6 گیگ ! 9 کجا بود!!
من ستاپ اصلی رو داشتم که بعد نصب شد 6.5 گیگ...
6 گیگ ! 9 کجا بود!!
من ستاپ اصلی رو داشتم که بعد نصب شد 6.5 گیگ...
ببخشید بنده خودم علاقه زیادی به بازی دارم تا کلاس C رفتم دیگه ادامه ندادم دوباره دارم میرم
بببینید این بازی شبیه سازی هست پس شما اول باید تیونینگ یکم بلد باشید ماشین رو تیونینگ کنید با تست های مختلف اون موقع میفهمید چطور هست در ضمن هرکسی یک نوع سبک رانندگی داره...شاید کسی با شبیه ساز بازی نکرده باشه توقع هندلینگ Hot Pursiute یا MW رو داره...یا یکی یک ماشین میگیره که شتاب خوبی داره ولی سر پیچ ها خوب عمل نمیکنه...یا یکی سر پیچها خوب میتونه از بقیه رد بشه ولی شتاب ماشینی که داره خوب نیست
Shift 2 توی این سری کار بسیار خوبی انجام داده که هرکسی میتونه هر نوع تیونینگی داشته باشه بعد از هر تیونینگ میشه توی یک پیست تست کرد ببینید چطور هست
از داخل بخش تیونینگ 2تا قسمت داره یکی بخش سریع و یکی پیشرفته که میتونید با کلید F برید بخش سریع و کلی تغییرش بدید
ولی اول از بخش پیشرفته همون اول نوشته شده Pressure tire front که فشار بر لاستیک های جلو هست این بخش رو زیاد کنید اول حد متوسط هست مثلا روی 68 خوبه....
بعد برید بخش Stance با کلید I میتونید برید
نوشته شده Height Ride Front و Height Ride Rear هر دو رو به Low ببرید
بعد برید بخش تست یک پیست رو انتخاب کنید ببینید چطور شده...
بعدش که مد نظر بود حتما سیوش کنید
البته از همون بخش هم میتونید انتخاب کنید که رانندگی نهایی روی شتاب باشه یا حداکثر سرعت؟
در ضمن پیشنهاد من اینه که سر پیچها اگر دیدید ماشین امکان داره از کنترل یکم خارج بشه یا به طرف خارج از پیچ میره قبل از رسیدن به پیچ گاز رو رها کنید معکوس بدید بعد گاز رو بگیرید تا از پیچ خارج شوید
موفق باشید
Last edited by meha; 08-04-2011 at 17:20.
سلام.
دوستان من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام اجرا کنم ERORR میده واسه این فایل:
XINPUT1_3.dll
یعنی چه؟ چیکار کنم؟
ویندوزم 7 64بیت
گرافیک 1 گیگ
رم 2 گیگ
دوست عزیز اینجا مطرح کن این تاپیک اصلی بازی هست
تاپیک مشکلات نصب و اجرا - Need For Speed Shift 2:Unleashed
لینک تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
واسه منم دوتا دیویدی بود.بعد نصب هم حدودا 6 و خورده ای گیگ بود
ولی واسه من 9 گیگه.............!!!!!!!!!
سلام بچه ها....یه سوالی داشتم میخواستم بدونم درسته این سری 140 تا ماشین داره و اینکه ماشین فراری هم داره اگه آره کدوم مدلها؟چون هیچی فراری نمیشه!
مثل اينكه ورژني كه براي تست دادن 140 تا ماشين داره و ورژني كه به صورت معمول هستش 100 تا ماشين داره
من 7 گیگ دانلود کردم.. بعد از نصب شده 6.7
فراری هم که دوستان میگن... تو فایل ماشیناش نبود
فراری نداره..حجم بازی هم بعد از نصب فیکس 6 گیگ هست(البته ورژن بدون نیاز به کرک)
اونی که گفته فراری هم احتمالآ با یک مدل آلفا اشتباه گرفته که کمی طرح چراغهاش شبیه فراری فیورنا هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)