تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نتیجه بازی را چگونه پیش بینی میکنید؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برد ایران با اختلاف 1 گل

5 5.15%
  • برد ایران با اختلاف بیش از یک گل

3 3.09%
  • تساوی

6 6.19%
  • برد برزیل با اختلاف یک گل

6 6.19%
  • برد برزیل با اختلاف دو گل

26 26.80%
  • برد برزیل با اختلاف سه گل

27 27.84%
  • برد برزیل با اختلاف بیش از سه گل

24 24.74%
صفحه 23 از 31 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 301

نام تاپيک: دیدار تیمهای ملی ایران و برزیل قطعی شد/ مصاف با ستارگان برزیل درابوظبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

خرس وسط شدن هم خیلی زشته

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خرس وسط شدن هم خیلی زشته
    حالا شما ببخششون قول میدن دیگه تکرار نشه!!

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

دوستاني كه اعتقاد دارن اين تيم اميد برزيل بود يا تيم اصليش نبود
    توي فهم و درك فوتبال مشكل دارن
    بازي با اين تيم خيلي سخت تر از بازي با تيم جام جهاني برزيل بود
    ستاره ها توي اين بازيها اصلا با انگيزه ظاهر نميشن
    برزيل تازه وقتي روبينيو رو آورد بيرون تيمش راه افتاد
    من آرزوم بود امسال كاكا و رونالدينيو توي اين بازي بودن تا فرقشون رو با اين بازيكنا ميديديم
    مطمئن باشيد تيم 2014 برزيل همين تيمه
    امسال كاكا و رونالدينيو و مايكن و دسوزا و ماريو و آدريانو ... توي جام جهاني بعدي جايي ندارن
    تازه همين روبينيو و آلوز هم اگه بخوان توي 2014 بازي كنن بايد جون بكنن
    به قول بعضي از دوستان اين بازي ايران كه اصلا ضد فوتبال نكرد و اكثرا توي دفاع 3 يا 4 بازيكن بود
    شرف داره به اون بازي كره شمالي كه 90 دقيقه بكش زيرش بازي كرد
    مطمئن باشيد اگه ايران ميخواست دفاعي بازي كنه برزيل عمرا نمتونست گل بزنه
    چون ايران اينجوري بازي كردن رو هم بلده نمونش يوگوسلاوي و دانمارك
    ولي ايران اومد كه بازي كنه و بازي رو نبنده وقتي بازي مساوي بود توپ بيشتر دست ايران بود كه يه گل سالمم زد
    كه بعضيا به زور ميخوان اون گل رو نبينن
    ايشاالله اين تيم دوباره به روزهاي اوجش برميگرده
    تيم ملي ايران فارغ از هر نظام سياسيي 50 ساله شناسنامه و تنها بهانه و باقيمانده غرور ملي اين مردمه كه از در و ديوار براشون بدي ميباره
    آرزوم اينه كه توي جام ملتها اين تيم نتيجه بگيره تا دوباره مردم جداي از همه مشكلات يك هفته بيشتر و راحت تر بخندن
    کاکا تو 2014 تو برزیل نیست ؟
    دوستان فکر می کنن چون تیم ملیه خودشونه یه کم کم لطفی می کنن وگرنه هر بازی که ببازیم بیاید اینجا بگید که با یه باخت که چیزی نمیشه

هر عاقلی می دونه که اگه بخواد مقابل برزیل بازی کنه باید اول گل نخوره بعد به فکر حمله و بازی سازی باشه
    حالا دفعه بعدی هم 6 تا بخوره میگید باز شرف داره به کره شمالی چون دفاع نکرد؟

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نمیدونم چطور به این نتیجه میرسید که بازی ایران قابل قبول بوده ؟
    دیگه هر چه قدر هم بگیم این تیم برزیل همونه و جوانان نیست بالاخره که از تیم برزیل جام جهانی ضعیفتر بود ولی کره شمالی اون طور فشار می اورد تو جام جهانی و 1 گل هم زد و اگه بازی تموم نمیشد شاید کره با برزیل مساوی کرده بود
    اما حالا چی
    نه خداییش این فوتبال بود که اینها بازی کردن جلوی برزیل ؟
    جناب کامران خان برزیل همیشه برزیل هست این به کنار اگر گلی که سالم بود مردود اعلام نمیکردن نتیجه بازی کلا تغییر میکرد
    ترکيب برزيل:
    ويکتور، دني آلوس، تياگو سيلوا (رويو-78)، آندره سانتوس، لوکاس (ديويد لوييز-81)، راميرس (ساندرو-67)، کارلوس ادواردو (جيوليانو-64)، فيليپه کوتينو (الياس-46)، روبينيو (نيلمار-68)، آندره، آلکساندر پاتو.

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

ایران گل زد ولی قبول نکرد داور (در صورتی که درست بود)
    یه تیرک هم زدن که برگشت توپ رو شجاعی بی شئور زد به هوا
    بره گم شه فلج کثافت من نمیدونم چطوری این گل رو نزد آخه نزدنش سختتر از زدنش بود

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

جلل الخالق!
    این آب و هوای ابوظبی چه کارها که نمی کنه!رنگ بازو بند نکونام سبز بود یهو نیمه ی دوم زرد شد!
    Last edited by M A M M U T; 08-10-2010 at 09:57.

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من واقعا نمیفهمم از چه چیز تیم ملی دفاع میکنن بعضی دوستان؟
    میشه شما برای من توضیح بدید که چرا سنگ این تیمو به سینه میزنید؟
    اصلا ماشالا که همه هم کارشناس, میشه برنامه بازی دیشب ایران رو برام توضیح بدید؟
    شاید واقعا چیزی بوده و ما ندیدیم!!!
    کاش حداقل 2 تا برنامه برای بازی داشتن و 10 تا میخوردند, اونوقت من خودم ازش دفاع میکردم.
    کاش حداقل تو جام ماکارونی 4 تا بازی با برنامه میکردند که با تکیه به اون ازش دفاع میکردیم!
    لطفا با تعصب چشماتونو به گند کشیدن تیم ملی نبندید!

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من واقعا نمیفهمم از چه چیز تیم ملی دفاع میکنن بعضی دوستان؟
    میشه شما برای من توضیح بدید که چرا سنگ این تیمو به سینه میزنید؟
    اصلا ماشالا که همه هم کارشناس, میشه برنامه بازی دیشب ایران رو برام توضیح بدید؟
    شاید واقعا چیزی بوده و ما ندیدیم!!!
    کاش حداقل 2 تا برنامه برای بازی داشتن و 10 تا میخوردند, اونوقت من خودم ازش دفاع میکردم.
    کاش حداقل تو جام ماکارونی 4 تا بازی با برنامه میکردند که با تکیه به اون ازش دفاع میکردیم!
    لطفا با تعصب چشماتونو به گند کشیدن تیم ملی نبندید!
    از به گندکشیدن تیم ملی که حق با شماست وفکرنکنم کسی شکی در این موضوع داشته باشه...
    بحث اینه که مافکر میکردیم اینجوری جلوی برزیل بازی نمی کنن!!
    بی انصاف نباشیم ایران جلوی برزیل خوب بازی کرد.
    اما بازی های قبل خاک بر سر همشون کنن
    Last edited by yuseph; 08-10-2010 at 10:38.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

تمام حاشيه‌هاي بازي ايران-برزيل
    از حضور محسن حاجيلو روي نيمكت تا خداحافظي با 6 تاريخي

تيم ملي ايران در ديداري دوستانه رودروي برزيل پرافتخارترين تيم دنيا رفت كه در پايان با سه گل برابر اين تيم شكست خورد اما اين بازي با حاشيه‌هايي همراه بود.

به گزارش ايسنا ،

*هواداران حاضر در ورزشگاه پرچم‌هاي بزرگ ايران را همواره در استاديوم به اهتزاز درمي‌آورند.

* تمام كارخانه‌ها و شركت‌هاي برزيلي همزمان با ديدار ايران و برزيل وقفه‌اي دو ساعته داشتند تا كارمندان و كارگران بتوانند اين بازي را تماشا كنند.

* به گفته مسوول هماهنگي بازي ايران و برزيل، 18 هزار قطعه بليت براي اين ديدار به فروش رفته بود.

*در شرايطي كه بر اساس قوانين فيفا تنها افرادي كه سمت دارند مي‌توانند بر روي نيمكت تيم‌هاي ملي بنشينند، محسن حاجيلو برادر سرپرست تيم ملي كه مجري برنامه‌هاي تبليغاتي تلويزيون است در بازي ايران و برزيل روي نيمكت تيم ايران حضور داشت.

* از ديگر موارد حاشيه‌اي اين بازي مي‌توان به صادر نشدن آي دي كارت براي خبرنگاران ايراني اشاره كرد كه ناهماهنگي‌هاي موجود و همچنين كارشكني مسوولان برگزاري بازي، مانع از آن شد تا خبرنگاران ايراني بتوانند با آي دي كارت خود وارد ورزشگاه شوند.

خبرنگاران و عكاسان ايران پس از معطلي پشت درب ورزشگاه سرانجام با آي دي كارت خبرنگاران عربي وارد ورزشگاه شدند.

*در حالي كه شبكه‌هاي بين‌المللي و از جمله شبكه‌هاي تلويزيون دولت امارات تصاوير مستقيم ديدار ايران و برزيل را به نحوي نشان مي‌داد كه تيم ايران در نيمه نخست از جنوب به شمال توپ مي‌زد و برزيل برعكس آن و در روبه‌رو تابلوهاي تبليغاتي مرتبا آگهي‌هاي انگليسي پخش مي‌كرد، شبكه تلويزيوني ايران طرف مقابل ورزشگاه را دريافت مي‌كرد كه تابلوهاي تبليغاتي كالاهاي ايراني بر روي آن نشان داده مي‌شد.

* كريم باقري پس از 18 سال حضور در تيم ملي از دقيقه 73 اين بازي وارد زمين شد تا براي آخرين دقايق با پيراهن ايران بازي كند. هنگام ورود باقري به زمين تماشاگران حاضر در ورزشگاه به صورت ايستاده باقري را تشويق كردند. باقري در پايان بازي از سوي مسوولان فدراسيون فوتبال مورد تجليل قرار گرفت.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

شرمندهههههههههه
    با عرض پوزش
    ما دیشب بیرون بودبم،نتونستیم بازی رو ببینیم
    میدونم انجا جاش نیست،اما خواستم ببینم چایی میشناسین من بازی رو دانلود کنم ؟

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

کریم باقری در پاسخ دبی اسپورت: مربی نمی‌شوم

به گزارش ایسنا،

دبی اسپورت در گفت‌وگوی اختصاصی با کریم باقری ضمن تجلیل از این بازیکن، درخصوص بازی خداحافظی‌اش از او سوال کرد.

باقری در حالی که به سمت رختکن می‌رفت، با این پرسش دبی اسپورت مواجه شد که بعد از خداحافظی از فوتبال ملی چه خواهد کرد، که او گفت: به جرگه مربیان نمی‌پیوندد.

وی در حالی که به شدت تحت تاثیر فضای بازی با تیم ملی برزیل قرار گرفته بود، گفت: بسیار مایل بودم هم‌بازیانم در تیم ملی نیز در کنار من در این بازی حضور می‌داشتند.

وی از همه کسانی که شرایط دیدار خداحافظی را برای او به وجود آورده بودند، گفت: بسیار از آن‌ها تشکر می‌کنم چه آن‌ها که در امارات این تلاش‌ها را صورت دادند و چه کسانی که از فدراسیون فوتبال ایران و سازمان ورزش کشور این فرصت را به او دادند که در شرایط بسیار خوبی از فوتبال ملی خداحافظی کند.

کریم باقری در پایان این گفت‌وگو در آغوش خبرنگار دبی اسپورت قرار گرفت.

بازتاب دیدار دوستانه ایران - برزیل در رسانه‌های خارجی
    (احتمالا منظورش عربي بوده)

به گزارش ایسنا،

شبکه جهانی دبی اسپورت که به صورت مستقیم بازی تیم‌های ملی ایران و برزیل را برای سراسر جهان پخش می‌کرد، در تحلیلی پیرامون این دیدار گفت: تیم ملی ایران در نیمه دوم بویژه در 15 دقیقه پایانی دیدار، به لحاظ قدرت بدنی، مغلوب حریف نامدار خود شد.

مفسر دبی اسپورت افزود: تیم ایران در حالی که یکی از تیم‌های خوب آسیا به لحاظ قدرت بدنی است، در مقابل برزیل در 15 دقیقه پایانی قافیه را باخت و به شدت تحت تاثیر پاس‌های کوتاه و عمقی برزیل بود.

مفسرین الجزیره اسپورت نیز با بیان این مطلب که ایران دو موقعیت صددرصد گل را در نیمه دوم بر اثر کم دقتی و اعتماد به نفس پایین بازیکنان خود از دست داد، گفت: ضعف گل‌زنی در تیم ایران، در این دیدار نیز یک تجربه تلخ برای ایرانی‌ها شد.

وقتی بازیکنی (میلاد میداودی) توپی را که شانس تبدیل به گل شدنش بیش از 99 درصد باشد به خارج می‌زند، نشان دهنده آن است که این تیم در مقابل حریف بزرگ خود، یا دچار دست‌پاچگی است و یا از عدم دقت و اعتماد به نفس بازیکنان خود، رنج می‌برد.

دبی اسپورت این دیدار تاریخی را یک محک خوب و جدی برای تیم ملی ایران برشمرد و گفت: افشین قطبی تا رسیدن به یک تیم بسیار قابل اطمینان، فاصله دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •