تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 52 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 518

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا LEDSONY HX800 3Dخریدم که فروشنده همراه با اون 2تا عینک هم داد ولی یک سخت افزار دیگه داره که فروشنده گفت فعلا ندارم ومیتونی ازخدمات پس از فروش سونی از شهرتان بگیری واسمشو گفت ترنسمت یا لیزر 3بعدی ازاونجاییکه من این تلویزیون رو ازبانه گرفتم حال که به شهرمان (سبزوار) اومدم همچین وسیله ای رو نمیشناسن موندم چکار کنم آیا کسی میتونه فروشگاه اینترنتی مطمئنی رو معرفی کنه که ازاون خرید وآیا کسی قیمت این وسیله رو میدونه؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا حد زیادی حرفتونو قبول دارم ولی این نشون میده که سونی چندان به نیازهای مشتریان توجه نمی کنه. در ضمن من از چند نفر به صورت جداگونه شنیدم و حتی توی یک سایت ریویو دیدم شفافیت تصاویر سامسونگ بهتر از سونی هست.
    به هیچ وجه نمیشه یه برند رو کلاً بر دیگری برتر دونست. مدل با مدل باید مقایسه بشه. اگر avforums رو دنبال کنید میبینید تعدادی از D8000 دارها و حتی VT30 دارها به خاطر مشکلاتش دارن به HX923 روی میارن ولی کلاً نمیشه گفت سونی بر سامسونگ و پاناسونیک برتری داره چون بعضی از مدل های پایین تر سامی بر سونی برتری داره بعضی از مدل های پانی به بقیه یا همین طور ال جی و... . کلاً سعی کنید یه بوجه تعیین کنید و بر اساس اون در هر برند مدل های قابل خرید رو جدا کنید. در اینجا میتونیک مشاوره بگیرید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من ex720 گرفتم .در حال حاضر ميتونم تعدادي از كانالهاي ديجيتال مثل irib1-press tv-مستند را بگيرم ولي كانال 1تا 5 نمياد.
    ظاهرا بايد از طريق منوي مخفي گيرنده ديجيتال را براي اين كانالها فعال كنم.آيا كسي تجربه فعال سازي منوي مخفي سوني رو بلد است؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز سونی دوست
    من تمامی مدل های سونی2011 مخصوص آسیا را نیاز دارم، چون میخام از دوبی خرید کنم.
    اگر لطف کنید به ترتیب همه مدل ها رو لیست کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان کسی نیست به من بگه 46nx701 بهتره یا 46nx702 ؟ آیا 702 هم گیرنده دیجیتال داره ؟ اینکه می گن 702 مشکل داره آیا راسته یا نه؟ من می خام سفارش بدم از بانه برام بیارن

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید سعی کنید با ویندوز XP هم تست کنید چون خودتون بهتر میدونید که منتقد ها هم میگن ویندوز 7 با ضعف شبکه همراه هست (نه از نظر امنیت بلکه از نظر سریع و راحت شبکه شدن) و بعضی وقت ها دردسر ساز شبکه میشه. اگر درست شد که پس خیالتون راحت میشه شبکه شدنی هست بعد سعی میکنیم ویندوز 7 رو راه بندازیم. اگر هم ویندوز XP دارید بد نیست با 7 یه تست کنید با اینکه بعضی وقت ها یه مقدار سخت شبکه میشه ولی بعضی وقت ها هم شانسی با یه حرکت شبکه میشه کلاً اگه شرایط برای تست با ویندوز دیگه براتون مهیا هست امتحانش ضرر نداره.
    با ویندوز ایکس پی هم نشد!
    اصلا کسی تا حالا تونسته تلویزیون سونی رو با PC شبکه کنه؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با ویندوز ایکس پی هم نشد!
    اصلا کسی تا حالا تونسته تلویزیون سونی رو با PC شبکه کنه؟
    پس بهتره تو فروم های خارجی که فعال تر هستن سؤال کنید:

کد:
    کد:

8. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یعنی منظورتون اینه که Cnet انگلیس و استرالیا هم پنلهای آمریکایی رو تست میکنن؟
    Cnet استرالیا و انگلیس پنلهای ریجن اقیانوسیه و اروپا رو تست میکنن البته ریویوهاشون از نظر ظرافت به Cnet آمریکا نمیرسه دست کم توی متن ریویوها که اینطور به نظر میاد...

پس یعنی نمیشه نتیجه هیچ کدوم از این دو سایت رو به پنلهای آسیایی هم تعمیم داد؟
    FlatpanelsHD هم فکر کنم به خاطر قیمت بالای HX925 اون رو HIGHLY RECOMMENDED نکرده باشه وگرنه در طول نقات قوت بیشتری نسبت به D8000 ازش گفته.
    FlatpanelsHD و بقیه سایتهای اروپایی که ریجن پال دارن و به خصوص سایتهای بریتانیایی رو به دلیل اینکه سیستم پخش در بریتانیا پال و نزدیک ترین سیستم به پخش خاورمیانه هست تا حدودی میشه برای ریجنهای آسیایی قابل قبولتر دونست و این پنلها قائدتا باید در مسائل اساسی به خصوص مشخصات فنی با پنلهای خاورمیانه ای یکسان باشن ولی بازم خدا میدونه چون معمولا از قابلیتها و کیفیت محصولات آسیایی به خصوص خاورمیانه کم میکنن.

10. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nilson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام یه راهنمایی میخواستم

من میخوام یه LCD بگیرم بودجه ام هم زیر یک میلیون هست ، دیروز رفتم یکی از نمایندگی های سونی بهم دوتا مدل 32" رو معرفی کرد یکی BX320 و دیگری اگه اشتباه نکنم EX500 بود! ولی عجیب اینجا بود که من این مدل رو قبلا هیچکدوم از نمایندگی ها ندیده بودم و طرف هم میگفت این جدیدترین هست و خلاصه تبلیغات ، حالا میشه یه راهنمایی کنید به من که کدوم این دو مدل بهتر هست که من فردا پس فردا دیگه برم بخرم
    Last edited by nilson; 02-08-2011 at 11:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان کسی نیست به من بگه 46nx701 بهتره یا 46nx702 ؟ آیا 702 هم گیرنده دیجیتال داره ؟ اینکه می گن 702 مشکل داره آیا راسته یا نه؟ من می خام سفارش بدم از بانه برام بیارن
    دوستان کسی نیست که جواب بده آیا 720 nx دو بعدی به سه بعدی داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •