تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی اعتقاد دارید؟

راي دهنده
139. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 42.45%
  • خیر

80 57.55%
صفحه 23 از 28 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 276

نام تاپيک: پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

1. اون توضیح رو راجع به پیش بینی و پیش گوئی در صفحه ی اول خوندم و واسه همین نیاز دیدم اینجا درستشو بیان کنم.

2. من کلی اینجا مطلب و نکته رو مطرح کردم ولی طبق معمول بحثهای اینچنینی از بین اون بحثها یه پیراهن عثمان پیدا کردید و باقی رو چشم پوشی کردین!!

3. مورد 5 در پست دوم فقط یه نظر شخصی بود و خوب شد که خودم هم آخرش توضیح دادم که این ربطی نداره و فقط یه جور دیگه به بحث نگاه کردن هست. فقط یه دیدگاه هست و ... اما موارد دیگه چی؟ مثلا out of context؟ حالا این یکیش بود باقیش؟

4. شما روی مطالب مربوط به اینکه اصولا چه پیش گوئی هائی رو قابل بحث بدونیم (اونائیکه ویژگیهای لازم رو داشتن) توافق داشتین؟ اگه نه چرا؟

5. اما راجع به دوگل من چیزی جز این متن در پست 45 شما ندیدم (سرچ کردم حالا اگر غیر این بود بگین)
    برای سه مرتبه شخصی بنام دوگل فرانسه را رهبری خواهد کرد.

ژنرال دوگل سه مرتبه، رئیس جمهور فرانسه شد.
    1958 بار اول
    1962 بار دوم
    1966 بار سوم
    حالا اینم کتاب پیش بینی های نوستراداموس:
    اگر چنین چیزی دیدین به من بگین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته متنی رو که شما گفتین توی نت زیاد میچرخه ولی خوب همه از رو دست هم کپی میکنن اما دریغ از یه منبع دست اول
    مثلا منبع دسته اول در اینجا خود کتاب نوستراداموس هست (بخصوص نسخه ی خطیش)

حالا این وسط به یه چیز جالب هم برخوردم "ژنرال دوگل و نامه ی حضرت علی"
    کد:
    البته مشکلی نداره و میتونه صحت داشته باشه ولی یاد نامه های انشتین به قم و نجف افتادم....یا اون ماجرائی کذائی انشتین و سفره ی هفت سین که سالهاست تو نت میچرخه ولی دریغ از....

6. اینم پیجی که راجع به اون قضیه پیش بینی 9/11 صحبت میکنه اینجا توضیح میده که طرفداران عموما عام یعنی افراد عادی جامعه (بعد میگم چرا اینو گفتم) رباعی های کتاب نوستراداموس رو چگونه تغییر میدن و چطور خلاقانه ترجمه میکنن....جالب اینکه چند نمونه ی متفاوت از ترجمه های یه رباعی رو واسه این قضیه 9/11 آورده
    یکی این:
    "In the year of the new century and nine months,
    From the sky will come a great King of Terror...
    The sky will burn at forty-five degrees.
    Fire approaches the great new city..."

یکی هم این:

"In the city of York there will be a great collapse,
    two twin brothers torn apart by chaos
    while the fortress falls the great leader will succumb
    third big war will begin when the big city is burning"

خدائیش خیلی مترجمین خلاقی داشته

بعد نویسنده اینو میگه:
    Wow! What an amazing prophecy concerning the biggest event of the 21st Century! Only problem with it is that it is not true! The collapse of the twin towers was NOT foretold by Nostradamus. This is a case where the words have been changed to fit the event.

باقیشو خودتون بخونین ولی این پاراگراف رو خلاصه ترجمه میکنم:

وااااااااااای چه پیشگوئی های جالبی راجع به بزرگترین رخداد قرن 21! تنها مشکل اینه که غلطه
    سقوط برجهای دوقلو توسط نوستراداموس پیشگوئی نشد
    اینا مواردی هستند که کلمات برای برای سازگار شدن با رخداد تغییر داده شده اند

واقعیت اینه که ما به منابع دسته اول رجوع نمیکنیم....تحقیق نمیکنم و ذهنمون از قبل بایاس هست، دنبال هیجانشیم نه واقعیت بنابراین اینجوری میشه...

7. حالا یه سوال اگه نوستراداموس اینقدر پیشگو بوده، خلاصه یه همچین غولی، چرا بحثش توی محافل آکادمیک نیست؟؟ چرا اینهمه تاریخ دان، سیاست دان، دانشمند به این مطالب توجه نمیکنن یعنی هزارها نفر در سراسر جهان که کارشناس و خبره ی این زمینه ها هستن غافل اند و بعد بعضی آخرالزمانی و طرفداراشون عقلشون رسیده؟؟؟
    دلیل اینکه از لفظ عوام استفاده کردم این بود که هیچوقت دیده نشده این مباحث نقل محافل (شامل مجله ها و کنفرانس) های دانشگاهی باشه، هیچوقت یه تحقیق علمی و جدی این مطالب رو نمیگه همه اش ختم میشه به یه سری افراد با باورهای مشخص... و.....فکر کنم واضح بود نیاز به توضیح نداره

8. سال 2013 میبینمتون

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

لینک یادم رفت:
    کد:

2. 5 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خیلی مختصر توضیح میدم.
    در رابطه با پیراهن عثمان شدن یه قضیه، حرفهای شما باعث میشد که تاپیک دایره وار بشه. یعنی مطالبی رو که قبلا سرشون بحث کردیم دوباره تکرار بشه و هی تسلسل بوجود بیاد که خسته کننده برای همست.
    ما از اول گفتیم که اعتقاد هر کس پای خودش ه و اجباری نیست کسی اعتقاد کس دیگر رو قبول کنه.
    ما پیشگویی ها رو نقل قول میکنیم و نشانه ها رو میگیم، قبول یا رد این مسئله به خود شخص ربط داره.

در مورد لینکی که از ژنرال دوگل گزاشتید، آشغال بحثهایی مثل این و مسلمان بودن انیشتین و اقتباس نظریه نسبیت انشتین از فلان عقیده و امثالهم... در حوصله هیچ کسی نیست و جایی در تالار نداره.
    خودتون رو منتقد این بحث ها و ما رو طرفدار این چرت و پرت ها قرار ندید.

در مورد منبع اول بودن نوشته ها،
    اگر تاپیک رو دقیق خونده بودید من اولش گفتم که پیشگویی های مربوط به نوستراداموس که در اینجا مینویسم به تایپ خودم از رونوشت کتابی است که از ایشون دارم. من از روی کتاب خودم این مطالب رو مینیسم و کپی از جایی نیست.
    دیگه اینکه بخاطر قانع کردن شما بگردم و کتاب دستنویس نوستراداموس رو که در موزه لندن نگهداری میشه رو بدزدم و بیارم اینجا از توانایی هر کسی خارج ه. پس تقاضای دستنویس بودن نکنید. من فقط گفتم که رباعی ها عینآ اینجا نقل میکنم و در صورتی که تقاضایی باشه که تصویر رباعی مربوطه رو اینجا قرار بدم، این کار رو میکنم.
    کتاب من نسخه چاپی، چاپ ایران، با تفسیرهای کاملا مغرضانه و در مواردی به دلایل سیاسی بودن یک طرفه است.
    به همین دلیل من تفسیرها رو اینجا نمیزارم و اصل رباعیات رو قرار میدم.

در مورد سال 2012:
    شما شنیده اید که میگن 2012 قرار ه اتفاق مهمی بیوفته یا دنیا تموم بشه. و گفتید این چرت و پرت ها رو ولش. یکم هم مطالب از اینجا و اونجا و وبلاگهای هیجانی و نشریات زرد خوندید و درباره چرت تر بودن قضیه مطمئن تر شدید.
    در اینکه 2012 از کجا اومده و چه جوری محاسبه شده من در همین تاپیک نحوه محاسبه 21 دسامبر 2012 رو با تقویم تزولکین شرح دادم.
    این مطلب هم کپی از جایی نیست و صرفآ محاسبات (که خالی از اشکال نخواهد بود) توسط خودم و بر پایه نحوه کارکرد تقویم تزولکین و گاه شماری سرخپوستی بوده.

در نهایت:
    لطفآ اگه به پیشگویی اعتقادی ندارید به ما هم کمک کنید تا با هم از فرسایشی شدن تاپیک و بحث سر اینکه پیشگویی واقعیت داره یا نداره و نوستراداموس کی بوده جلوگیری کنیم.
    اگر به پیشگویی اعتقاد دارید، پیشگویی های مربوط به اقوام مختلف رو بزارید همینجا. من از این موضوع بسیار خوشحال خواهم شد.
    قربان شما.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پس:
    لطفا عنوان تاپیک عوض بشه!!!!
    پس قرار نیست اینجا بحثی راجع به علم یا خرافات بشه....این تاپیک فقط قراره مخزن این دست پیشگوئی ها باشه هرکی هر جور دوست داشت به قضیه نگاه کنه....بررسی ای در کار نیست.
    ضمنا قطعا علمی نمیتونه باشه موافقین هر اسمی که دوست دارن میتونن در مقابل برچسب خرافاتی بذارن ولی علمی بودن معیار مشخصی داره و همینجور کتره ای نیست (ظاهرا این تاپیک هم جای این بحث نیست که بیگم علمی به چی میگن ... اگه علاقه داشتین گوگل هست)

در رابطه با پیراهن عثمان شدن یه قضیه، حرفهای شما باعث میشد که تاپیک دایره وار بشه. یعنی مطالبی رو که قبلا سرشون بحث کردیم دوباره تکرار بشه و هی تسلسل بوجود بیاد که خسته کننده برای همست.
    ما از اول گفتیم که اعتقاد هر کس پای خودش ه و اجباری نیست کسی اعتقاد کس دیگر رو قبول کنه.
    ما پیشگویی ها رو نقل قول میکنیم و نشانه ها رو میگیم، قبول یا رد این مسئله به خود شخص ربط داره.
    بررسی های علمی همینجورین خشک و خسته کننده....آدم خودشو میخواد....

در مورد لینکی که از ژنرال دوگل گزاشتید، آشغال بحثهایی مثل این و مسلمان بودن انیشتین و اقتباس نظریه نسبیت انشتین از فلان عقیده و امثالهم... در حوصله هیچ کسی نیست و جایی در تالار نداره.
    خودتون رو منتقد این بحث ها و ما رو طرفدار این چرت و پرت ها قرار ندید.
    خوب پس سطحتون بالاتر از این حرفهاست و این خوبه (جدی گفتم)

ر مورد منبع اول بودن نوشته ها،
    اگر تاپیک رو دقیق خونده بودید من اولش گفتم که پیشگویی های مربوط به نوستراداموس که در اینجا مینویسم به تایپ خودم از رونوشت کتابی است که از ایشون دارم. من از روی کتاب خودم این مطالب رو مینیسم و کپی از جایی نیست.
    دیگه اینکه بخاطر قانع کردن شما بگردم و کتاب دستنویس نوستراداموس رو که در موزه لندن نگهداری میشه رو بدزدم و بیارم اینجا از توانایی هر کسی خارج ه. پس تقاضای دستنویس بودن نکنید. من فقط گفتم که رباعی ها عینآ اینجا نقل میکنم و در صورتی که تقاضایی باشه که تصویر رباعی مربوطه رو اینجا قرار بدم، این کار رو میکنم.
    کتاب من نسخه چاپی، چاپ ایران، با تفسیرهای کاملا مغرضانه و در مواردی به دلایل سیاسی بودن یک طرفه است.
    به همین دلیل من تفسیرها رو اینجا نمیزارم و اصل رباعیات رو قرار میدم.
    شاید به لینک ها دقت نکردین من نگفتم برین لندن کافی بود برین books.google.com تا متن اون کتابها رو پیدا کنین....دهکده ی جهانیه لازم نبود....
    دوم اینکه اون بحث ژنرال دوگل توی کتاب نبود یه سری اراجیف که طرف خواسته بود ترور ژنرال دوگل رو بچسبونه

توی پست های قبلی به جعلی بودن خیلی از مطالب، کتابها و فیلم هائی که راجع به نوستراداموس نوشته میشه اشاره کردم. بحث پول و تبلیغ تو کار هست. و اونجا هم دو تا ترجمه ی متفاوت از یه رباعی که زمین تا آسمان فرق داشت رو گذاشتم که تا چه حد تحریف میکنن...بعد اصل رباعی که هیچ ربطی به 9/11 نداشت تو اون صفحه توضیح داده شده....

راجع به بحث آخرالزمانی من حرفی واسه گفتن ندارم من همیشه در مقابل این بحثها همون فلسفه ی انتظار رو دوست دارم

در نهایت:
    لطفآ اگه به پیشگویی اعتقادی ندارید به ما هم کمک کنید تا با هم از فرسایشی شدن تاپیک و بحث سر اینکه پیشگویی واقعیت داره یا نداره و نوستراداموس کی بوده جلوگیری کنیم.
    اگر به پیشگویی اعتقاد دارید، پیشگویی های مربوط به اقوام مختلف رو بزارید همینجا. من از این موضوع بسیار خوشحال خواهم شد.
    قربان شما.
    موفق باشید.
    خوشحال میشم در آینده یه نمونه پیش گوئی درست و حسابی رو ببینم....جدا میگم
    قضیه نوستراداموس هم از همون جنس انتشارات زرد هست از نظر من ....
    بحث فرسایشی هم نداریم اصولا علم و حتی حکمت از همین فرسایش هست...مگه جنگه؟! اما اگه منظورتون این هست که این تاپیک به همون منوالی که باشه که گفتین (فقط و فقط ارائه ی نمونه ها بدون هیچ قضاوتی) خوب حق با شماست و امیدوارم این آخرین پست فرسایشی! من باشه

شما دوست مجازی من هستید خواهشا این بحثها رو شخصی تلقی نکنین اگر هم برخلاف روال تاپیک موضوع رو تحلیل (درست یا غلط) کردم فقط به خاطر عنوان تاپیک بوده....
    بهرحال مخلصیم
    موفق باشین

5. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوست عزیز، خواهش میکنم از حرفهای من ناراحت نشید.
    منظور من خیلی واضحه.
    اگر شما به پیشگویی اعتقادی ندارید که هیچ. قضیه تمام شده است.
    اگر اعتقادی دارید، من میگم پیشگویی فلانی میتونه مربوط به واقعه فلان باشه. شما بفرمایید نه اینجوری نیست.
    ببینید اگر قرار باشه شما و دیگر دوستان بن قضیه رو از بیخ بزنن میتونیم درباره چیزی حرف بزنیم؟

يکي از دوستان ما mahdy 2021 در همين تاپيک گفته بودند چند ماه ديگه شاهد خواهيد بود که مصر آغشتن حوادث بزرگ خواهد شد و عربستان نقشي در اتفاقات خواهد داشت. اون موقع هيچ کدوم از ما اسم مصر به ذهنمون نميرسيد. مصر کشوري آرام بود. هيچ کس احتمال انقلاب درش نميداد. اصلا کسي به مصر فکر نميکرد.
    بعد از اينکه در اين کشور انقلاب شد اين دوستمون اومد گفت من اين موضوع رو در زماني که کسي احتمالش رو نميداد گفته بودم.
    يه عده ريختن که فکر کردي کار بزرگي کردي همه ميدونستيم اين موضوع رو. مصر 30 سال حکومت ديکتاتوري داره ما هم احتمال ميداديم که انقلاب بشه توش معلومه هيچ ديکتاتوري سرپا نميمونه.
    اگه ميدونستيد شما ميگفتيد. مثل ايشون.
    در زماني ميگفتيد که احتمالش رو کسي نميداد. ميدونيد همه نشستند دور گود ميگن لنگش کن.
    چرا کسي از اين دوستمون نپرسيد که منابع شما واسه قرار دادن اين پيشگويي چي بوده؟
    هرچند که اگه من الان از ايشون تقاضا کنم که منابع شما واسه اين حرفها چي بوده به احتمال زياد ايشون منابعي رو از فراماسونري جهاني و بوجود اومدن نظم نوين جهاني قرار خواهند داد که من اعتقادي به اين مسئله ندارم.

چرا همه گفتند پیشگویی یک خرافه است؟
    و وقتی مصر آغشتن حوادث و پس از آن زنجیره حوادث به وقوع پیوست همه سکوت کردند؟
    Last edited by shabe.saket; 13-04-2011 at 12:44.

7. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خیلی خوب دوست دارم این بحث خاتمه پیدا کنه...
    ولی راجع به اون قضیه ی آقای مهدی که در جریان نیستم اما ازین حرفها شنیدم و میتونم بهتون در ریشه های منبعش کمکتون کنم.
    واقعیت اینه که ایشون پیشگوئی نکردن قبل از رسانه ای شدن مصر، انقلاب در مصر شروع شده بود...طیفی مذهبی و خاص در ایران ازین موضوع آگاهی داشتند و تقریبا همون موقع من هم ازین حرفها میشنیدم (دلیل اینکه الان میدونم مبنع اش کجاست همینه ... تاپیک رو هم نخوندم و از چند و چون چیزی که اینجا مطرح شده خبر ندارم)

منبع بر میگرده به بحثهای ظهور حضرت مهدی یکی از روایت ها اینه که قبل از ظهور، عرب بیدار میشه و غیره که من اهلش نیستم و بیشتر طولش نمیدم.... انتشار سی دی ظهور نزدیک هست یکی از آخرین حلقه های این جریان هست.
    بازم میگم من به ماجرا کاری ندارم ولی منم قبل از رسانه ای شدن موضوع مصر و حتی تونس (دقیق نیستم) این حرفها رو از طریق یکی از همکلاسی هام میشنیدم.....دلایلش هم برمیگرده به یه سری مسائل که در حوزه ی این فروم نیست...

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

اون موقع که این مطالب ذکر شد هیچ کسی هیچ احتمالی نمیداد.
    مبارک هم در کاخش نسکافه میخورد.
    مستند ظهور رو شما میفرمایید که ادامش شده ظهور بسیار نزدیک است... هیچ جا و از هیچ کسی من اشاره مستقیم به مصر ندیدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه در مستند ظهور نه...گفتم که دوستی که اهل یه سری مراسم خاص بود و پای منبر میرفت و خلاصه اهل یه سری جریانات بود (دلیل اینکه اسم نمیبرم فقط واسه بیراه نشدن جریان تاپیک هست) میگفت که "یکی از نشانه های ظهور اینه که عرب بعد از صدها سال بیدار میشه"
    این جمله خودش بود که شنیده بود...
    قضیه مستند ظهور همونطوری که گفتم آخرین حلقه از زنجیره ی اتفاقاتش بود
    مثل اینکه پست ها رو خوب نمیخونید....

پانوشت: من نمیگم بحث کاربر به اسم مهدی در این تاپیک لزوما ریشه اش اینه (اصلا هم نخوندمش) ولی میگم که همچین صحبتهائی تقریبا قبل از جریان مصر (البته قبل از اوج گیریش) بود...خلاصه اونم ازین حرفها میزد.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز، خواهش میکنم از حرفهای من ناراحت نشید.
    منظور من خیلی واضحه.
    اگر شما به پیشگویی اعتقادی ندارید که هیچ. قضیه تمام شده است.
    اگر اعتقادی دارید، من میگم پیشگویی فلانی میتونه مربوط به واقعه فلان باشه. شما بفرمایید نه اینجوری نیست.
    ببینید اگر قرار باشه شما و دیگر دوستان بن قضیه رو از بیخ بزنن میتونیم درباره چیزی حرف بزنیم؟

يکي از دوستان ما mahdy 2021 در همين تاپيک گفته بودند چند ماه ديگه شاهد خواهيد بود که مصر آغشتن حوادث بزرگ خواهد شد و عربستان نقشي در اتفاقات خواهد داشت. اون موقع هيچ کدوم از ما اسم مصر به ذهنمون نميرسيد. مصر کشوري آرام بود. هيچ کس احتمال انقلاب درش نميداد. اصلا کسي به مصر فکر نميکرد.
    بعد از اينکه در اين کشور انقلاب شد اين دوستمون اومد گفت من اين موضوع رو در زماني که کسي احتمالش رو نميداد گفته بودم.
    يه عده ريختن که فکر کردي کار بزرگي کردي همه ميدونستيم اين موضوع رو. مصر 30 سال حکومت ديکتاتوري داره ما هم احتمال ميداديم که انقلاب بشه توش معلومه هيچ ديکتاتوري سرپا نميمونه.
    اگه ميدونستيد شما ميگفتيد. مثل ايشون.
    در زماني ميگفتيد که احتمالش رو کسي نميداد. ميدونيد همه نشستند دور گود ميگن لنگش کن.
    چرا کسي از اين دوستمون نپرسيد که منابع شما واسه قرار دادن اين پيشگويي چي بوده؟
    هرچند که اگه من الان از ايشون تقاضا کنم که منابع شما واسه اين حرفها چي بوده به احتمال زياد ايشون منابعي رو از فراماسونري جهاني و بوجود اومدن نظم نوين جهاني قرار خواهند داد که من اعتقادي به اين مسئله ندارم.

چرا همه گفتند پیشگویی یک خرافه است؟
    و وقتی مصر آغشتن حوادث و پس از آن زنجیره حوادث به وقوع پیوست همه سکوت کردند؟
    ای بابا اسم من آورده شد من متعلق به همه شما هستم

حالا دوستان خیلی خودتون رو درگیر این بحثها نکنید.خیلی وقتها شاید شرایطی نیست که آدم مسائلی رو درک کنه
    منم خودم به چیزهایی باور نداشتم به خاطر اینکه هر چقدر دنبال دلایل علمی براش بودم پیدا نمی کردم.زمانش که رسید دیدم علمی ترین مسائل اتفاقا از همین چیزها سرچشمه میگیره

مثل جهانهای موازی یا موجوات سایر ابعاد و ....

ضمنا من اسم 4 کشور رو زمانی بردم که هیچ خبری نبود.انقلاب در تونس از اوایل ژانویه 2011 شروع شد و انقلاب در مصر فوریه
    پست من 17.11.2010 بدون ویرایش forum.p30world.com/showpost.php?p=5618222&postcount=23
    ضمنا همون موقع در یکی از گروههای پی30 ورلد مطالب کاملی در این مورد نوشتم که .... بگذریم.پاکش کردن

حالا کی گفته و منبعش چیه و ... رو بزارید کنار.برید ببینید اگر راست باشه!!!!
    Last edited by mahdy2021; 15-04-2011 at 14:37.

12. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اینجا از علم پیشگویان بزرگ هم استفاده میشه؟ مثل من
    خودتون رو آماده کنید برای سالی پر از حوادث و اتفاقات مختلف.در مورد ایران هم اتفاقاتی خواهیم داشت که حتی به فکر کسی هم خطور نمیکنه
    به هر حال هم شروع حداکثر خورشیدی از 2011 است هم خیلی مسائل دیگه
    کشورهای مصر امریکا عربستان ایران مهمترین بازیگران این اتفاقات هستند

به دلیل رخ دادن پی در پی حوادث ، به زودی همه متوجه خواهند شد.محدوده زمانی رخدادها هم از اواسط سال 1390 خواهد بود
    ممنون دوست عزیز، اول اینو بگم که اون نقل قول از دوست خودم با قضیه شما شاید متفاوت باشه هرچند اسم کاربریتون و امضاتون امیدوارمون میکنه

راجع به بحث جهانهای موازی، شخصا توی این فروم بارها بحثش شده و سعی کردم ابعاد و محدودیتهاشو توضیح بدم که این مسئله در چه مرحله ای هست و دیگه اینکه برخلاف اسمش ماهیتش فرسنگها با تصور عامی ازین مسئله "جهانهای موازی" فرق میکنه، که اینجا جاش نیست.

راجع به پیشگوئی مصر هم شماگفتین که مصر، ایران، عربستان بازیگران اصلی هستند. خوب قدرتهای خاورمیانه کدوم ها هستند؟ البته ترکیه رو از قلم انداختین چون الان مشخص شده که ترکیه و ایران و عربستان بازیگران اصلی هستند و تونس، مصر، یمن، سوریه، بحرین، اردن بیشتر میدان بازی اند تا بازیگر
    دیگه اینکه اون چیزی که جناب shabe.saket میگفت با این چیزی که درین پست شما فرمودین فرق داره (خلاصه از آرایه ی اغراق استفاده شده بود)

من خوشبختانه به خاطر حضور یه دوست و پیش کشیدن یه چنین بحثی (البته ایشون دقیقتر پیش بینی فرموده بودند) خلاصه کلی با هم بحث کردیم که نمیتونم اینجا بازش کنم.
    بذارین اینو به این شکل مورد قضاوت دوستان باشه چون نمیشه بحث کرد:
    " آیا شما رابطه ی معنی داری (علوم سیاسی، جامعه شناسی، تاریخ و ...) در عبارت بالا با سیر تحولات قبلی میبینین؟"
    "آیا شما رابطه ای بین یک جریان فکری (مثلا زیرشاخه ی خاصی از جریان فکری مهدویت) و حرفها و شعارهای آنها با عبارات بالا میبینید؟"
    "آیا شما عبارت بالا را یک پیش گوئی دقیق و جزئی گو با روند تحولات فعلی میدانید؟"

بحث کردن راجع به موارد بالا معمولا از حوزه ی پوشش این فروم خارج میشه و به قول جناب shabe.saket میشه اینا رو به اختیار خود خواننده گذاشت....

14. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دیگه اینکه اون چیزی که جناب shabe.saket میگفت با این چیزی که درین پست شما فرمودین فرق داره (خلاصه از آرایه ی اغراق استفاده شده بود)
    اغراق نکردم. اگه پستهای بعدی و مسائل و بحث هایی که سر اون مطلب نوشته شد رو بخونید میبینید که این مسائل ذکر شده.
    البته ایشون گفته بودند حسنی مبارک به احتمال زیاد (100% نگفتند) کشته میشه که تا الان اینجوری نبوده.

حالا کی گفته و منبعش چیه و ... رو بزارید کنار.برید ببینید اگر راست باشه!!!!
    منبع باید باشه دوست من. باید دونست چه خط فکری پشت این جریان ه.
    فراماسونری؟
    مهدویت؟
    ...
    البته شما میتونید در ذکر منبع بگید منبع خودم. مختارید ولی به هر حال منبع و ذکر کنید ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •