تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 35 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 346

نام تاپيک: Optimus 2X » گوشي LG با پردازشگر دو هسته ای 1 گیگاهرتز و فیلمبرداری فول اچ دی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خب دوستان برتری نمایشگر که مشخصه
    دوربین هم که نیازی به بحث نیست
    فیلم برداری هم که خدارو شکر واضحه
    سرعت خود گوشی هم بر همه دوستان عیانه
    میمونه تست 3d که میدونید سامسونگ یه نرم افزار گزاشته که فریم از 60 بالاتر نره اگه شک دارید بهتره به تست های سنگین مراجعه کنید مثله این

تست quadrant هم که با گزشت زمان دید که گلکسی اومد بالا تا اینکه اختلافش رو به 61 زسوند ( 2410 در برابر 2471)
    که تا زمان ریلیز و اورکلاک به 1.2 گیگاهرتز احتمال رد کردن عدد 3000 برای گلکسی هست

این بنچ مارک ها و عکسها رو از سایتهای غیر معتبر نزارید تا gsmarena هست کسی ریویو یه سایت روسی غیر معتبر رو باور نمیکنه

پیروزی گلکسی 2 و زانو زدن اپتیموس 2x رو به همه دوستان تبریک میگم

والسلام

2. 9 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

:-؟
    یعنی Tegra 2 نمیتونه 30 فریم بیاره....Avatar با اون عظمتش 24 فریم پخش شد: دی
    تست بروزر...

منظور رکورد بود عزیزم....: دی

حالا بماند که 24 فریم هم به زور میگیره...خدائیش تفاوت قابل مقایسه نیست توی فیلم برداریه فول اچ دی...!!!

4. 3 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

البته این ها همه نظر شماست و البته به لطف gsmarena و کالاکسی 2 همچنان زیر اپتیموس و آتریکس هست در بیشتر موارد

shame to gsmarena
    همه شما الان از gsmarena دلگیرین میدونم ولی همتون از ته دل میدونید که همه گفته هاش حقیقت داره فقط نمیتونید حقیقت رو قبول کنید
    اون بیشتر مواردم بهتره نام ببری
    نمایشگر چه از نظر سایز و چه از نظر کیفیت برتری با گلکسیه شکی توش نیست
    پردازنده و گرافیکم که مشخصه
    دوربین و فیلم برداری هم که شکی توش نیست
    مموری داخلی 32 در برابر 16 فراموش نشه
    اندروید 2.3 به طور پیشفرض هم در نظر بگیر
    قطر 8.5 میلیمتری

و این جمله زیبا از gsmarena :

Navigating the web is faster and smoother than anything we’ve ever seen on a mobile phone
    مطمعناً اتریکس هم جزو این anything هست

اتریکس هیچ برتریی نسبت به غول سامسونگ نداره

6. 5 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خیلی باحالی حسن!! جوری بحث میکنی انگار جنگه!!!

خوب حالا من قبول می کنم که آپتیموس 2 ایکس به اصطلاح خودت زانو زد!! توجه داشته باش که چه لفظی به کار بردی یه کاربر حرفه ای این حرف رو هیچ موقع نمی زنه!!! مگه داری 1200 رو با SGS2 مقایسه میکنی؟!؟!؟ تفاوت اندکه....

اول از همه همونطور که امیررضا گفت P/P رو هیچ موقع یادت نره (نسبت قیمت به کارایی = Price/Performance)....چه فایده یه گوشی با یه ذره امکنات بیشتر مثلا 300 تومن گرون تر باشه (مثاله ها. ولی واقعا هم همینطور میشه O2X تو رنج خودش خیلی خوشقیمت میشه و بقیه همواره باید منتظر پایین اومدن قیمت گلکسی اس 2 باشن)

این روهم در نظر بگیر که O2X سپتامبر 2010 معرفی شد و فوریه وارد بازار شد!!! سامسونگ تا خود فوریه هنوز معلوم نبود میخواست چیکار کنه!!! اگه به تاپیک گلکسی مراجعه کنی اولین پست منو بعد از ریویو میبینی که فقط نقطه گذاشته بودم. جی اس ام حرف خیلی قشنگی زده بود!!! سامسونگ منتظر موند همه گوشی هاشونو بزنن:

الجی اولین گوشی دو هسته ای با فرکانس 1 گیگاهرتز جهان رو معرفی کرد.
    الجی اوین گوشی با فیلمبرداری فول اچ دی جهان را معرفی کرد.
    الجی اولین گوشی مالتی چنل جهان را معرفی کرد.
    الجی اولین گوشی با قابلیت عکسبرداری و فیلمبرداری سه بعدی جهان رو معرفی کرد.
    الجی اولین گوشی با نمایشگر سه بعدی بدون عینک- جهان رو معرفی کرد.
    الجی اولین تبلت سه بعدی جهان (دوربین + نمایشگر) عرضه کرد.
    الجی نمایشگر NOVA روشن ترین و کم مصرف ترین نمایشگر جهان رومعرفی کرد.

حال در این بین:
    موتورولا اولین گوشی با رم 1 گیگ رو عرضه کرد.
    سونی اریکسون هم باریکترین اسمارت فون رو.
    اج تی سی اولین گوشی دو هسته ای با فرکانس 1.2 گیگاهرتز رو معرفی کرد.
    الجی آپتیماس 2 ایکس تا 1.2 گیگاهرتز اور شد و تازه رام های دست ساخت هم براش آماده شد.
    .
    .
    .
    .
    جنگ جهانی سوم هم شروع شدُ اما هنوز معلوم نبود سامسونگ چیکار میخواد بکنه!

بعد از مدتی که یه نفس راحت کشید اومد اینا رو گذاشت (به جز مواردی که پررنگ کردم) رو هم و گوشیشو ساخت!! جی اس ام هم به این نکته اشاره کرده بود و گفته بود یه مقدار Cheat (تقلب) کرد و منتظر موند ببینه بقیه چه میکنن.....وگرنه برای مثال اصلا قرار نبود گوشی با فرکانس 1.2 عرضه بشه!!! تا اون اتفاقات افتاد این کارو کرد....

حالا چی میخوام بگم؟!؟! با توجه به اختلاف معرفی و عرضه طولانی بین O2X و گلکسی اس 2 بدیهیه که گوشی عرضه شده باید مثلا فیلمبرداریش 30 فریم باشه یا فرکانسش بیشتر باشه یا گرافیکش بهتر باشه و... چون در غیر این صورت ضرر میکنه دلیلشم اینه که دیگه زمان دو هسته ای 1 گیگاهرتز و امثال اون گذشته بود (الجی - موتو - اچ تی سی - اچ پی و خیلی شرکت های دیگه عرضه کرده بودند)و باید چیز بهتری بعد از این همه الاف کردن عرضه می شد!!!!

یعنی الجی نمی تونست مثلا 1 گیگ رم بزاره؟! نمی تونست GTX 590 بزاره رو گوشیش؟! نمی تونست لحیم کاری رو طول بده بگه منتظر باشید الان گوشی میاد بعد وقتی همه به فکر گوشی های دیگه هستند گوشی عقب موندشو معرفی کنه!!! چون میدونی که باید بازار آروم آروم بیاد جلو وگرنه فول اچ دی رو پارسال رو هم میتونستن بزنن....

نمی خوام بگم اولین بهترینه نه اصلا ولی دیگه خیلی طول کشید....خبر های دیگه ای از شرکت های دیگه داره میاد....

8. 13 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

همه شما الان از gsmarena دلگیرین میدونم ولی همتون از ته دل میدونید که همه گفته هاش حقیقت داره فقط نمیتونید حقیقت رو قبول کنید
    من که از جی اس ام دلگیر نیستم و هنوز هم قبولش دارم ولی جایی مثل مقایسه نمایشگر رو هرگز!!!

فکرشو بکن من ویوتی اسمارت خودم رو با ویو مقایسه میکردم!!!! تفاوت آنچنان نبود حالا اون به کنار اصلا مشکل زاویه دید رو نداشتم و خیلی از ال سی دیم راضی بودم!!!

10. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم باید تمام موارد برتری چیپ گرافیک i9100 رو اینجا مطرح کنم یا نه ! . . .

ولی فکر نمیکنم لازم باشه ! چون هر چی هم بگم (حتی با وجود اثبات و مدرک) باز حرف خودتونو میزنید ! و حرف خودتون رو قبول دارید !

فقط در این حد میگم ! که تو همین تست ها ! تا چندین برابر قویتر هست ! ... نه چند فریم !
    ----------------

وقتی میگم cortex a-9 پرفرمنس 5 برابری در 2.2 اعمال شده و دیگه تغییری در 2.3 نمیکنه !! بدون هیچ دلیلی میگید خیر و درست نیست ! ...

اگر میخواست پرفرمنس 5 برابری اعمال نشه الان cpu به جای عدد 5500 در اندروید 2.2 ! روی 1700 الی 1800 بود نهایت ! نکنه فکر میکنی عدد cpu قراره بشه 20000 در 2.3 ؟! ! ...

کافیه زحمت بدی ! یک نگاهی به بنچمارک quadrant بندازی ببینی در ! تست 2.2 ! cpu عددش چند شده ! و پردازنده های مبتنی بر cortex a-8 چند شده !

از جمله گلکسی اس ! و گوشی های مبتنی بر موتورلا ! مثل دروید ها ...

و نگاه کنی ببینی پردازنده های ! مبتنی بر snap dragon چند شدند !...

بعد نکسوس اس رو هم ببینی که در 2.3 تا چقدر cpu افزایش پیدا کرده ..

این یک اشکال نرم افزاری از سوی اندروید بود که تنها به cortex a-8 ! در اندروید 2.2 نمیتونست jit پرفرمنس 5 برابری بده !
    ------------------------------------------------------------------------------------------

این همه مانیتور IPS در دنیاست که شاید 80 درصدشون (و حتی گرونترین هاشون) LED نیستن، و بهترین زاویه دید ها رو دارن. ما بیش از 10 نوع تکنولوژی مختلف IPS داریم که هر کدوم معایب و مزیت هایی دارن. اگه همون صفحه IPS آیفون رو با هر نور پس زمینه ای داشته باشیم زاویه دید تغییری نمی کنه. آیفون 4 یکی از بهترین IPS ها رو داره (و بالطبع گرونترین) که باعث شده این زاویه دید خوب رو داشته باشه.
    بک لایت ال ای دی !تاثیرش چیه ؟

در مورد صفحات نمایش گرون ! اصلا تکنولوژِی oled ! روی صفحات بزرگتر بدلیل قیمت خیلی بالاش به صرفه نیست !

فکر کنم یک صفحه نمایش 22 اینچی oled قیمتش بیشتر از 12000 13 دلار بشه ...

اگر همین سوپر امولدی نیاز به نور پس زمینه داشت ! قطعا زاویه دیدش خیلی کمتر میشد ! .. این اصلا نیاز به اثبات نداره ! کافیه یا تجربه کنیم یا اینکه به عکسها نگاه کنیم !.

-----------------------

موتورولا اولین گوشی با رم 1 گیگ رو عرضه کرد.
    سونی اریکسون هم باریکترین اسمارت فون رو.
    اج تی سی اولین گوشی دو هسته ای با فرکانس 1.2 گیگاهرتز رو معرفی کرد.
    الجی آپتیماس 2 ایکس تا 1.2 گیگاهرتز اور شد و تازه رام های دست ساخت هم براش آماده شد.
    .
    در شرایطی که بازار اندروید ! دست سامسونگ هست ! نیازی نیست که عجله ای برای معرفی محصولش کنه ! یا اینکه بخواد اولین دیوایس دو هسته ای رو معرفی کنه ! ...

این برندهای دیگه هستند که نیاز دارند بازار رو بگیرند (کاری که سامسونگ سالهای پیش انجام داد و محصولی معرفی کرد که نوکیا و بقیه نتونستن مثلش رو تا یکسا داشته باشند)! ... در حال حاضر سامسونگ فقط قصد داره جایگاهش رو حفظ کنه !... بنابراین خیلی طبیعی هست که بقیه رقیبی قدر معرفی کنند و سامسونگ هم قدرتمندش رو عرضه کنه !

اگر واقعا میخوان حرف اولو بزنن ! باید انقدر قدرتمند ظاهر بشن ! که هیچ وقت سامسونگ نتونه مثلش رو بزنه !

کاری که سامسونگ با اکثر برندها کرده .. نوکیا ! .. اچ تی سی و ...

به جرات میگم ! مثل گلکسی اس تا یکسال بعدش نبود !...

و همینطور 8910 !

مثل گلکسی اس 2 هم تا یکسال بعد نخواهد بود...

اگر ال جی میتونه همین الان رو دست گلکسی اس بزنه !؟ میتونه ؟

تونستن اینکار میدونی چقدر قدرت میخواد ؟ باید پردازنده قدرتمندتر الان اماده باشه ! دوربین بهتر ... قرار داد با اپراتورها برای فروش ! ... سنسورهای قوی تر باید اماده بشه ! ..و ...

معرفی کردن مهم نیست ! عرضه مهمه !

از این اختراعات و ابداعات سامسونگ نه در گلکسی اس کم گذاشت ! نه در گلکسی اس 2 !

اولین گوشی با wifi direct !و hot spot و tethering و ...

اولین گوشی با بلوتوث 3 به همراه HS !

اولین گوشی با صفحه نمایش super amoled plus !

اولین گوشی با استاندارد mhl !

و اولین گوشی i9000 با ژیروسکوپ

اولین گوشی در اندروید با usb otg !

اولین گوشی با رم ddr3

و ...

کمه یا بگم؟؟!
    Last edited by pulp_152; 10-04-2011 at 21:46.

12. 8 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

من دیگه ادامه نمیدم...
    بیخیال شیم بهتره...هرکی خواست می تونه پول هاش رو جمع کنه و G S 2 بگیره(و از P/Pش لذت ببره..)
    و هرکی خواست می تونه Tegra 2 و Optimus2X بگیره و ....
    فکر کنم هرکی صفحات قبل رو بخونه کاملا همه چی دستش بیاد
    لطفا دیگه ادامه ندین....
    تاپیک منحرف تر نشه...

14. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بک لایت ال ای دی !تاثیرش چیه ؟

اگر همین سوپر امولدی نیاز به نور پس زمینه داشت ! قطعا زاویه دیدش خیلی کمتر میشد ! .. این اصلا نیاز به اثبات نداره ! کافیه یا تجربه کنیم یا اینکه به عکسها نگاه کنیم !.
    درباره بک لایک LED در پست قبلی یک لینک دادم که در اون بطور کامل توضیح داده بودم، احتمالا مطالعه نکردید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه هاای OLED هم هیچ وقت نمی تونن بک لایت داشته باشن، چند سال پیش یه مقاله درباره OLED ها نوشتم که توضیح داده بودم:

"اگه OLED نیاز به پس زمینه داشت" ای مطرح نیست، اصلا نمی تونه نیاز داشته باشه و نمی تونیم تصور کنیم نیاز داشته حالا درباره زاویه دیدش نظر بدیم. اگه نور پس زمینه داشت تکنولوژی متفاوتی می شد با ساختار متفاوت، و چندین عامل دیگه تغییر می کردن. چیزی که از نظر علمی غیر قابل وجوده با تجربه و نگاه کردن به چند عکس ثابت نمیشه چون اثباتش امکان پذیر نیست. بله صحیحه که ساتع شدن نور از پیکسل ها در OLED به بهبود زاویه دید کمک کرده، ولی هیچ ربطی به بحث ما نداشت.

حذف نور پس زمینه فایده های زیادی داره، صحبت این بود که در صورت وجودش (نوع نور پس زمینه، LED یا CCFL) چه تاثیری در زاویه دید داره، که عرض کردم زاویه دید ارتباطی به نوع نور پس زمینه در LCD ها نداره، چه LED و چه CCFL زاویه دید وابسته به پنل مورد استفاده در صفحه است.

در مورد صفحات نمایش گرون ! اصلا تکنولوژِی oled ! روی صفحات بزرگتر بدلیل قیمت خیلی بالاش به صرفه نیست !

فکر کنم یک صفحه نمایش 22 اینچی oled قیمتش بیشتر از 12000 13 دلار بشه ...
    دوست من همه چیز رو لازم نیست با هم قاطی کرد. این گرونی ربطی به اون گرونی نداره.
    گرونی صفحه های بزرگتر OLED به دلیل عدم تکامل تکنولوژی (بالاخص ناپایداری در اندازه های بزرگ) است، زمانی که یه تکنولوژی به تکامل خودش نرسیده محصولاتی که عرضه میشن همیشه قیمت خیلی بالایی دارن، چون باید هزینه R&D قبلی رو برگردونند. یه صفحه 30 اینچ LCD هم زمانی 30,000 دلار بود (وقتی صفحه های کوچکترش در ماشین حساب استفاده میشد!) . این قیمت بالا به خاطر اینه که تکنولوژی هنوز آماده عرضه نیست. در هر صنعتی و هر تکنولوژی ای دقیقا به همین شکله.
    دلیل اینکه OLED در صفحه های بزرگتر استفاده نمیشه این نیست که گرونه ، OLED گرونه در صفحه های بزرگ چون هنوز برای اون استفاده به تکامل نرسیده.

نمی دونم چه ربطی داشت به اینکه یه صفحه IPS بهتر (و گرونتر) زاویه دید بهتری نسبت به یه ارزون تر داره، و به خاطر همین زاویه دیدها در IPS ها متفاوته.

16. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این پست بالا لحن خوبی نداره ، لطفا سریعا ویرایش کنید تا توهین فرض نشده .

ویرایش : ممنون از ناظر انجمن اسمارت فون .
    Last edited by Pami; 10-04-2011 at 23:50.

18. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه مایل بودید ! .. یک تاپیک بزنید به نام سیاستگذاری برندها .. در مورد سیاست گذاری های اپل و ال جی و سامسونگ و غیره ! تبادل نظر کنیم !>.. مایلم هستم که در این مورد چند تا چیز یادم بگیرم !>..

------------------------------------------

درباره بک لایک LED در پست قبلی یک لینک دادم که در اون بطور کامل توضیح داده بودم، احتمالا مطالعه نکردید:

صفحه هاای OLED هم هیچ وقت نمی تونن بک لایت داشته باشن، چند سال پیش یه مقاله درباره OLED ها نوشتم که توضیح داده بودم:

"اگه OLED نیاز به پس زمینه داشت" ای مطرح نیست، اصلا نمی تونه نیاز داشته باشه و نمی تونیم تصور کنیم نیاز داشته حالا درباره زاویه دیدش نظر بدیم. اگه نور پس زمینه داشت تکنولوژی متفاوتی می شد با ساختار متفاوت، و چندین عامل دیگه تغییر می کردن. چیزی که از نظر علمی غیر قابل وجوده با تجربه و نگاه کردن به چند عکس ثابت نمیشه چون اثباتش امکان پذیر نیست. بله صحیحه که ساتع شدن نور از پیکسل ها در OLED به بهبود زاویه دید کمک کرده، ولی هیچ ربطی به بحث ما نداشت.

حذف نور پس زمینه فایده های زیادی داره، صحبت این بود که در صورت وجودش (نوع نور پس زمینه، LED یا CCFL) چه تاثیری در زاویه دید داره، که عرض کردم زاویه دید ارتباطی به نوع نور پس زمینه در LCD ها نداره، چه LED و چه CCFL زاویه دید وابسته به پنل مورد استفاده در صفحه است.
    مطلبی که دادید رو خوندم ...

شما تو پست ابتدایی اعتقاد داشتید این تنها پنل هست ! که مهمه برای زاویه دید !...

و این بک لایت ال ای دی در واقع فقط یک اسم هست ! ...

و بعد نتیجه گرفتید که ال ای دی های خانگی( ال سی دی با بک لایت ال ای دی هستند) با ال سی دی ها فرقی نمیکنند !

ولی اعتقاد من اینه که این تنها پنل نیست که مهمه ! و مواردی چون ! بک لایت ال ای دی ! تراکم پیکسل ! ... و پنل و تکنولوژی ips هست که باعث شده ایفون 4 ... خوب عمل کنه !... یعنی مجموعه این عوامل ...

دلیلم رو هم گفتم ! وقتی منبع نوری از زیر و بصورت جداگانه میتابه به پیکسلها این نور در صورت زیاد بودن جلوی شفافیت تصویر رو از زاویه میگیره در واقع هاله نور دیده میشه

----------------
    گرونی صفحه های بزرگتر OLED به دلیل عدم تکامل تکنولوژی (بالاخص ناپایداری در اندازه های بزرگ) است، زمانی که یه تکنولوژی به تکامل خودش نرسیده محصولاتی که عرضه میشن همیشه قیمت خیلی بالایی دارن، چون باید هزینه R&D قبلی رو برگردونند. یه صفحه 30 اینچ LCD هم زمانی 30,000 دلار بود (وقتی صفحه های کوچکترش در ماشین حساب استفاده میشد!) . این قیمت بالا به خاطر اینه که تکنولوژی هنوز آماده عرضه نیست. در هر صنعتی و هر تکنولوژی ای دقیقا به همین شکله.
    دلیل اینکه OLED در صفحه های بزرگتر استفاده نمیشه این نیست که گرونه ، OLED گرونه در صفحه های بزرگ چون هنوز برای اون استفاده به تکامل نرسیده.

نمی دونم چه ربطی داشت به اینکه یه صفحه IPS بهتر (و گرونتر) زاویه دید بهتری نسبت به یه ارزون تر داره، و به خاطر همین زاویه دیدها در IPS ها متفاوته.
    شاید یکی از دلایلش همین باشه که شما میگی ! .. اما این مسئلرو نمیشه نادیده گرفت که oled از ال سی دی تکنولوژی گرونتر و بهتر هست ! مزایاش بسیار زیاد هست از جمله کنتراست فوق العاده زیاد ! ... ضخامت بسیار کم !... رنگ های دقیق تر .. زاویه دید بهتر و ..

20. 5 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •