به كريتوس توهين ميكني ؟؟؟
يه ناسازگاري خيلي بزرگ با بازي داره ، اونم اين كه خيلي از اين بازيه شخصيتش بزرگتره
در پايان هم :![]()
به كريتوس توهين ميكني ؟؟؟
يه ناسازگاري خيلي بزرگ با بازي داره ، اونم اين كه خيلي از اين بازيه شخصيتش بزرگتره
در پايان هم :![]()
محمد جان اتفاقا من هم طرفدار مورتال و هم طرفدار کریتوس هستم و دوتاشونم دوست دارم ولی انصافا کریتوس به این بازی نمیخوره و یه جورایی انگار بچه بازی کردنش.
مورتال یه بازیه بزرگیه،گاد آو وار هم همینطور ولی ترکیبشون یه نمه ضایع شده
من که به شخصه دوست ندارم کله ی کریتوسو با فاتالیتیهام از بدنش جدا کنمدلم براش میسوزه
ولی این کارو میکنم چون یه توهین بزرگی به ساب زیرو ی من تو کلیپ کرده و باید انتقاممو ازش بگیرم
و در پایان هم:![]()
امید جون کریتوس فقط واسه نسخه کنسول ps3 قراره باشه..پس چرا اینقدر خودتو عصبانی می کنی عزیزم!: دی
+
شما وقتی بازی اومد بیا با نوب سایبوت عزیزتر از جانم مبارزه کن بعد من سر سابزرو تو میزارم لای چرخ گوشت ... ادامشم جایز نیست اینجا بگم : دی
ما هم اين پست رو تاييد ميكنيم!
يه جورايي كريتوس به دنياي MK نميخوره...مثلا مبارزه ي ساب زيرو و كريتوس يه جورايي مسخره ميشه...+نحوه مبارزه كردن شخصيت هاي MK با كريتوس جور در نمياد.كريتوس يه جنگجو هستش كه با شمشير ميجنگه در حالي كه شخصيت هاي MK بيشتر با مشت و لگد و....مبارزه ميكنن!
در آخر بگم اسكورپيون با اينكه بدم ميومد ازش ولي خيلي با ابهت(درسته؟!)شده.فقط كيف ميده باهاش كله ساب زيرو رو قطع كنيم!(اينو بيشتر خطاب به برادر اميد( aha2012 )گفتم!
+شوخي)
پ.ن:من خودم فن ساب زيرو ام!
Last edited by Leon-117; 24-12-2010 at 09:42.
دوستان جایی هست که همه ی افراد تو این بازیو نوشته باشه کیا هستن ؟؟؟
goro و motaro دوباره اینجا هستن ؟؟؟
تا حالا اینها تایید شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحید جان میدونم برای ps3 فقط میاد ولی یه روزی میرم یه کلوپی و کله ی کریتوسو میکنم
بعدش تو میخوای 2 تا برادر با هم دعوا کنن؟؟؟نوب داداش بزرگه ی ساب زیرو هست.من دلم نمیاد دوتا برادر از الان دشمن هم باشن
بعدش داری کل کل میکنی؟؟هیچ کس تو مورتال حریفم نیس.
هر کی با من مبارزه کنه آخرش به فاتالیتی ختم میشه
مواظب خودت باش وحید
علی جون کله ی ساب منو میخوای بکنی؟؟؟هان؟؟؟
دقیقا.کریتوس به این جور سبک ها نمیخوره.اگه همین شمشیراشو ازش بگیریم هیچ کاری نمیتونه بکنه قبول دارین؟؟کریتوس بیشتر برای بچه غولها و غولهای بزرگ ساخته شده،مثلا همین غوله تو عکسه ته رینگ:
من به شخصه از همه ی کاراکترهای مورتال خوشم میاد ولی ساب زیرو یه چیز دیگس
هیچکس حریفش نیست
دوست دارم بعد از انتشار بازی یه قراری با هم بذاریم و باهم یه دست فایت بزنیم.فقط قبلش آمادگیه فاتالیتی داشته باشید![]()
ینی ممکنه بیشترم بشه ؟
آره ساب زيرو خيلي باحاله فقط كيف ميده بگيري نصفش كني!
+توي چند صفحه قبل چيزي در مورد kollector edition ها چيزي نديدم گفتم اينو بزارم:
اول از همه نسخه Kollector’s Edition :
این نسخه شامل یک کپی از خود بازی و اکشن فیگور شخصیت های Sub-Zero and Scorpion و لباس های مخصوص برای شخصیت ها(به صورت دانلود) و اواتار مخصوص هست
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما توضیحات نسخه فوق العاده Tournament Edition:
این نسخه که بسیار کم یاب خواهد بود و در حدود 20,000 از ان عرضه خواهد شد و شامل جواستیک برای این بازی و کد برای DLC هست که برای نسخه قبلی هم عرضه خواهد شد
هنوز قیمتی تایین نشده
منبع:بازي سنتر
اینقدر اینجا کل کل نکنین
بازی اومد بیاین لایو یه حالی بهتون بدم تا دیگه منم منم نکنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)