خرس وسط شدن هم خیلی زشته![]()
خرس وسط شدن هم خیلی زشته![]()
حالا شما ببخششون قول میدن دیگه تکرار نشه!!![]()
کاکا تو 2014 تو برزیل نیست ؟
دوستان فکر می کنن چون تیم ملیه خودشونه یه کم کم لطفی می کنن وگرنه هر بازی که ببازیم بیاید اینجا بگید که با یه باخت که چیزی نمیشه
هر عاقلی می دونه که اگه بخواد مقابل برزیل بازی کنه باید اول گل نخوره بعد به فکر حمله و بازی سازی باشه
حالا دفعه بعدی هم 6 تا بخوره میگید باز شرف داره به کره شمالی چون دفاع نکرد؟
جناب کامران خان برزیل همیشه برزیل هست این به کنار اگر گلی که سالم بود مردود اعلام نمیکردن نتیجه بازی کلا تغییر میکرد
بره گم شه فلج کثافتمن نمیدونم چطوری این گل رو نزد آخه نزدنش سختتر از زدنش بود
![]()
جلل الخالق!
این آب و هوای ابوظبی چه کارها که نمی کنه!رنگ بازو بند نکونام سبز بود یهو نیمه ی دوم زرد شد!
![]()
Last edited by M A M M U T; 08-10-2010 at 09:57.
من واقعا نمیفهمم از چه چیز تیم ملی دفاع میکنن بعضی دوستان؟
میشه شما برای من توضیح بدید که چرا سنگ این تیمو به سینه میزنید؟
اصلا ماشالا که همه هم کارشناس, میشه برنامه بازی دیشب ایران رو برام توضیح بدید؟
شاید واقعا چیزی بوده و ما ندیدیم!!!
کاش حداقل 2 تا برنامه برای بازی داشتن و 10 تا میخوردند, اونوقت من خودم ازش دفاع میکردم.
کاش حداقل تو جام ماکارونی 4 تا بازی با برنامه میکردند که با تکیه به اون ازش دفاع میکردیم!
لطفا با تعصب چشماتونو به گند کشیدن تیم ملی نبندید!
از به گندکشیدن تیم ملی که حق با شماست وفکرنکنم کسی شکی در این موضوع داشته باشه...
بحث اینه که مافکر میکردیم اینجوری جلوی برزیل بازی نمی کنن!!
بی انصاف نباشیم ایران جلوی برزیل خوب بازی کرد.
اما بازی های قبل خاک بر سر همشون کنن![]()
Last edited by yuseph; 08-10-2010 at 10:38.
تمام حاشيههاي بازي ايران-برزيل
از حضور محسن حاجيلو روي نيمكت تا خداحافظي با 6 تاريخي
تيم ملي ايران در ديداري دوستانه رودروي برزيل پرافتخارترين تيم دنيا رفت كه در پايان با سه گل برابر اين تيم شكست خورد اما اين بازي با حاشيههايي همراه بود.
به گزارش ايسنا ،
*هواداران حاضر در ورزشگاه پرچمهاي بزرگ ايران را همواره در استاديوم به اهتزاز درميآورند.
* تمام كارخانهها و شركتهاي برزيلي همزمان با ديدار ايران و برزيل وقفهاي دو ساعته داشتند تا كارمندان و كارگران بتوانند اين بازي را تماشا كنند.
* به گفته مسوول هماهنگي بازي ايران و برزيل، 18 هزار قطعه بليت براي اين ديدار به فروش رفته بود.
*در شرايطي كه بر اساس قوانين فيفا تنها افرادي كه سمت دارند ميتوانند بر روي نيمكت تيمهاي ملي بنشينند، محسن حاجيلو برادر سرپرست تيم ملي كه مجري برنامههاي تبليغاتي تلويزيون است در بازي ايران و برزيل روي نيمكت تيم ايران حضور داشت.
* از ديگر موارد حاشيهاي اين بازي ميتوان به صادر نشدن آي دي كارت براي خبرنگاران ايراني اشاره كرد كه ناهماهنگيهاي موجود و همچنين كارشكني مسوولان برگزاري بازي، مانع از آن شد تا خبرنگاران ايراني بتوانند با آي دي كارت خود وارد ورزشگاه شوند.
خبرنگاران و عكاسان ايران پس از معطلي پشت درب ورزشگاه سرانجام با آي دي كارت خبرنگاران عربي وارد ورزشگاه شدند.
*در حالي كه شبكههاي بينالمللي و از جمله شبكههاي تلويزيون دولت امارات تصاوير مستقيم ديدار ايران و برزيل را به نحوي نشان ميداد كه تيم ايران در نيمه نخست از جنوب به شمال توپ ميزد و برزيل برعكس آن و در روبهرو تابلوهاي تبليغاتي مرتبا آگهيهاي انگليسي پخش ميكرد، شبكه تلويزيوني ايران طرف مقابل ورزشگاه را دريافت ميكرد كه تابلوهاي تبليغاتي كالاهاي ايراني بر روي آن نشان داده ميشد.
* كريم باقري پس از 18 سال حضور در تيم ملي از دقيقه 73 اين بازي وارد زمين شد تا براي آخرين دقايق با پيراهن ايران بازي كند. هنگام ورود باقري به زمين تماشاگران حاضر در ورزشگاه به صورت ايستاده باقري را تشويق كردند. باقري در پايان بازي از سوي مسوولان فدراسيون فوتبال مورد تجليل قرار گرفت.
شرمندهههههههههه
با عرض پوزش
ما دیشب بیرون بودبم،نتونستیم بازی رو ببینیم
میدونم انجا جاش نیست،اما خواستم ببینم چایی میشناسین من بازی رو دانلود کنم ؟
![]()
کریم باقری در پاسخ دبی اسپورت: مربی نمیشوم
به گزارش ایسنا،
دبی اسپورت در گفتوگوی اختصاصی با کریم باقری ضمن تجلیل از این بازیکن، درخصوص بازی خداحافظیاش از او سوال کرد.
باقری در حالی که به سمت رختکن میرفت، با این پرسش دبی اسپورت مواجه شد که بعد از خداحافظی از فوتبال ملی چه خواهد کرد، که او گفت: به جرگه مربیان نمیپیوندد.
وی در حالی که به شدت تحت تاثیر فضای بازی با تیم ملی برزیل قرار گرفته بود، گفت: بسیار مایل بودم همبازیانم در تیم ملی نیز در کنار من در این بازی حضور میداشتند.
وی از همه کسانی که شرایط دیدار خداحافظی را برای او به وجود آورده بودند، گفت: بسیار از آنها تشکر میکنم چه آنها که در امارات این تلاشها را صورت دادند و چه کسانی که از فدراسیون فوتبال ایران و سازمان ورزش کشور این فرصت را به او دادند که در شرایط بسیار خوبی از فوتبال ملی خداحافظی کند.
کریم باقری در پایان این گفتوگو در آغوش خبرنگار دبی اسپورت قرار گرفت.
بازتاب دیدار دوستانه ایران - برزیل در رسانههای خارجی(احتمالا منظورش عربي بوده)
به گزارش ایسنا،
شبکه جهانی دبی اسپورت که به صورت مستقیم بازی تیمهای ملی ایران و برزیل را برای سراسر جهان پخش میکرد، در تحلیلی پیرامون این دیدار گفت: تیم ملی ایران در نیمه دوم بویژه در 15 دقیقه پایانی دیدار، به لحاظ قدرت بدنی، مغلوب حریف نامدار خود شد.
مفسر دبی اسپورت افزود: تیم ایران در حالی که یکی از تیمهای خوب آسیا به لحاظ قدرت بدنی است، در مقابل برزیل در 15 دقیقه پایانی قافیه را باخت و به شدت تحت تاثیر پاسهای کوتاه و عمقی برزیل بود.
مفسرین الجزیره اسپورت نیز با بیان این مطلب که ایران دو موقعیت صددرصد گل را در نیمه دوم بر اثر کم دقتی و اعتماد به نفس پایین بازیکنان خود از دست داد، گفت: ضعف گلزنی در تیم ایران، در این دیدار نیز یک تجربه تلخ برای ایرانیها شد.
وقتی بازیکنی (میلاد میداودی) توپی را که شانس تبدیل به گل شدنش بیش از 99 درصد باشد به خارج میزند، نشان دهنده آن است که این تیم در مقابل حریف بزرگ خود، یا دچار دستپاچگی است و یا از عدم دقت و اعتماد به نفس بازیکنان خود، رنج میبرد.
دبی اسپورت این دیدار تاریخی را یک محک خوب و جدی برای تیم ملی ایران برشمرد و گفت: افشین قطبی تا رسیدن به یک تیم بسیار قابل اطمینان، فاصله دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)