مبارک باشه چند تموم شد؟.... انشاءالله به سلامتیریویو یادت نره
مبارک باشه چند تموم شد؟.... انشاءالله به سلامتیریویو یادت نره
Last edited by Mig33; 12-02-2011 at 17:20.
ممنون از همه دوستان
خوب دوستان اول یه خبر خوب بدم که تبلت زوم نسخه جی اس امش به زودی به بازار میاد یک ویدئو ازش تو دبی پخش شده که حتما" ببینید
در مورد دیفای فقط میگم عالیه و حرف نداره کم کم رویوو و تصاویرش رو به همراه xt720 , xt5 براتون میزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش یه xt720 هم خریدممامانم بفهمه میکشم
. هر سه الان مشتری دارن اما دلم نمیاد بفروشمشون
طرف اصلا" نمیدونست گوشی ضد آب هستش تا بهش گفتم اینجوریه میخواست گرونترش کنه![]()
گوشی رو گرفتم تا رفتم خونه روشنش کردم انداختمش تو یه کاسه آب و یه زنگ بهش زدم و ..
خبر خوب همین بود من یک نفر رو که از اونور آب گوشی میاره باهاش آشنا شدم و هر کس که گوشی رو بخواد میتونم راهنماییش کنم برای خریدش . قیمتهاش خوبه و بیشتر مدلهای موتو رو داره .
میگفت یه نفر بهش سفارش داده یک آتریکس 4g بیاره فقط برای کارای شخصیشبه این میگن موتو باز
راستی یادم نره بگم 425 خریدم -
یه فیلم بگیر که گوشی رو توی آب انداختی و بهش زنگ میزنی.
دوستانم نظرتون در مورد این ویدئو چیه ؟
کسایی که defy دارند همچنین مشکلی دارند ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هادی گوشی رو از کجا 425 گرفتی ؟
عکس ازش یادت نره
همین جور عکس هایی که باهاش گرفتی
ما که قیلتر شکم نداریم! لطفا یه توضیحی بدید ببینیم چیه این ویدیو؟
توی این فیلم نشون میده بعضی وقت ها که میخواد قفل صفحه را باز کنه صفحه قفل میکنه وهرچی دستش را روی صفحه میکشه گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده
البته بعید میدونم همچین مشکل به این هادی داشته باشه و این بنده خدا احتمالا بلایی سر تاچ اسکرین گوشی آورده.
من این فیلمو دیدم
فکر نکنم مشکل خاصی باشه
و احتمالا رامی چیزی نصب کرده که گوشیش این جوری شده !
سلام
مگه آتریکس اومده؟ اگه اومده همون 4 گیگش چقدره؟
ما چطور میتونیم به این بابا سفارش بدیم؟
تا زمانی که کسی این گوشی رو داشت همه میگفتن یه نقد میخوام چهار تا عکس میخوام و همه مشتاق بودند کسی بخره و یه ریویو مشت ازش بذاره . اما الان که تقریبا 4-5 روز از اولین خرید میگذره یک ریویویی که مناسب باشه نداشتیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)