دز ايران موجودهه و میشه 3 تا کابل HDMI بهش وصل کرد و بعد به تلویزیون وصل کرد که از یک پورت HDMI تلویزیون بشه برای 3 دستگاه که HDMI دارند استفاده کرد قيمت هم فكر كنم حدود 55 باشه
دز ايران موجودهه و میشه 3 تا کابل HDMI بهش وصل کرد و بعد به تلویزیون وصل کرد که از یک پورت HDMI تلویزیون بشه برای 3 دستگاه که HDMI دارند استفاده کرد قيمت هم فكر كنم حدود 55 باشه
هنوز خبري از تعويض فونت نيست
مشكلي بود كه در ابتدا مطمئن نبودم اما الان برايم محرز شده
اين مشكل مربوط به فايلهاي زيرنويس SRT مي باشد كه همنام با اسم فايل ويديويي
در كنار هم قرار گرفته اند.
مسئله بدين صورت است كه من فولدري تشكيل داده ام و تعدادي كليپ ويديويي در آن
قرار دارد كه بعضي از كليپ ها را همراه با ترجمه آن به صورت فايل srt در فولدر قرار داده ام
براي اولين دفعه مشكلي نبود و پس از انتقال فايلها ، كليپ مورد نظر همراه با زيرنويس نمايش
داده مي شد.
اما در دفعات بعدي و با خاموش روشن كردن دستگاه ، گويا دستگاه ديگر قادر به پيدا كردن فايل
زيرنويس نيست و آن رانمي تواند پخش كند.
اكثرا فايلهاي ويديويي من MKV مي باشند حالا مشكل مي تواند دو يا 3 چيز باشد.
1- اينكه چون همه فايلها در يك فولد قرار گرفته و شايد بايد براي هر فايل و زيرنويسش يك فولدر
درست كرد. كه اگر اينطور باشد ضعف نرم افزاري است و بايد تصحيح شود
2- ديگر اينكه اين مشكل شايد فقط با فايلهاي MKV رخ دهد كه منطقي بنظر نمي آيد.
3- اما در حقيقت ما با ايرادي سخت افزاري در شناسايي فايلهاي غير از ويديويي در دستگاه روبرو هستيم
اين مطلب را خود پشتيباني شركت سازنده دستگاه اطلاع داده وقتي كه به آنها اطلاع دادم كه فايل منجر
دستگاه قادر به نمايش فايلهاي srt در فولدر ها نمي باشند ، اظهار كردند كه مشكل از چيپ Realtek مي باشد
كه نمي تواند اين گونه فايلها را شناسايي و نمايش دهد البته به نظرم حرفشان درست نيست يا نتوانسته اند
درست توضيح دهند چون اگر زيرنويس ها قابل تشخيص نبودند بهرحال پلير قادر به نمايش زيرنويس نبود.
اما بهرحال با مشكلي روبرو هستيم چون همانطور كه خودتان مي توانيد چك كنيد در فولدري كه زيرنويس را
قرار داده ايد شما تنها فايل ويديويي را مي توانيد توسط فايل منجر مشاهده كنيد و آن را كپي يا حذف كنيد.
بهرحال اگر نماينده فروش دستگاه در ايران اين مطلب را هم به آنها گوشزد و خواستار رفع آن شود بهتر
مي باشد ، هر چند من سعي مي كنم باز اين مطلب را مستقيما به آنها انتقال دهم اما من را به چشم
يك نفر مي بينند اما درخواست نمايندگي از آنها چون منافع مستقيم و فروش آنها را در بر مي گيرد احتمالا
زودتر نسبت به رفع اين اشكال اقدام كنند.
Last edited by freelife; 15-05-2011 at 13:59.
چهار فايل MKV و چهار فايل SRT در يك فولدر كپي شد و فولدر در پلير كپي شد وپخش شد با خاموش روشن كردن دستگاه هيچ مشكلي ديده نشد .
فايل منيجر دستگاه قادر به نمايش فايل هايي به جزء صوت وتصوير و عكس نيست و كليه فايل هاي اضافه را ف-ي-ل-ت-ر ميكند چون دستگاه قادر به پخش ديگر فايل ها نيست براي كپي زير نويس هم قبلا توضيح دادم
اون پست بالا را براي قشنگي كه نزدم لابد چيزي بوده كه نوشته ام والا نه دغدغه تعداد پست را دارم نه
اينكه وقت آزاد و قلم زدن را.
مشكل مزبور پا برجاست و 100% هم مطمئن هستم فولدر منم 30 يا 40 فايل توش هست نه 4 دونه
اما پلير به مرور زمان ديگر قادر به شناسايي فايلهاي زيرنويس همان 4 دونه هم نخواهد بود.
Last edited by freelife; 17-05-2011 at 01:16.
مشکلی وجود ندارد
مشكل وجود دارد ، نگران كم شدن فروش دستگاه هستيد ؟
با اينكه اين موضوع را بعد از چند روز از خريد دستگاه كه بيش
از دو ماه پيش بود متوجه شدم ، باز براي اطمينان صبر كردم
تا الان ، اما شما با يه تست ساده زود نتيجه گيري كردين ؟
Last edited by freelife; 17-05-2011 at 09:27.
جناب freelife ديگر به پست ها ي شما جواب و خواسته شما پيگيري نخواهد شد.
من یه چند تا سوال دارم در مورد این دستگاه چون میخوام بگیرمش
1- آیا همه فرمتها از جمله mkv وfullhd و wmv رو بدون مشکل پخش میکنه؟
2- زیرنویسها چه طور srt و sub رو بدون مشکل میگیره؟
3- سرعت باز کردن کانالهای دیجیتال چه طوره چند ثانیه طول میکشه کانال عوض بشه؟
4- گارانتیش چه جوریاست؟
5- و در نهایت تو همین رنج قیمت زیر 300 تومن بهتر از این پیدا میشه یا نه ؟
خواهشا بدون تعصب جواب بدید
خدا نكنه آدم محتاج جماعت كاسب كار بشه ..... شما تنها نماينده اون شركت هستي و مشكلات دستگاه
را هم قادر به حل كردن نيستيد ، تنها گزارش مشكلات را مرجوع مي كرديد كه حالا اين كار هم را خودمان مي توانيم
انجام دهيم. براي اطلاع از آمدن نسخه جديد فريم وير هم مي توان به سايت شركت سازنده مراجعه كرد.
مواردي را هم كه اينجا مطرح مي كنم براي آگاهي ديگر خوانندگان است كه در جريان باشد و احتياجي به
پيگيري شما نيست.
من نه نماينده فروش پلير ديگري هستم و نه در هيچ پستي ديگران را به خريد محصول ديگري ترغيب كردم ،
پس تصوراتي كه داريد از پايه اشتباه است.
وجود آن شركت سازنده و رزق روزي شما هم تنها به خاطر ما خريداران است . مشكل ذكر شده را
يكي دو ماه در نظر داشته و سپس اقدام به اطلاع رساني كردم نه اينكه با يه تست ساده همه چيز را نفي كنم.
همچنان به نظرم پلير دستگاه خوبي است اما مشكلاتي را هم دارا مي باشد ، اما با توجه به عدم همكاري
نمايندگي فروش و يا پاسخگويي انتظار پشتيباني را خريداران نداشته باشند.
چون همانطور كه مي بينيد اگر در آينده شما با خريد اين دستگاه ايرادي در آن يافتيد و اطلاع داديد و شخص مزبور
نتوانست همان ايراد را پيدا كند به همين سادگي به شما خواهد گفت كه ديگر به سوالهاي شما جواب نداده و
پيگيري نخواهد شد .
Last edited by freelife; 17-05-2011 at 15:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)