با این شماره ها تماس بگیرید
توجه کنید گربه ها کوچیکن
زیر 2ماه و شاید 1ماه
دوستانی هم که واگذار میکنن میان و محل نگهداری جیوون رو میبین و شرایط دیگه ای که بهتون خواهند گفت
09380137712
/
09397138861
/
09368816422
با این شماره ها تماس بگیرید
توجه کنید گربه ها کوچیکن
زیر 2ماه و شاید 1ماه
دوستانی هم که واگذار میکنن میان و محل نگهداری جیوون رو میبین و شرایط دیگه ای که بهتون خواهند گفت
09380137712
/
09397138861
/
09368816422
بچه ها منم خیلی دنبال گربه هستم ... بیشتر میکس مد نظرمه![]()
دوست خوبم شما مگه در منزل سگ ندارید؟
امیدوارم این رو بدونید که حیوونایی مثل سگ و گربه اگر از بچه گی به هم عادت نداشته باشن مشکل پیش میاد و متاسفانه در اکثر مواقع
اتفاق بدی میافته
اگر هم سگ شما با گربه ها مشکلی نداره باید دنبال گربه ای باشید که با سگ ها مشکلی نداشته باشه
و یا یک بچه گربه ی کوچیک بیارین پیش خودتون البته اگر از سگتون کاملا مطمئن هستید
سلام دوستان خیلی خوشحال شدم که همچین انجمنی باز شده با این موضوع واقعا ممنون خیلی برام جالب بود بنده خودم حیوانات را خیلی دوست دارم و باعث شدید خوشحال بشم واقعا از کسی که این تایپیک شروع کرده سپاسگذارم و کسانی که ادامه میدهند ممنون![]()
Last edited by Ezel; 03-05-2013 at 23:09. دليل: unlink
گربه های شما نژاد خاصی دارن؟
من قبلن سابقه نگهداری از گربه داشتم الان بازم دلم میخاد یکی داشته باشم
میشه اطلاعات کامل تری بدین؟
دوست خوبم خیلی کم پیش مباد که گربه ی به قول شما نژاد دار رو واگذار کنن.
شما از چه گربه ای و چه مدت نگهداری کردید؟ و الان گربتون کجاس؟
به تهران واگذار میکنید؟
من 1سال پرشین داشتم بنا به دلایلی فروختمش الان سوئده و 6 7 ماه هم گربه ی خیابونیه بیچاره ای رو داشتم و ازش نگهداری کردم بعدش دیگه وقت نگهداریشو نداشتم و اغب تنها بود واگذارش کردم.
الان باز تمایلم به پرشینه اما خب تا چند ماهه دیگه نمیتونم بخرمش برای همین دلم میخاد واگذاری داشته باشم تا خودم بخرم.
واگذاری پرشین که فکر نکنم باشه اما گربه ی دی اس اچ هست
به شرطی که برای همیشه مسولیتش رو به عهده بگیرید
حیوون اسباب بازی نیست
و مثل فرزند خونده ی شماست
یعنی باید به عنوان عضو خانواده بهش نگاه بشه
هر مشکلی پیش بیاد ادم باید راه حل براش پیدا کنه نه صورت مسئله رو پاک کنه
فکراتون رو بکنید باز اگر به دلایلی مثل تنهایی حیوون . کار داشتن خودتون و حساسیت فلانی و .... قراره 2 باره حیوون رو واگذار کنین یا بفروشین پیشنهاد میکنم که نه گربه ی واگذاری بگیرید و نه حتی حیوونی رو بخرید
1اسباب بازی بگیرید که الان هم پیشرفت کرده و صدا در میارن و راه میرن و میخابن و پشمالو هستن و ... و نیازی هم به نگهداری انچنانی نداره . و حیوونی هم این وسط دست به دست و اواره نمیشه
موجودات بازیچه ی تمایلات ما نیستن
تصمیمتون جدی بود کمکتون خواهم کرد
حرف شما کاملن درسته ولی گاهی شرایط جوری میشه که بر خلاف میل هیچ راهی جز واگذاری اون حیوون نداری!
مصلمن منم با وجود وابستگی شدید به گربه هام دلم نمیخاست از خودم و خانواده جداشون کنم.چون جدن خانواده ما علاقه خاصی به گربه ها داره!
تصمیمم جدیه خیلیم پیگیرش هستم.اگه مواردی دارید بهم پیشنهاد بدین.البته نظره من اینکه بیشتر از 3 ماه نداشته باشه تا بتونم اونجوری که دلم میخاد تربیتش کنم!
ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)