تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 35 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 348

نام تاپيک: Uncharted 3: Drake's Deception

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان این بازی واسه pc نیست یا قرار نیست بیاد ؟ نامردیه این بازی انحصارا واسه یه کنسول خاص باشه . پس ما ها ها چی هی هی ؟
    داداش فکرشم نکن به هیچ وجه امکان نداره!
    اگه اینطور بود کی PS3 میخرید؟ من هم مثل تو پی سی بازم ولی امکان نداره این شاهکار برای PC بیاد

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

Sony اعلام کرد شاهکار ناتی داگ یعنی Uncharted 3: Drake’s Deception فروش بسیار خوبی داشته که این مقدار 3.8 million واحد بوده که در روز اول عرضه خود به تنهایی فروخته است! که یکی بزرگترین فروش های عنوان های شاهکار سونی است.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 7 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Sony اعلام کرد شاهکار ناتی داگ یعنی Uncharted 3: Drake’s Deception فروش بسیار خوبی داشته که این مقدار 3.8 million واحد بوده که در روز اول عرضه خود به تنهایی فروخته است! که یکی بزرگترین فروش های عنوان های شاهکار سونی است.
    منبع :
    کد:
    سونی اعلام کرد اماری که داده امار فروش نبوده بلکه ship(یعنی مقدار ارسال به فروشگاهها) بوده ...... :
    کد:
    همونطور که میدونید امار فروش با امار ship مقدار قابل توجهی فرق داره ...مثلا بازی بتلفیلد 3 تا حالا حدود 10 میلیون ازش شیپ شده ولی حدود 5 میلیون فروش رفته...برای این بازی هم باید همچین درصدی(مقداری اینور اونور)باشه
    .
    .
    .
    .
    .
    .

5. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

اخه من موندم این کوسه انتظار چه چیزی رو داره شاید تو ذهنش حرف زدن یک بچه تو بغل مادرش بسان حضرت عیسی رو می خواد که بیاد زحمت بکشه 8 یا 8.5 بده

گریز 3 مگه چی کار کرده بود همون بازی قبلی بود دیگه اومد کم داده در حالی که باقی زیاد داده بودن
    یا ریچ مگه داستانش چه ایرادی داشت و این که چی کار باید میکردن که تحولی شگرف ایجاد بشه
    این انچارتد هم مثتسنا نیست

کوسه هنوز نفهمیده که گیم پلی بازی ها الان در سطح اشباهی قرار دارن و تحول تو این زمونه سخته
    به هرح حال برا انچارتد هنوز یه 50 تا نقد دیگه مونده ببینیم چی میشه
    معذرت میخوام این واژِه رو به کار میبرم حامد جان اما گور بابای کوسه ...

اینا مگه کی هستن؟غیر از اینه که اینها هم مثل ما گیمرن حالا شاید یه چند سالی بیشتر بازی کردن یا یه چند تا کنسول بیشتر پاره کردن(مثل پیرهن پاره کردن).تحصیل کرده رشته نقد و بررسی بازی های ویدئویی که نیستن(!!) و نقدهاشون آخر آخرش تا حد زیادی به سلیقشون برمی گرده تا به fact های موجود.اصلاً دادن نمره overall به جای average که چند سالی هست مرسوم شده یعنی همین نقد سلیقه ای.همین نقد سلیقه ای هست که باعث میشه تام مکشی گیم اسپات که به Infamous داده بود 9 به Infamous 2 که از هر نظر به جز داستان بهتر از Infamous هست بده 7.5!!این گیم شارک هم همینه و این 7.5 اش همون قدر واسه من ارزش داره که 10 گرگ میلر و IGN!همون 'گرگ میلری که یادمه یه مقاله ای نوشته بود به نام "چرا از نظر من Mass Effect 2 بازی بهتری از Uncharted 2 است"!!!در حالیکه به عقیده من Mass Effect 2 در هیچ کدام از قسمت ها بهتر از آنچارتد 2 نبود.به علاوه به عقیده من آنچارتد 3 با اینکه یک masterpiece هست اما بهتر از آنچارتد 2 نیست.اگه آنچارتد 3 نمرش 10 هست نمره آنچارتد 2 باید 10.5 باشه.

اونچه مهمه اینه که من و تو و خیلی های دیگه که آنچارتد 3 رو بازی کردیم میدونیم که 7.5 دادن به این بازی بیشتر از اینکه ارزش کار ناتی داگ رو کم کنه توهین به شعور خود آدم هست.

در پایان من به آنچارتد 3 "9.4" میدم و فعلاً حالا حالاها باهاش کار دارم.اول پلاتینیم و بعد مولتی پلیر

7. 3 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سونی اعلام کرد اماری که داده امار فروش نبوده بلکه ship(یعنی مقدار ارسال به فروشگاهها) بوده ...... :
    کد:
    همونطور که میدونید امار فروش با امار ship مقدار قابل توجهی فرق داره ...مثلا بازی بتلفیلد 3 تا حالا حدود 10 میلیون ازش شیپ شده ولی حدود 5 میلیون فروش رفته...برای این بازی هم باید همچین درصدی(مقداری اینور اونور)باشه
    .
    .
    .
    ارتباط این پستی که شما دادی با پست بنده در چی بود؟اون درباره شیپ کردن گفته این درباره فروش!
    این لینک VG رو سونی خودش با توجه به اون چیزی که تو لینک دادم گفته! این لینک هم که دادی جدید هست؟ منبع رو برای همین دادم
    چون تو VG درباره شیپ صحبت نکرده تو لینکی که من دادم درباره فروش بازی صحبت کرده...
    شیپ کجا فروش کجا
    +
    بتلیفد که کلا قضیه اش فرق داره با فروش این عنوان های انحصاری چون اینا برای چند پلتفرم عرضه میشه مثلا DICE نمیگه این مورد که شیپ کرده برای همه کنسول ها هست یا فقط برای دو پلتفرم یا همه... یه خبر بود که سونی گفت 5 میلیون شیپ کرده بود که درباره آمار فروش چیزی نگفته بود که تو این لینک که دادم بهش اشاره کرد.

مراد برو تو بخش نظرات تو وی جی گیر بده بگو آقا مدرک داری بیار ما کاری نداریم درست اطلاعات بده
    Last edited by Killzone2; 10-11-2011 at 22:46.

9. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حرفت حقه ساسان جان.....
    تام مکشی گیم اسپات که به Infamous داده بود 9 به Infamous 2 که از هر نظر به جز داستان بهتر از Infamous هست بده 7.5!
    حرف دلمو گفتی ...واقعا اون نمره چی بود...هر کی بازیش کرده به اون نمره تعجب کرده

من رسیدم به اونجایی که..

محتوای مخفی: خطر لو رفتن 
    ناتال و سالیوان با هم اشنا میشن
    این ناتال هم از بچگی زبل بودش ها

l a noire برا نسخه بعدی بازی خودش باید یه سر حتما به ناتی داگ بزنه یاد بگیره
    اون نورپردازی های موزه منو کور میکرد به قول یکی از دوستان گرافیک رو میبینی آآآآآآآآآآآآآآآآآآ رو باید اومد رو کار

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ارتباط این پستی که شما دادی با پست بنده در چی بود؟اون درباره شیپ کردن گفته این درباره فروش!
    این لینک VG رو سونی خودش با توجه به اون چیزی که تو لینک دادم گفته! این لینک هم که دادی جدید هست؟
    ارتباطش در اینه که :

اول سونی اومد گفت این فروش(که شما خبرشو گذاشتی)........

دوم
    : خود سونی اظهار کرد این فروش نیست بلکه ship
    (که من خبرشو گذاشتم )

سوم
    :حالا باز یکی دیگه از سونی اومده داره میگه نه خیر این ship نیس بلکه خود فروش هست :

کد:
    +

تا حالا و فعلا که این میزان فروش هستش.......تا ببینیم بعد چی میشه
    .
    .

13. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

ارتباطش در اینه که :

اول سونی اومد گفت این فروش(که شما خبرشو گذاشتی)........

دوم
    : خود سونی اظهار کرد این فروش نیست بلکه ship
    (که من خبرشو گذاشتم )

سوم
    :حالا باز یکی دیگه از سونی اومده داره میگه نه خیر این ship نیس بلکه خود فروش هست :

کد:
    +

تا حالا و فعلا که این میزان فروش هستش.......تا ببینیم بعد چی میشه
    .
    .
    عجب! سونی هم عجیب شده بعد اون نمره کوسه و اینا فکر کنم اینطوری شد! : دی
    این رو دیگه مراد خود سونی باید تیمش تایید کنه حالا دیگه چه برسه به VG با IGN یه طوری داره همه رو درگیر این جنبش وال استریت میکنه به قول مسعود

15. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

17. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب در اخرین اپدیت خود شرکت سونی اعلام کرد که ما این مقدار نفروختیم و این مقدار ship به فروشگاهها بوده :

Update: A SCEA representative reconfirmed to Game Informer these sales are shipped, not sold
    منبع :
    کد:
    سونی چند بار تایید تکذیب می کنه این چه کاریه دیگه؟یه بار همون اول بگین اینهمه نفروختیم و اینا میزان ارسال به فروشگاههاس(سر فروش move هم دقیقا یه بار این اتفاق افتاد)

+

سایت gamecritic هم به بازی 7.5 داد تا تیر خلاصو به بازی زده باشه.دیگه فکر کنم همین 92 به عنوان میانگین واسش میمونه..... .
    .
    .
    ..

.
    ..
    .(یوی اخ

Last edited by halflife g; 11-11-2011 at 14:52.

19. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •