از روی لول بازیکنهای حریف و دیدن بازی حریف
از روی لول بازیکنهای حریف و دیدن بازی حریف
خوب سوال بعدی!
یک قسمتی در تاکتیک ها هست که با فلش ها میتونی جلو و عقب ببری.به نام routes.این ها به چه درد میخوره و ایا مفید هستند؟
بله خیلی به درد میخوره مخصوصا برای کنترل منطقه بازی بازیکنان مثلا اگر فلش رو زیاد به سمت بالا بکشید بازیکن قدرت مانور و یا همون forward run رو بیشتری پیدا میکنه و در زمین گردش بیشتری داره
اعصاب برام نذاشته!همش مساوی!یازده مساوی در 19 بازی!این یعنی بدبختی!دیوونه شدم.
مشکل اصلیم هم خستگی بازیکن ها و تعداد بازیکن کمه.
کسی راه حلی پیشنهاد میکنه؟در ضمن اگر دستورات شخصی بازیکن ها را نگیم بهشون بهتر نیست؟
چند راه هست واسه خستگی:
1.تو تمرین کلی ریکاوری رو درصد بالا بدی(مثلا یه هفته ببر رو 40 %)اگه این کارو زیاد بکنی کیفیت تمرین میاد پایین بازیکنا ضعیف میشن
2.گروه مخصوص تشکیل بدی اونایی که خسته ان رو فقط ریکاوری کنی
3.استاف با کیفیت کار بالا بگیری(باید در یه موردی تخصص بالا داشته باشه که الان یادم نیست)
4.تو فسلیتیز به جز این که یا ساختمون مجزا هست که تو کم کردن خستگی تاثیر داره فکر کنم زمین تمرین پیشرفته هم نقش داره
5.به بازیکنای جوونت هم شانس بده!
open door trining رو هم تیکش رو برداراعصاب برام نذاشته!همش مساوی!یازده مساوی در 19 بازی!این یعنی بدبختی!دیوونه شدم.
مشکل اصلیم هم خستگی بازیکن ها و تعداد بازیکن کمه.
کسی راه حلی پیشنهاد میکنه؟در ضمن اگر دستورات شخصی بازیکن ها را نگیم بهشون بهتر نیست؟
یه دونه long trining هست اون رو دلیت کن واسه چند روز بعد برگردون به حالت اولی
your_star خیلی خوب بود
---------
در مورد routs هم گاهی خیلی مفیده.مثلن وقتی سیستمت رو میخوای اونجوری که میخوای اجرای بشه.مثلن 442بازی میکنی.و میخوای دفاع راست و چپ از کنار حرکت کنند ولی به عمق بزنند.در این صورت با قرار دادن فلش تو اون سمتی که میخوای به نتیجه میرسی.اگه از فلش استفاده نکنی حالت نرمال این سیستم اجرا میشه یعنی بازکن در کنار خط حرکت میکنه و از کنار سانتر میکنه ولی به عمق نمیزنه.کلن خیلی میتونه کاربردی باشه.
یکی از علت نتیجه گرفتن من اینه که به بازیکن جوون میدان میدم!میانگین سنی:23!!!حالا که از ساندرلند جدا شدم و رفتم اینتر!خودم هم باورم نمیشد..به بازیکنای جوونت هم شانس بده!
شما همتون رو تکست مود بازی می کنید؟کسی 3D بازی نمی کنه؟
در 3D تغییرات تاکتیکی کاملاً پیاده میشن؟
توی هر دوتاش این تغییرات پیاده میشه، ولی توی 3d به شکل واضح تر و در عین حال مسخره تری دیده میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)