یکی جوواب ما رو بده
یکی جوواب ما رو بده
قطب نما که تو اون اون مدل های بالا ها هست
دما سنج و ارتفاع سنج و فشار سنج هم فکر نکنم تا 120 هزار وجود داشته باشه
مدل 9200 حدود 200 تومن شنیدم هست که این ویژگی ها رو داره و البته خورشیدی هم هست و باطری نداره
من که خودم مدل معمولی 6900 سفید رنگ رو به عشق امینمگرفتم
و میتونم بگم فوق العاده هست و از انواع تست های ضربه از ارتفاع و تست ضد اب بودن سربلند بیرون اومده![]()
قربون دستت.والا این SGW300 همه این امکانات رو داره و قیمتشم 110 تومنه!!!!!!!ولی جی شاک نیشت اصلا معلوم نیست چه دسته ایه؟!
این ساعت رو که تو دسته sports قرار داده
کلا سری جی شاک بر مبنای اسیب ناپذیر بودن ساعت ساخته شدن
تو سایتشون انواع تست ضربه با پیستون و ضد اب بودن تا 200 متر و منجمد کردن تو اب و غیره
که میتونی از اینجا ویدیو ها رو ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم تو لباس شویی ازمایشش کردم !!
که تو مدل های دیگه اینطوری نیست (البته ضد اب هستن ولی نه اینقدر )
البته تفاوت های هم هست
مثلا sgw300 از باطری معمولی استفاده کرده که حدود 3 سال دوام میاره اما 9200 خورشیدی هست که حتی اگه فول شارژ باشه و چندین ماه هم تو تاریکی باشه باز هم ساعت خاموش نمیشه
یه ویژگی جالبی هم داره که اگه تنظیم بشه اگه مچ دست خم بشه خود به خود برای خواندن ساعت بک لایتش روشن میشه
یک گیرنده داخلی امواج داره که خودش روزی 6 بار درست بودن زمان رو چک میکنه (البته این ویژگی تو ایران کار نمیکنه )
در کل کاسیو تو زمینه ساعت سازی پول اسم برند رو نمیگیره(بر خلاف برند های دیگه ) که به شخصه از این مورد خیلی خوشم میاد
بالاخره G-9100 رو گرفتم چون اونی رو که میخواستم با بند پلاستیکی گیر نیاودم خوبه راضیم!مخصوصا نور زمینه اش که خیلی یک نواخته بر خلاف اون GSW-300
این تست پیستونه چه وحشتانکه!موندم تو تست آبه چه دوربینی بوده که تو عمق 200 متری دوام آورده اصلا غواصش کی بودهواقعا تو لباسشویی مشکلی براش پیش نیومد؟
اصلا مشکلی واسش پیش نیومد اتفاقا چون رنگش هم سفید بود یکم تمیزتر شد !!!
مثله خر داره کار میکنه !
آقا تا 140 تومن CASIO EFR 505 چه طوره ؟
سلام دوستان
میخوام یه ساعت ورزشی بخرم که موقع تمرین به دستم ببندم و مرتب چک کنم
برای ورزش فیتنس میخوام
کسی آشنایی داره؟؟؟؟؟
چی بگیرم؟؟؟؟
چه مارکی؟؟؟؟
قیمتها در چه حدی هست؟؟؟؟
در ضمن بیشتر خانومم میخواد استفاده کنه
متشکرم از راهنمایی شما
با سلام به همگی یه ساعت شیک و مناسب که جلوه ی زیبایی هم داشته باشه ترجیحا شیشش تخت باشه و آنالوگ هم باشه چی معرفی میکنید تا ا20 هم باشه مشکلی نیست.
دوستان قیمت این مدل ها رو میخواستم :
G-SHOCK GA100B-7A
G-SHOCK GA100-1A4
G-SHOCK GA120-1A
G-SHOCK GA201-1A
ممنون
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)