تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 38 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 374

نام تاپيک: ا AMD Radeon HD 6000 Series ا

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

خیر کافی نیست
    با این وضعیت پاور همیشه در Load 100 میمونه، اگه روز اول مشکلی پیش نیاد بعد چند وقت اثرشو در قطعات سیستم میبینید.
    من با نظر ایشون موافقم دلیلش هم میگذارم
    اره بابا کافیه.اون عکسه که کاملا مشخصه حالا اونم هیچی اینو شما نگاه کن:
    cpu 4ghz cf 6870 +hdd+rw+4fan 12cm+2fan 8cm+1card pci+3usb 90% load +10%=620w
    این سیستم 4تا فنه 12 سانتی با 2 تا 8 سانتی داره توی 90%لود که برای هیچ سیستمی 90% امکان پذیر نیست و سی پی یو هم اور شده پس نتیجه میگیریم 100% کافیه.تازه جالب اینجاست سیستم شما حدوده 570وات مصرفش و اون 620 برای اینکه 10% اضافه حساب شده یعنی 10% هم میشه قطعه اضافه کرد یا اورش کنی

با کدوم وضعیت؟مشکل پیش نمیاد.در همین پست تو ضیح دادم که چجوری تو لود میره.
    شما تا حالا کراس کردی؟
    بدون اور میشود گفت کافیه ولی بدون اون خیر
    ببینید عامل مهمتر غیر از میزان توان منبع تغذیه میران آمپر روی خطوط 12+ ولت هستش
    میزان مصرف قطعت =پردازنده بدون اور 125 وات مصرف دارد و با اور ایشون حداقل 200 وات مصرف دارد +2 تا گرافیک 150 وات=450 وات + 2 تا رم هم 20 وات که میشود470 وات و چیپست مادر بورد که60 وات هم اون اضافه میکند پس 530وات میشود+هارد دیسک =550 وات +فن=570 وات +اصتحکاک=650 وات
    در ضمن هر سال مصرف قطعات به علت اصتحلاک بیشتر میشود
    یک مدل دیگر =برای یک گرافیک 6850 پاور 480 وات کافیه پس برای کارت 6870 پاور 500 و 2 تا 6870 میشود=650 وات تازه بدون اور

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

شا متیونید با این پاور CF کنید (تازه تعداد کانکتور ها کم میاره فکر کنم ) بعد نتیجه شو به ما بگید بعد 1 ماه کار کردن با سیستم...

شما تا حالا کراس کردی؟
    بله کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من با نظر ایشون موافقم دلیلش هم میگذارم

بدون اور میشود گفت کافیه ولی بدون اون خیر
    ببینید عامل مهمتر غیر از میزان توان منبع تغذیه میران آمپر روی خطوط 12+ ولت هستش
    میزان مصرف قطعت =پردازنده بدون اور 125 وات مصرف دارد و با اور ایشون حداقل 200 وات مصرف دارد +2 تا گرافیک 150 وات=450 وات + 2 تا رم هم 20 وات که میشود470 وات و چیپست مادر بورد که60 وات هم اون اضافه میکند پس 530وات میشود+هارد دیسک =550 وات +فن=570 وات +اصتحکاک=650 وات
    در ضمن هر سال مصرف قطعات به علت اصتحلاک بیشتر میشود
    یک مدل دیگر =برای یک گرافیک 6850 پاور 480 وات کافیه پس برای کارت 6870 پاور 500 و 2 تا 6870 میشود=650 وات تازه بدون اور
    به به دوست عزیز با محاسبات علمی و منابع معتبر
    دوست عزیز این اصطحکاک چیه؟مگه بلبرینگه یا ماشینه که اصطحکاک داشته باشه.
    دارم در مورد ترانزیستور صحب میکنیم نه پیکان مدل 62
    هر سال مصرق قطعات به علت اصطحکاک بالا میره عجب چیزه جالبیشما با بخاری برقی اشتباه گرفتی.
    شما اگر به سایتهای محاسبه نگاه بندازین میزان اورکلاکو نوشتن و من طبق همون گفتم 630 کاملا کافیه.
    یک سیستم با i7 965 اور تا 3.7 و حتما با 6 گیگ رم شده این:

بله فقط 420 وات.
    الان میگه اینا فیکه.
    اینم جالبه:
    i7 980x 4.5ghz 6gb ddr3
    بله یک سی پی یو 6 هسته ای اور شده تا 4.5 با 6 گیگ رم و....سیستمی قویتر از این دیدین تا حالا؟با این اوضاع شده این:

بله فقط 670 وات حالا سیستم ایشون با 4 هسته ای تا 3.7 4 گیگ رم و... به نظرتون 630 کافی نیست؟
    سیستم ایشون با 90% لود که همچین چیزی امکان پدیر نیست ولی ما فرض میکنیم 90% با 8 تا قن+10 با 1 کارت pci و..... میشه 620 وات.خواستین عکس سایت محاسبه میزارم.میتونین برین سایت کولر مستر.
    اناند هم صفحه قبل هست.

شا متیونید با این پاور CF کنید (تازه تعداد کانکتور ها کم میاره فکر کنم ) بعد نتیجه شو به ما بگید بعد 1 ماه کار کردن با سیستم...

بله کردم.
    من با کمتر از این هم کراس کردم البته 6850 رو.
    برای کانکتورها تبدیل میزاریم(نمیدونستی؟
    من نمیدونم چیو کراس کردین ولی حدس میزنم 5670 با پاور 1000 وات تازه فکر کنم بازم نگران پاور بودیشوخی کردم.

4. این کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من هم با پاور Green 330A که 2 سال کار کرده بود AMD Dual Core و GTS 250 راه انداختم! ولی بعد 6 ماه MB سوخت، پاور هم توی ولتاژ دادن مشکل داشت.
    شما باید بدونی که اکثر مشکلات ناشی از کمبود پاور در بلند مدت پیدا میشن(دیگه این حرف رو من 100 بار در همین فروم گفتم)

یه سرچ در مورد همین تبدیل کنید در نت، ببینید به عنوان روش Safe ازش یاد میشه یا نه.

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

Capacitor Aging میدونید چی هست؟

6. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

به به دوست عزیز با محاسبات علمی و منابع معتبر
    دارم در مورد ترانزیستور صحب میکنیم نه پیکان مدل 62
    هر سال مصرق قطعات به علت اصطحکاک بالا میره عجب چیزه جالبیشما با بخاری برقی اشتباه گرفتی.
    شما دارین یک مورد اثبات شده علمی را زیر سوال میبرید هر ماشین و قطعه ساخت بشری دارای درصدی اصطحکاک است و اصطحکاک ترانزیستور هم درصدی دارد که اگر اشتباه نکنم در 3 سال 30درصد بود

شما اگر به سایتهای محاسبه نگاه بندازین میزان اورکلاکو نوشتن و من طبق همون گفتم 630 کاملا کافیه.
    یک سیستم با i7 965 اور تا 3.7 و حتما با 6 گیگ رم شده این:

بله فقط 420 وات.
    الان میگه اینا فیکه.
    ایشون گفتن
    سی پی یو965 که تا 4000 بردمش فقط پاورم 635 گرین هست که فکر کنم پیکش تا 750-800 هم میره فکر نکنم کم بیاره دیگه درسته دوستان؟؟؟؟؟
    یعنی پردازنده تا 4000 اور شده و من هم گفتم 200 وات که بالاتر هم میرود
    حوب اونوقت آمپر ساعت رو شاخه 12 ولت چی هست؟که سازنده ها براش ورژن مشخص میکنند=اگر به حرف شما باشد که 6850 رو پاور 320 وات هم میشه انداخت!پس حتما تمام اشخاصی که تو کار سیستم بستن هستند و تولید کننده ها ی گرافیک و پردازنده هم اشتباه میکنند و فقط شما یک کشف علمی کرده اید در ضمن
    اینم جالبه:
    i7 980x 4.5ghz 6gb ddr3
    بله یک سی پی یو 6 هسته ای اور شده تا 4.5 با 6 گیگ رم و....سیستمی قویتر از این دیدین تا حالا؟با این اوضاع شده این:

بله فقط 670 وات حالا سیستم ایشون با 4 هسته ای تا 3.7 4 گیگ رم و... به نظرتون 630 کافی نیست؟
    سیستم ایشون با 90% لود که همچین چیزی امکان پدیر نیست ولی ما فرض میکنیم 90% با 8 تا قن+10 با 1 کارت pci و..... میشه 620 وات.خواستین عکس سایت محاسبه میزارم.میتونین برین سایت کولر مستر.
    اناند هم صفحه قبل هست.
    زیاد ذوق زده نشید چون وقتی نتونه امپر خطوط 12+ ولت را تامین کنه اونوقت بدرد جرز دیوار میخوره
    نتیجه را بعد از 6 ماه گذارش بدید خوبه
    اینجا معلوم میشه که واقعا هیچی از منبع تغذیه نمیدونی چون اگر لازم بود و آمپر ساعت پاور میکشید کانکتور به اندازه می انداخت
    من نمیدونم چیو کراس کردین ولی حدس میزنم 5670 با پاور 1000 وات تازه فکر کنم بازم نگران پاور بودیشوخی کردم.
    بله همه پاور را بالاتر هم میگیرند چون وقتی پاور کم بیاد کم کم ترانزیستور خا و خازنها 100 تا 100 تا شروع به خراب شدن میکنند و شما به مدت 6ماه به نقطه ایی میرسید که کل کیس 1000 میلیونی فقط کیس خالی اون بدرد خواهد خورد و بقیه قطعات به جوب سپرده خواهد شد
    بعد میگویید ای کاش از اول 10 تومان اضافه داده بودم تا 1000ضرر نکنم

8. 3 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اینا چه ریطی داره به گرافیک های سری 6000 تاپیک اقای jack426 رو خراب نکنین.
    OK...............

10. این کاربر از m_s_r_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من هم با پاور Green 330A که 2 سال کار کرده بود AMD Dual Core و GTS 250 راه انداختم! ولی بعد 6 ماه MB سوخت، پاور هم توی ولتاژ دادن مشکل داشت.
    شما باید بدونی که اکثر مشکلات ناشی از کمبود پاور در بلند مدت پیدا میشن(دیگه این حرف رو من 100 بار در همین فروم گفتم)
    خب 330 که مغلومه.ولی شاهکار کردی

یه سرچ در مورد همین تبدیل کنید در نت، ببینید به عنوان روش Safe ازش یاد میشه یا نه.
    اینو اصلا قبول ندارم و من همیشه از این تبدیلها استفاده میکنم و تا به حال مشکلی نبوده.

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

Capacitor Aging میدونید چی هست؟
    بله در ایم مورد حق با شماست من هم کمی سرچ کردم و تعجب کردم.
    کمی بیشتر توضیح بدین.

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

اره بابا کافیه.اون عکسه که کاملا مشخصه حالا اونم هیچی اینو شما نگاه کن:
    cpu 4ghz cf 6870 +hdd+rw+4fan 12cm+2fan 8cm+1card pci+3usb 90% load +10%=620w
    این سیستم 4تا فنه 12 سانتی با 2 تا 8 سانتی داره توی 90%لود که برای هیچ سیستمی 90% امکان پذیر نیست و سی پی یو هم اور شده پس نتیجه میگیریم 100% کافیه.تازه جالب اینجاست سیستم شما حدوده 570وات مصرفش و اون 620 برای اینکه 10% اضافه حساب شده یعنی 10% هم میشه قطعه اضافه کرد یا اورش کنی

شما تا حالا کراس کردی؟
    نه دوست گرامی یرای همین هست که دارم سوال میکنم تا حالا کراس نکردم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بله در ایم مورد حق با شماست من هم کمی سرچ کردم و تعجب کردم.
    کمی بیشتر توضیح بدین.
    دوست عزیز این جا تاپیک VGA هست و توضیح بیشتر باید در فروم خودش انجام بشه، اون جا یه تاپیک ایجاد میکنم و توضیحات لازم رو تا جایی که بتونم ارائه میدم.

موفق باشید.

14. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

دوست عزیز این جا تاپیک VGA هست و توضیح بیشتر باید در فروم خودش انجام بشه، اون جا یه تاپیک ایجاد میکنم و توضیحات لازم رو تا جایی که بتونم ارائه میدم.

موفق باشید.
    آدرسش رو بزاری ممنون میشم
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •