گیم پلی جدید در اختیارتون هست که تازه نسبت به اون نسخه از بازی که برای 5 سال پیشه پیشرفت زیادی هم داشته
torch مشعله برای جاهایی از بازی که تاریکه استفاده میشه و یه چیز کامل جدایی از spell و ایناستtorch تو بازی فرقش با spell چیه؟!torch مگه همون کارای آتیشی نی؟!
بیشتر هم توی غارها که معمولا تاریکن ازش استفاده میشه
Last edited by vahidgame; 16-10-2011 at 20:52.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)