رنگ فیلی رو نشنیدم،
رنگ قهوه ای لیزری:
منبع عکس: تی تی
رنگ فیلی رو نشنیدم،
رنگ قهوه ای لیزری:
منبع عکس: تی تی
منم یه سئوال دارم
چند روز پیش یکی از دوستام گفت که یه ماشین داریم رنگش پوست پرتغالیه.مشکیه
من بهش گفتم که پوست پرتغال که نارنجیه ولی اون گفت جنس رنگ رو میگم
منم متوجه منظورش نشدم.حالا چیه؟
خوب اخه عزیزم چند مدل پرتغال داریم تیره روشن لیمویی لبنانی ببینم اون دوستتون یه چیز کلی گفته
منم یه سئوال دارم
چند روز پیش یکی از دوستام گفت که یه ماشین داریم رنگش پوست پرتغالیه.مشکیه
من بهش گفتم که پوست پرتغال که نارنجیه ولی اون گفت جنس رنگ رو میگم
منم متوجه منظورش نشدم.حالا چیه؟
آپ.................
دوست عزیز، اولا پرتقال با قافه و اونیکه با غ هست اسم کشوره
پوست پرتقالی اسم نقیصه ای در رنگ اتومبیله که رنگ رویه بدنه مثل جنس پوستِ پرتقال میشه، یعنی صاف و یه دست نیست و یه حالت دون دون داره که به علت کیفیت پایین رنگ آمیزی در کارخانه های وطنی است. در واقع اصلا اشاره ای به رنگ نداره
پوست پرتقالی رنگ نیست بلکه یه جور بافته.مثلا اگه به پوست صورت هم از نزدیک و با دقت نگاه بکنید متوجه میشید یه دست نیست و یه بافت خاص شبیه پوست پرتقال داره
اقا هرکی بتونه یه نمونه رنگ فیلی برای من پیدا کنه (روی یه ماشین (ترجیحا206 )) یه جایزه پیش من داره
قلیون ها تو سایزعای مختلف و جنس های مختلف هستن پیشنهاد میکنم سایز کوچیکشو نگیری
جنس هم جوبی شو نگیری بهتره فلزیش تمیزتر و با کیفیت تره
تو خرید بیشتر به ظاهر قلیون توجه میشه اما باید به کیفیت شیشه ، سالم بودن اون و اینکه نشتی نداشته باشه هم توجه کنی
وسایل هم ذغال گردون و انبر کافیه اما به نظر من کیف قلیون هم بگیری شیک و تمیز هست همچنین یه چیزای هم هست میزارم رو سر قلیون توری مانند هست تا ذغال نیوفته بیرون
از راه اهن ، تاکسی داره (همونجا از راننده تاکسی ها بپرسی قلیون فروشی کجاست میبرنت )
راستی اونجا ذغال و تنباکو هم میتونی بخری ارزون تره
مترو هم داره
سلام من یه مشکل دارم
خودم فکر میکنم که بی حوصلگی و کم صبریه
مثال میزنم براتون
مثلا میخوام بشینم درس بخونم یه مقدار میخونم بعد ولش میکنم و تا چند ساعت دیگه سراغش نمیرم
شایدم دیگه تا یه روز سراغش نرم
نیمدونم بی حوصلگیه چیه حالا این یه کاریه که زیاد بهش علاقه ندارم
یه مثال دیگه براتون بزنم من کارای سه بعدی و کار با نرم افزارهای سه بعدی انجام میدم
و مدلسازی انجام میدم و به اینکار علاقه دارم ولی بازم عین درس خوندن بعده یه مدت کم کار کردن بی حوصله میشم و رهاش میکنم
حالا من میخوام بدونم راهی هست که بشه از دست این حالت راحت شد
اصلا شما هم اینجوری میشید؟
منم مثل توام
خودم فکر میکنم از بس زندگیم تکراری و روزمره شده اینجوری شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)