این fifaconfig برای ما اجرا نمیشه که نمیشه
توی فرم خارجی خوندم روی فایل راست کلیک کنید در تب compatibility ران کنید با windows XP SP3
برای من نشد
کسی هست بداد ما برسه
میخوام تنظیمات joystick و عوض کنم.
این fifaconfig برای ما اجرا نمیشه که نمیشه
توی فرم خارجی خوندم روی فایل راست کلیک کنید در تب compatibility ران کنید با windows XP SP3
برای من نشد
کسی هست بداد ما برسه
میخوام تنظیمات joystick و عوض کنم.
reloaded اسم کرک بازیه. فرقی نداره!
این تورنومنت مود که فقط باشگاهیه!!!!!!!
یعنی ورلدکاپ و یورو و اینا نداره.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه ضایع
توی قسمت Control Setting درست بالای اونجا که میشه شوت و پاس و ... رو دستی یا کمکی کرد، میشه این مورد رو هم تغییر داد.
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
هیچ تغییری نداشته.
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
تا اونجا که من می دونم هیچ فرقی ندارن. Reloaded فقط بازی رو کرک کرده!
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
من فایل تنظیمات گیم پد خودم رو آپلود کردم:
تنظیمات به صورت استاندارد هست. تو پوشه FIFA 11 توی Documents کپی کن ببین مشکل حل میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سرعت بازی رو رو هر گزینه ای که می ذارم هیچ فرقی نمی کنه
اونایی که بازی کردن هم این سرعت زیادو احساس می کنند؟
اقایون سلام .اینارو بی خیال کسی میدونه چه جوری بازی رو میشه به صورت لن بازی کرد؟ مرسی
جدی نداره ؟ کی بجوابه
آره 15.8 مگه
دوست عزیز میشه توضیح بیشتری بدی؟
Last edited by hamidkabiri6270; 01-10-2010 at 14:50.
نمیشه خوشحالی بعد گل رو روی حالت Random گذاشت تا خودمون مجبور نشیم هی پشت هم دکمه بزنیم؟ اگه آره چطوری؟
ممنون ولی متاسفانه نشد
حالا این جابجایی شوتو، پاس، سانت... بدرک این دکمه ای که تکینکارو اجرا میکنه کار نمیکنه
تو FIFA 09 و FIFA 10 برای ادیت joystick از یه راه دیگه ای این کارو انجام میدادیم
حالا این fifaconfig از کجا اومده، خدا داند!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)