1. اون توضیح رو راجع به پیش بینی و پیش گوئی در صفحه ی اول خوندم و واسه همین نیاز دیدم اینجا درستشو بیان کنم.
2. من کلی اینجا مطلب و نکته رو مطرح کردم ولی طبق معمول بحثهای اینچنینی از بین اون بحثها یه پیراهن عثمان پیدا کردید و باقی رو چشم پوشی کردین!!
3. مورد 5 در پست دوم فقط یه نظر شخصی بود و خوب شد که خودم هم آخرش توضیح دادم که این ربطی نداره و فقط یه جور دیگه به بحث نگاه کردن هست. فقط یه دیدگاه هست و ... اما موارد دیگه چی؟ مثلا out of context؟ حالا این یکیش بود باقیش؟
4. شما روی مطالب مربوط به اینکه اصولا چه پیش گوئی هائی رو قابل بحث بدونیم (اونائیکه ویژگیهای لازم رو داشتن) توافق داشتین؟ اگه نه چرا؟
5. اما راجع به دوگل من چیزی جز این متن در پست 45 شما ندیدم (سرچ کردم حالا اگر غیر این بود بگین)
برای سه مرتبه شخصی بنام دوگل فرانسه را رهبری خواهد کرد.
ژنرال دوگل سه مرتبه، رئیس جمهور فرانسه شد.
1958 بار اول
1962 بار دوم
1966 بار سوم
حالا اینم کتاب پیش بینی های نوستراداموس:
اگر چنین چیزی دیدین به من بگین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته متنی رو که شما گفتین توی نت زیاد میچرخه ولی خوب همه از رو دست هم کپی میکنن اما دریغ از یه منبع دست اول
مثلا منبع دسته اول در اینجا خود کتاب نوستراداموس هست (بخصوص نسخه ی خطیش
)
حالا این وسط به یه چیز جالب هم برخوردم "ژنرال دوگل و نامه ی حضرت علی"
کد:
البته مشکلی نداره و میتونه صحت داشته باشه ولی یاد نامه های انشتین به قم و نجف افتادم....یا اون ماجرائی کذائی انشتین و سفره ی هفت سین که سالهاست تو نت میچرخه ولی دریغ از....
6. اینم پیجی که راجع به اون قضیه پیش بینی 9/11 صحبت میکنه اینجا توضیح میده که طرفداران عموما عام یعنی افراد عادی جامعه (بعد میگم چرا اینو گفتم) رباعی های کتاب نوستراداموس رو چگونه تغییر میدن و چطور خلاقانه ترجمه میکنن....جالب اینکه چند نمونه ی متفاوت از ترجمه های یه رباعی رو واسه این قضیه 9/11 آورده .gif)
یکی این:
"In the year of the new century and nine months,
From the sky will come a great King of Terror...
The sky will burn at forty-five degrees.
Fire approaches the great new city..."
یکی هم این:
"In the city of York there will be a great collapse,
two twin brothers torn apart by chaos
while the fortress falls the great leader will succumb
third big war will begin when the big city is burning"
خدائیش خیلی مترجمین خلاقی داشته.gif)
بعد نویسنده اینو میگه:
Wow! What an amazing prophecy concerning the biggest event of the 21st Century! Only problem with it is that it is not true! The collapse of the twin towers was NOT foretold by Nostradamus. This is a case where the words have been changed to fit the event.
باقیشو خودتون بخونین ولی این پاراگراف رو خلاصه ترجمه میکنم:
وااااااااااای چه پیشگوئی های جالبی راجع به بزرگترین رخداد قرن 21! تنها مشکل اینه که غلطه
سقوط برجهای دوقلو توسط نوستراداموس پیشگوئی نشد
اینا مواردی هستند که کلمات برای برای سازگار شدن با رخداد تغییر داده شده اند
واقعیت اینه که ما به منابع دسته اول رجوع نمیکنیم....تحقیق نمیکنم و ذهنمون از قبل بایاس هست، دنبال هیجانشیم نه واقعیت بنابراین اینجوری میشه...
7. حالا یه سوال اگه نوستراداموس اینقدر پیشگو بوده، خلاصه یه همچین غولی، چرا بحثش توی محافل آکادمیک نیست؟؟ چرا اینهمه تاریخ دان، سیاست دان، دانشمند به این مطالب توجه نمیکنن یعنی هزارها نفر در سراسر جهان که کارشناس و خبره ی این زمینه ها هستن غافل اند و بعد بعضی آخرالزمانی و طرفداراشون عقلشون رسیده؟؟؟
دلیل اینکه از لفظ عوام استفاده کردم این بود که هیچوقت دیده نشده این مباحث نقل محافل (شامل مجله ها و کنفرانس) های دانشگاهی باشه، هیچوقت یه تحقیق علمی و جدی این مطالب رو نمیگه همه اش ختم میشه به یه سری افراد با باورهای مشخص... و.....فکر کنم واضح بود نیاز به توضیح نداره
8. سال 2013 میبینمتون.gif)
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
لینک یادم رفت:
کد: