برا P30 چرا دیر میاد؟!
یوهاهاها!اون پستی که میگیدو فهمیدم که گویا اسپویل توشه به سرعت نور رفتم پایین ندیدمش!
فعلا این تاپیک رو به لیست قرنطینه میذارم این یه بار گذشت بار دوم لو میره![]()
برا P30 چرا دیر میاد؟!
یوهاهاها!اون پستی که میگیدو فهمیدم که گویا اسپویل توشه به سرعت نور رفتم پایین ندیدمش!
فعلا این تاپیک رو به لیست قرنطینه میذارم این یه بار گذشت بار دوم لو میره![]()
من دوباره گیر کردم .
یه جا هست که سه تا فلکه وجود داره که باید کلید هر سه تاشونو خاموش کنیم تا راه باز شه . میگه این کار را با quick botarang انجام بدیم ولی من نمیدونم چه طور این کارو بکنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
Open World: Exploration Gameplay 1
Open World: Exploration Gameplay 1 HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Open World: Exploration Gameplay 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Open World: Exploration Gameplay 2 HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Open World: Flying Gameplayکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Open World: Flying Gameplay HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Open World: Fighting Gameplayکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Open World: Fighting Gameplay HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این ویدیو رو نگاه کنید بازی در pc چقدر خوفه
داره مقایسه دو کارت گرافیکی رو میکنه gforce 8800 که فیزیک خاموشه و gtx 560 با فیزیک روشن. تفاوت زمین به خداست. پسر اصلا بازی فرق میکنه.
اینم لینک youtube
دوستان چیزی از داستان رو که می خواین بگین لطف کنین داخل اسپویلر بزارید و از سفید نوشتن و این چیزا خودداری کنید تا مشکلی پیش نیاد
ممنون
Last edited by Masoud King; 20-10-2011 at 14:30.
جالبه که قسمت نقد بازیهای شرکت یاهو به بازی 6 از 5 داده و گفته اینقدر نسبت به نسخه اولیه پیشرفت داشته که حقشه این نمره رو بگیره.
الان مجموع امتیازات در متاکریتیک برای ایکس باکس 95 درصد و برای سونی 3 96 هست
بله هستش.باید lt2 بریزی![]()
امروز بازی تموم شد!
بازی خیلی عالی بود و نسبت به Arkham Asylum پیشرفت های خیلی خوبی داشت..تنها مشکل بازی هم باس فایت ها بودن،همونطور که گیم اسپات گفته بود باس فایت های بازی خیلی ساده هستن....
یکمی کوتاه بود به نظرم،انتظار داشتم داستان اصلی طولانی تر باشه.
دوستانی که بازی رو تموم نکردن نخونن:محتوای مخفی: ................
دوستانی که از تاریخچه بتمن و کاراکترهاش اطلاعا تدارن به این سوال جواب بدن:محتوای مخفی: ...................
حیف که نمیتونم دی ال سی Cat Woman رو دانلود کنم............
فعلا بریم معماهای ریدلر رو حل کنیم!
+
بله............ببخشید دوستان ای بازی هم XGD 3 هتسش؟
کلا دیگه اکثر بازی هایی که منتشر میشن XGD 3 هستن......
Last edited by Leon-117; 20-10-2011 at 21:44.
اینم مقایسه بازی در سه پل فرم البته در پلت فرم پی سی direct x 11 ملاک تست بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)