دوستان سلام
يه ريش تراشي ميخوام مثل موزر باشه (درجه بندي از صفر به بالا و خط زدن و ...) اما خرده هاي مو رو داخل خودش جمع كنه. آيا مدل هاي فيليپس 4050 اين قابليت رو داره؟
ممنون
دوستان سلام
يه ريش تراشي ميخوام مثل موزر باشه (درجه بندي از صفر به بالا و خط زدن و ...) اما خرده هاي مو رو داخل خودش جمع كنه. آيا مدل هاي فيليپس 4050 اين قابليت رو داره؟
ممنون
نه دوست عزیز فعلا به این مشکل بر نخوردم
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
خیلی خوبه علیه بله سیستم پالسونیک داره زیره گردنو راحت میزنه فقط یه ریش های خیلی زخیمو نمیزنه مثلا ربشه بابام زو به زور میزنه ولی برای من عالیه
من بین این دوتا مدل گیر کرده ام اساسی. دوستان راهنمایی کنند.
پاناسونیکES-LA63 و براون سری ۷
دوست عزیزی که سری ۷ داری!
هر بار چند دقیقه برای اصلاح اختصاص میدی حدوداً؟
گردن و و زیر چونه رو چند بار باید بکشی تا کامل بزنه؟ و آیا کاملاً راحت مثل صورت میزنه؟
سیستم بلند کنندهی موهای خوابیده به نظرت چقدر کارا هست؟
مدل دقیق، قیمت و محل خرید را هم لطفا ذکر کن.
دوست عزیزی که سری ۵ داری!
قیمت فویل و تیغه ای که خریدی چقدر بود؟
بسیار ممنونم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
این مدلش رو نمیدونم .5812 که همسرم داره ازش راضیه.شارژی هم هست.قیمتش هم الان اومده پایین
دوستان من هم میخواستم سری 7 بروان بگیرم.
نظرتون رو بگید لطفآ و آخرین قیمتی که دارید ذکر کنید؟
آیا با دستگاه شتشوش خریداری بشه بهتره ؟؟ کار خاصی انجام میده؟؟
یا اینکه بدون شستوش و بخرم؟
ریش تراش سه بعدی فیلیپس به بازار آمد.
فیلیپس یکی از شرکتهایی است که بهتازگی و طی مراسمی پیشرفتهترین محصول ریشتراش خود با نامDاSensoTouch 3 را معرفی کرد. این شرکت که به عنوان پیشروی بازار در صنعت ساخت انواع ریشتراشها مطرح است، با خلاقیت فوقالعادهای که در طراحی این محصول به خرج داده، توانسته پاسخگوی نیازهای آقایان در اصلاح صورت باشد. عرضه SensoTouch 3D جایگاه فیلیپس را در بازار جهانی ریشتراش مستحکمتر کرده؛ چرا که استانداردهای جدیدی برای این رده محصولات ارائه میدهد. SensoTouch 3D به نحوی طراحی شده که در حین اصلاح صورت، پوست کمترین حساسیت را نشان میدهد و آقایان اصلاحی راحت را تجربه خواهند کرد. براساس تحقیقاتی که توسط شرکت فیلیپس از ۱۹۵ مرد در آمریکا و آلمان به عمل آمد، ۸۰ درصد آنها بیان کردند که با D SensoTouch 3 نرمترین اصلاح را داشتهاند. قابلیت انعطاف در تمام زوایا، باعث حرکت روان ریشتراش بر روی پستی بلندیهای پوست میشود. از این رو با کمترین فشار اصلاح انجام میشود و در نتیجه پوست با کمترین تحریک و سوزش مواجه خواهد شد. سر ریشتراش به شکلی خلاقانه طراحی شده، بهطوری که میتوان بهترین اصلاح را با کمترین تحریکات و سوزش پوست داشت. تیغهها از سه شکل خاص تشکیل شده که باعث میشود همه موها تنها با یک حرکت اصلاح شوند. شیارها برای موهای معمولی، شکافها برای موهای بلند و خوابیده و سوراخها برای موهای کوتاه، تعبیه شده است. درپوش مخصوص اصلاح زیر دوش از دیگر قابلیتهای این دستگاه است که به آقایان این حق انتخاب را میدهد تا کسانی که میخواهند از ژل استفاده کنند، بتوانند در زیر آب اصلاح کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل QT4050 با قابلیت مکش مو و مخزن و... هستند و مدل بالاتر اون هم مدل QT4090 هستش:
ماشین اصلاح مکش دار فیلیپس با بالاترین میزان مکش طراحی شده در ماشین های اصلاح تا کنون
- تنظیم شانه از 1 تا 18 میلی متر
- قابلیت استفاده با باطری و برق مستقیم
- باطری پرقدرت لیتیوم-یون
- مخزن موی شفاف برای نشان دادن زمان خالی کردن
- عدم نیاز به روغن کاری تیغه ،فقط کافیست تیغه را تمیز نگاه دارید.
- خط زن دقیق برای خط گیری ریش و سبیل و زیر گردن
- سیستم شناور شانه برای تطابق با برجستگی های صورت
- صفحه نمایش چند منظوره
- قفل مسافرتی
موفق باشین.
حالا من ریش تراش چی بخرم؟ از ته بزنه، زیر گردن و چونه و رو هم راحت و کامل بزنه. (قیمت تا سقف 200 تومن).
دوستان برای من 790 cc هست و من که ازش راضیم زیره گردنو راحت میزنه در مورد دستگاه شستشو یا همون استندش فکر کنم این مدل اصلا بدونه استند نداره و در مورد قبمت من خریدم 280 تومن فکر کنم در ضمن فقط شرکت تهران بوران اینو وارد کرده و گارانتی گرده محل خریدشم من از خیابون فردوسی گرفتم رو بروی پلاسکو سمته توپ خونه یه چند تا مغازع داشتن ولی اون موفع کم بود الان نمیدونم در مورد اون مایه شستشو هم نمیدونم هست یا نه اون فروشنده گفت مه همین شرکت وارد کرده ولی نمیدونم راست یا دروغشو برای من هنوز تموم نشده که برم دنبالش
حالا من دیگه رسما گیر کردم!
براون سری 7 رو بگیرم یا فیلیپس از این 3 بعدی ها یا پاناسونیک...
سرچ که زدم، هر کس 1 مدلو میگه خیلی خوبه...
چه کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)