.
.
. دوستان یه درد دلی تو پست های قبلی داشتیمکسی نظری.. پیشنهاد سازنده ایی.. راهکاری نداره..
. بدجور به هم فکری نیازمندیم...
.
.
.
.
. دوستان یه درد دلی تو پست های قبلی داشتیمکسی نظری.. پیشنهاد سازنده ایی.. راهکاری نداره..
. بدجور به هم فکری نیازمندیم...
.
.
احتمالا ک شما گفتی رفتی بخری اخریش بوده مشکل مونتاژ هم داشته اونا میدونستن مشکل داشته بهت انداختن . شما باید بری نمایندگی عوضش کنی .
.
. من که فعلا از خرید بلوسنس منصرف شدم.. البته فعلا..
رفیقم گفت برده نمایندگی تحویل داده و قراره تعویض کنن و تا فردا پس فردا واسش بیارن..
تا خودم مجددا اون یکی رو تست نکنم و مطمئن نشم بلوسنس نمی خرم..
فقط یه سئوال ممکنه نمایندگی خودش تعمیر کنه و یا بده جایی واسه تعمیر و بعد رفع مشکل بگن
که این تازه هستش و از شرکت رسیده...؟!؟ ؟ ؟
شرمنده... با توجه به وقایع پیش آمده ! کمی بدبین شدم
.
.
.
سلام
دوست عزيز من خودم نمايندگيشو تو ( مشهد) دارم . در بعضي مواقع كنترول هاي دستگاه ايراد داره كه بايد يكي ديگه تهيه كنيد و معمولا مشكل از دستگاه نيست.
سلام
دوست عزيز تمامي دستگاه هاي بلوسنس و الكومكس داراي 12 ماه تعويض برد اصلي و 12 ماه تعمير بدون اجرت مي باشد و داراي كابل HDMI و كابل AV به همراه كارت گارانتي با مهر شركت.
Last edited by morteza_k; 03-10-2011 at 17:34.
t14 + را تست كردم.گيرندگي كنترلش ضعيف است با كابل اچ دي صدا ندارد كه پشتيباني گفته به خاطر ال سي دي است.يكسري از دكمه هاي روي كنترل كار نميكند مثل ايندكس هولد و ... با كيفيت 82 درصد نتوانستم بيش از 9 كانال بگيرم
جمع جور است.كيفيت تصوير خوبه.مديا پليرش قوي است.يك دفترچه اصلي دارد كه ادم را مطمئن ميكند دستگاه حداقل تحت ليسانس يك كشور اروپايي است چون اينقدر كامل و طبق قوانين اروپايي توضيح داده آدم كيف ميكند.توي دفترچه چيزي در مورد 1080پي نگفته تنها تو تبليغات فارسي اين مورد اشاره شده.همينطور 3d . زيرنويس مشكلي ندارد. epg خيلي خوب كار ميكند تايم شيفت همچنين.
كلا دستگاه استانداردي است در مورد قيمت اظهار نظر نميكنم.يك آنتن هوايي 7000 توماني گرفتم كه داخل خانه گذاشتم تصاوير فريز و پرش ندارد
آپديت كردم تغيير خاصي را نديدم
بابت توجه، متشکرم..
فقط کنترل نبود.. کلید های پنل جلو هم کار نمی کردن.. رفیقم گفت بردش نمایندگی اونا هم تست کردن و همین موارد رو دیدن و گفتن تعویض می کنن..
.
.
اینطور که من رفیقم رو بازجویی ! کردم.. می گفت نمایندگی گفتـــــــــه :
" ببین یکسری حتی توش کابل کامپوننت هم بوده، این که الان دادیم بهت کلش همینه !"
البته جعبه رو که خودم نگاه می کردم پشتش نوشته بود : کنترل - آنتن مغناطیسی - کابل HDMI - کابل av یادم نیست نوشته بود یا نه..
در هر صورت رفیقم منتظر بعدی هستش ببینه اگه ناقص بود با پشتیبانی تماس بگیره..
.
. سپاس..
.
گیرندگی کنترلش اگه از نزدیک هم این مشکل رو داره شاید شاید شاید از باطری باشه الان خودم با تی وی این مشکل رو دارم و نمی دونم چرا باطری عوض کردن زورم میاد
واسه صدا هم رو تی وی دیگه تست کردی ؟ اگه نه که حتما تست کن..
بعضی از دکمه های کنترل کار نمی کنن ؟ ! اگه دکمه هاش خیلی کاربردیه با پشتیبانی تماس بگیر ببین نو دارن بهت بدن... البته عمرا !!گزینه تعمیر هم که آخرین اســت /
با سیگنال 82 درصد ( ثابت دیگه ؟ ) فقط 9 کانال ؟ ! ؟ ! مگه اینکه منطقه تون کامل تحت پوشش شبکه نباشه..
البته در مورد آپدیت بیشتر گفته میشه از نظر نرم افزاری بهبود یافته است ! و از گفته شما هم اینطور برداشت میشه با چشم غیر مسلح ! قابل رویت نمی باشد !!
.
. خوش باشید..
.
سلام
من يه تلويزيون lcd مدل klv32bx دارم كه كابل hdmi ميخوره. مي خواستم بدونم اگه گيرنده بلوسنس رو بگيرم ميشه پس از استفاده از كابل hdmi فقط از كنترل خود تلويزيون براي تغيير كانال و غيره استفاده كرد؟ يا بايد از هردو تا كنترل استفاده كنم؟
ضمنا زمان تعويض كانال اين گيرنده هم 3-4 ثانيه هست؟
از کنترل های جداگانه.
بله حدود 3 ثانیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)