امشب این آفاق خانم زد تو سر علی صادقی امیدوارم که اسلام به خطر نیوفتاده باشه!!
+
اون قسمت که علی صادقی اَدای(عدای) پیرزنه را در میاورد خیلی باحال بود
![]()
امشب این آفاق خانم زد تو سر علی صادقی امیدوارم که اسلام به خطر نیوفتاده باشه!!
+
اون قسمت که علی صادقی اَدای(عدای) پیرزنه را در میاورد خیلی باحال بود
![]()
ریلکس ریلکس ریلکس تر . فیلیپینی نخوری یه وقت![]()
تو این سریال طنزی که شایسته یک فیلم باشه وجود نداره طنزی که روش کار شده باشه . فقط گه گاهی از میان شوخی هایی که مدام شخصیت های آزاد فیلم می کنند میشه به بعضی از آنها خندید .
شوخی های این سریال جلوی داستان این فیلم را گرفته . مثلا بیشتر سکانس ها گرفته میشه فقط برای اینکه فرصتی ایجاد کنند تا یک سری شوخی های بعضا تکراری را انجام بدهند .
در کل نمی گم نمی بینم چون شوخی های جالبی هم داره ولی در سایر موارد ضعیف کار شده
خیلی جالب بود...یادمه یه مدت پیش تو یکی از این فیلمای سینمائی یکی از بازیگرای زن یکی از بازیگرای مردو لمس کرد...حالا جزئیاتشو نمیدونم...چون تو روزنامه خوندم...کلی گیس وگیس کشی راه افتاد...بعد کارگردان مجبور شد بگه اون خانم به روی کف دستش کرمی مالیده بود که از تماس مستقیم با پوست جلوگیری میکنه...امشب این آفاق خانم زد تو سر علی صادقی امیدوارم که اسلام به خطر نیوفتاده باشه!!!!!!!!
اینجا هم درسته اختلاف سنی زیادی دارن ولی تا به حال ندیده بودیم که یکی از بازیگرای زن تو سر بازیگر مرد بالای12سال بزنه...
ولی خودمونیم چه قدر هم محکم زد...![]()
شدیدا چسبید و عجب صدایی هم داد![]()
شايد منظورت درباره ي الي باشه اونجا هم من كلي دقت كردم كه نقش مقابل گلشيفته فراهاني كه تو فيلم شوهرش ميشد كلي گلشيفته رو لمس كرد و هل داد و زد و ... بخاطر اينكه اين الي رو آورد شمال!! دعواش ميكرد
دوستان اين قسمت چي شد؟
من نديدم شونصدتا مهمون داشتيم![]()
این قسمت اصلا جالب نبود...همش درمورد علی صادقی وپدر زنشو این قضیه عروسیشون بود...دوستان اين قسمت چي شد؟
برای این بتونن اردشیر رو از زندان در بیارن دنبال سند میگشتن ولی پیدا نکردن ...مجبور شدن برن از شاکی رضایت بگیرن ...وقتی رسیدن اونجا شاکیه مرده بود...بعدشم همش دیالوگای پشت سرهم ومسخره رد وبدل شد...
![]()
اما حرفاشون معنی داره
مثلا تو یه قسمت علی صادقی که خواست جنازه رو تشخیص بده گفت: درش بیار ، من تا سرشو نبینم نمی تونم تشخیص هویت بدم![]()
تایید میشه...اگه دقت کنین چیزائی میگن که آدم شاخ در میاره!!!!مثلا تو یه قسمت علی صادقی که خواست جنازه رو تشخیص بده گفت: درش بیار ، من تا سرشو نبینم نمی تونم تشخیص هویت بدم
غیر مستقیم رسما حرف همه چیو میزنن!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)