مرسی....حتما این کارو میکنم .
مرسی....حتما این کارو میکنم .
تو فرق میکنیوالا مسعود ما که اونقدر به بازی علاقه داریم توی اسپویلر گذاشته شده اونو هم خوندیم : دی
راحت باش : دی
شما می تونید یک سیو دانلود کنی بعد با نرم افزارMass Effect 2 Save Editor ادیتش کنیاین کارا چیه؟!؟مرسی....حتما این کارو میکنم .
بشینین از دوباره بازی کنین خیلی بهتره
الان ک سال سیل بازیاس...اصن وقت نمیشه بازیه دیگه ای بازی کرد....ME2 رو دوبار تموم کردم!
2 تا سوال ... گرافیکش نسبت به ME2 چقدر تغییر کره؟؟
بعد این نسل بعدی کنسول ها چیه؟؟
حتما پیشرفت زیادی کرده ....
نسل بعدی کنسولا همین xbox720 و....(راسش اطلاع زیادی ندارم!)
من خودم سیوامو دارم برای این دوستمون گفتم
موافقم ،من که این ترمی پامو هنوز تو دانشگاه نگذاشتم و هنوز شروع به خوندن نکردم این قدر بازی ریخته سرم که وقت سر خاروندن ندارم![]()
نه آنچنان . من که تغییری احساس نکردم تو کلیپ ها.
نسل بعدی کنسول ها هم ps4 و xbox720 هستند.![]()
دانلود جدید ترین تریلر بازی مس افکت که در نمایشگاه vga پخش شد.
---------- Post added at 07:39 AM ---------- Previous post was at 07:39 AM ----------
وااااااااااای عجب شاهکاریه مس افکت!!!!!!!!!!!! یعنی راحت میشه گفت goty سال بعد مس افکته و کلی از جوایز رو درو میکنه در ضمن امتیاز کمتر از 9.5 نمیگیره!!!!!! چقدر حماسی و زیبا شده و کارگردانیش قوی شده. این تریلر که نشون دهنده یک مرحله جدید بود در tuchanka که همراهمون james و garrus بودند و wrex هم به عنوان فرمانده tuchanka محل زندگی krogen ها همراهیمون میکنه. خیلی خیلی جالب شده.
یکی از نکات مثبتی که تو بازی هست همراهی 3 یار در بعضی مراحله. یک سری از مراحل فقط به یک کارکتر خاص ربط داره و محل زندگیش و نژادش که شما میرین کمکش کنید . به همراه خود اون کارکتر میتونی دو یار هم همراهت برداری. این عالیه. فعلا که توی تریلر ها شاهد حضور mordin به عنوان یار سوم بودیم و legion هم در اولین تریلر ها بود. همچنین تابحال دومرحله مرتبط با krogen هارو نشون دادن که اونم جالبهکه چرا اول بازی بیشتر ماموریت ها رو اختصاص دادن به این نژاد.
Last edited by AlexMercer; 11-12-2011 at 07:43.
آره منم وقتی این تریلر آخریرو دیدم ... تفاوتی احساس نکردم....اما تخریب ÷ذیری فوق العاده شده!
امیدوارم واقعا گرافیکش تغییر نکنه چون با این pc که من دارم فقط در حدد همون قبلی رو میتونم بازی کنم...تازه با تنظیمات مدیوم
من مثلا تصمیم گرفته بودم این تابستون برم یه xbox بگیرم ولی فک کنم دیگه خیلی دیر باشه ..چون حتما به زودی این نسل بعدی کنسولا میان و بعد سرم کلا میره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)