گارانتي مايكروتل چه چيزي رو گاراني ميكنه ؟
غير گارانتي ها باطري تقلبي نميندازن روش ؟
داخل قاب رم هم موجوده
كسي نيست پكيج رو اينجا بفروشه ؟
اونجا ديدم 4 dvd برنامه و بازي رو براي ويو ميفروشن .
ولي نامردي اينا سوالامونو بپرسيم و اونجا بريم بخريم !!!!!!!!!
هر كي داره قيمت بده . گوشي رو كه خريدم پكيچ رو هم ازش بخرم
من ADSL 512kb دارم. سرعت دانلوددر گوشي مثل همون سرعت دانلود توي كامپيوتر هست ؟ (من تاحالا از گوشي به اينترنت وصل نشدم . چه با Gprs چه از طريق گوشي به كامپيوتر)
منم از ريويو هاي قبلي كه از گوشي خودت كرده بودي ميخواسم همين ويو 2 رو بخرم
يعني مخم اساسي زده شد .
من اهل ريكس نيستم (اشاره به فيلم سن پترزبورك . سوكس !!!)
محمد جان ممنونم از اطلاعاتي كه داديد
اولين باره كه توي فاروم ها يه سري سوال ميپرسم يه نفر به سوال هاي من كلا پاسخ ميده
هميشه سوالهاي من لاي بقيه پست ها گم و گوري ميشد ميرفت پي كارش
دمت گرم داداشي
عزيزم بخاطر اينكه عكسهاي قشنگتري ارائه بديد ميگم خدمتتون :
بهتره كه در موقع عكاسي از پشت موبايل نوري به سمت موبايل بتابونيد تا بازتابش به لنز دوربين شما بخوره
مثل اين عكس كه اون نور سفيد سمت چپ از يه منبع نوري كه توي عكاسي بهش سافت باكس ميگن تابيده
توي عكس پاييني از 3 تا زاويه نور تاپيده شده
اينم يه نمونه كه از رفلكت پنجره استفاده كرده كه خيلي زيباست :
اينم يه نمونه نور زيبا از يه عكس ديگه
اينا هم چند نمونه نور پردازي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراجع به PDF بايد بگم كه يه فرمت سند قابل انتقال هست
دقيقا همانگونه اي چاپ ميشوند که شما آن را در مانيتور ميبينيم
بدون اينکه وابسته به محيطي باشند که در آن ساخته شده اند
امنيت در اين فايل ها نسبت به ساير فرمت هاي موجود بسيار بالاتر است و حتي امکان رمزگزاري روي فايل جهت امنيت بيشتر نيز ممکن است
بي نياز از جابجايي فونتهاي استفاده از آن به دستگاه يا كامپيوتر ديگر هست .
چرا ؟ چون فونت هاي استفاده شده در آن با فايل اصلي Embed ميشود . (يعني يك نسخه از فونت ها در فايل PDF ذخيره ميشود كه حجم فايل رو كمي سنگين تر ميكنه )اما فونتا در كامپيوتر هاي ديگر بهم نميريزه و خرچنگ قورباغه نميشه
حالا اين دوستمون PDF هاش بصورت متن نيست بصورت عكس هست
يعني سازندش اومده كتابو اسكن كرده و همون عكس رو در صفحات PDF قرار داده كه از نوع مسخره ترين نوع PDF حساب ميشن
يعني اگه اين 11 مگ بصورت اسكني نبود و ساختار متني و تايپي داشت حجمش كمتر از 1 مگابايت بود و گوشي ويو دوستمون با سرعت apple 8 اونو باز ميكرد !!!!!!
منم كه PDF هاي كاميك اسرييپ دانلود ميكنم توي PC چد ثانيه طول ميكشه تا باز كنن (_البته اونم بستگي داره كه سازنده PDF موقع Publish كردن كيفيت عكسها رو رو چه درجه اي تنظيم كرده باشه )
يا علي مدد