تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 639 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

شماره حساب رو دارم ، شماره مشتری رو میخوام
    خب اون که هیچی ...

فقط روی برگه‌ی پسورد کارتتون + دفترچه حسابتون نوشته شده ...
    از متصدی بانک هم که می‌تونید استعلام کنید ...
    البته بازم میگم، ممکنه شماره مشتری‌های یه سری بانک‌ها از روی شماره کارت و حسابشون قابل تشخیص باشه، اما نمی‌دونم کارت شما چیه و شماره حسابش از چه سیستمی پیروی می‌کنه ...
    مثلاً من شماره‌ مشتری حساب پارسیانم هیچ ربطی، نه به شماره کارت، و نه به شماره حساب، نداره !! حتی دو رقم مشابه هم نداره ...
    ولی شماره مشتری پاسارگادم، بخش سوم شماره حسابمه (بخش سوم از چپ x-xxxxx-xxxx-x)

2. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوستان برای گرفتن سود بانکها بدرد نمی خوره فقط دنبال موسسات بروید
    من خودم موسسه اعتماد ایرانیان سپرده دارم . سپرده یکساله 20درصده دوسالشون42درصده سه ساله و چهارسالشون یادم نیست و 5ساله شون هم 142.5 درصد هستش و برای خاطر جمعی رفتم سایت بانک مرکزی دیدم این موسسه تحت نظارتشون هستش و نزدیک 400 شعبه داشتن ( جالب اینکه از بعضی بانکهای خصوصی مثل بانک سینا شعبه هاشون بیشتره )
    اینهم بهتون بگم وامهاشون هم نسبت به بانکها خوبه.چون یک ماه پیش من از بانک کشاورزی بعد از 6ماه سپرده گذاری یک برابر سپرده بهم وام دادند درصورتی که همین موسسه تا سه برابرش رو بهتون وام میده با همون نرخ 12 و14درصد
    میشه لینک سایتش رو بذارید ؟ تو گوگل سرچ کردم چندتا وبلاگ پیدا کرد!

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

من خودم موسسه اعتماد ایرانیان سپرده دارم . سپرده یکساله 20درصده دوسالشون42درصده سه ساله و چهارسالشون یادم نیست و 5ساله شون هم 142.5 درصد هستش و برای خاطر جمعی رفتم سایت بانک مرکزی دیدم این موسسه تحت نظارتشون هستش و نزدیک 400 شعبه داشتن ( جالب اینکه از بعضی بانکهای خصوصی مثل بانک سینا شعبه هاشون بیشتره )
    اینهم بهتون بگم وامهاشون هم نسبت به بانکها خوبه.چون یک ماه پیش من از بانک کشاورزی بعد از 6ماه سپرده گذاری یک برابر سپرده بهم وام دادند درصورتی که همین موسسه تا سه برابرش رو بهتون وام میده با همون نرخ 12 و14درصد
    سلام

به نظر من بهترین راه اینه که یه آشنا یا یه آدم معتمد تو بازار یا یه شرکت تولیدی یا خدماتی داشته باشید و پولتون رو بدید به اون تا باهاش کار کنه.

معمولا بازاری ها بین 30 تا 36 درصد سالانه سود میدن به آدم. سودشون هم روز شماره و هر موقع خواستی میتونی پولت رو پس بگیری. الان من پیش یکی از آشناهامون پول گزاشتم سالی 30 درصد سود میده.

5. این کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه h-y2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میشه لینک سایتش رو بذارید ؟ تو گوگل سرچ کردم چندتا وبلاگ پیدا کرد!
    من سایتی از این موسسه ندیدم و خودم اولین حسابم رو در اونجا دو سال پیش باز کردم واقعا شرایط خوبی داره
    ولی دارم کلا بهتون میگم اگه میخواین برای سود گرفتن حساب باز کنید بانکها بدرد نمیخوره .
    از دوستانی هم که در موسسات دیگه شرایط بهتری دیدن ممنون میشم که بهمون پیشنهاد بدهند تا ما هم بریم اونجا حساب باز کنیم

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام

به نظر من بهترین راه اینه که یه آشنا یا یه آدم معتمد تو بازار یا یه شرکت تولیدی یا خدماتی داشته باشید و پولتون رو بدید به اون تا باهاش کار کنه.

معمولا بازاری ها بین 30 تا 36 درصد سالانه سود میدن به آدم. سودشون هم روز شماره و هر موقع خواستی میتونی پولت رو پس بگیری. الان من پیش یکی از آشناهامون پول گزاشتم سالی 30 درصد سود میده.
    آخه آدم مطمئن کم گیر میاد اونم تو این شرایط بد اقتصادی خیلی ریسکه!

8. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتونو از مزايا متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بدين...
    بیمه و.... در کل این طرحها به گفته شما همون سودهای مدت دار و سرمایه گذاریهاست ولی یه جور با این اسمها دارن مردم رو ترغیب می کنند و به نظر من اشکالی نداره !
    دوست عزیز شعبات این موسسه به دلیل ادغام چند تعاونی است.
    یعنی این موسسه هنری نشان نداده !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام

سلام دوست عزیز
    فقط جهت اطلاع عرض میکنیم که به این شیوه کار میگن "ربا"
    البته اینکه سود بانکی هم ربا هست یا نه ؟ معلوم نیست
    بهترین کار اینه که در سود و زیان طرف شریک باشید که البته کاری سخت و شاید نشدنی باشه

11. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته.
    فقط تکمیل کنم !
    اگر این پول رو میدید و اون طرف باید سود بده این مشکل داره !
    کار بانکها به صورت کاغذی فکر نکنم ربا باشه !
    ولی از نظر ظاهری که....

ولی اینکه میگن علی الحساب فکر کنم این کار رو توجیه می کنه

13. 2 کاربر از baren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه h-y2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بیمه و.... در کل این طرحها به گفته شما همون سودهای مدت دار و سرمایه گذاریهاست ولی یه جور با این اسمها دارن مردم رو ترغیب می کنند و به نظر من اشکالی نداره !

دوست عزیز شعبات این موسسه به دلیل ادغام چند تعاونی است.
    یعنی این موسسه هنری نشان نداده !
    آره احتمالا حرف شما درسته منم تو سایت بانک مرکزی دیدم که چندتا تعاونی زیرمجموعش بود

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره احتمالا حرف شما درسته منم تو سایت بانک مرکزی دیدم که چندتا تعاونی زیرمجموعش بود
    البته این ویژگی بد نیست ولی معمولا وقتی اینطور میشه بانک مرکزی روشون زوم میکنه و همه موارد رو خیلی نزدیک به بانکها میکنه مثل سود و..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •