فکر کنم پست من فراموش شد
سیستم من میکشه ؟
فکر کنم پست من فراموش شد
سیستم من میکشه ؟
سيستمت فكر كنم اجراش كنه ولي اينو بگم كه اين بازي هيچ ارتباط و شباهتي به جنرالز نداره
اگه ياد بگيري بازي به نظر من بسيار معتاد كننده تر از جنراله
دوستان این دیگه چیه؟
از درس و مشق مارو انداخت...
این الکساندر زد منو داغون کرد...
سیو چند دور قبلش رو دارم چیکار میتونم بکنم تا اون حمله نکنه؟(خیلی قویه از هر طرفم یه شهر زده![]()
می تونی بهش پول بدی تا باهات صلحکنه. ولی تا ابد باید مراقب باشی ، چون یک قدرت قوی تر کنارته!
هر کاری میکنم قبول نمیکنه!
کلی پول و آهن و... هم بهش پینهاد میدم ولی انگار نه انگار![]()
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم رنگا رو قاطی میکنه و از میاد بیرون . البته نه اینکه بره تو بازی , همون اول دمو از بازی میاد بیرون .
ویندوزم xp هستش .
شما برید تو فولدر بازی و فیلم ها رو CUT کنید و از فولدر بیاری بیرون. بعدش برین توی بازی.
اگه اینطوری نیست از بقیه تمدن هاکمک بگیر شاید کمکت کردن ( برای همین می گم همیشه ی یار داشته باشین)
اگر کسی کمک نکرد تنها راهت دفاع مقدسه![]()
دوستان چجوری میشه نیروها رو disband کرد؟!!
یه سئوال دیگه هم اینکه من اولین بار که بازی کردم کشورهایی مثل روسیه و زاپن دور و برم بودن ولی الان mecca و hanoi و arabia کنارم هستن!! من اون مود که مربوط به کشورها رو جای اصلیشون قرار بود رو نصب کردم! بخواطر اینه؟!!
اخه الان اصلا حال نمیده! نه جنگی نه دعوایی !!![]()
سری قبل زاپن بود که هی چپ و راست بیکار میشد به بقیه حمله میکرد ولی الان همه تو صلح و صفا دارن کنار هم زندگی میکنن!!![]()
ببخشید ورژن بازی من 1.0.20 هست ولی هر کاری می کنم mod ها روی بازیم نمیاد و نصب نمیشه لطفا کمکم کنید
سلام
ببینم برای شما هم ارور میده؟ مثلا وقتی 200 قرن بازی میکنی ارور میده و از بازی میاد بیرون یا موقع لود کرد سیوها ارور میده...
کلی وقت گذاشتم رسیدم به دوران جدید حالا چپ و راست ارور میده و میپره بیرون. کسی میدونه چرا؟
ارورش هم مربوط به ++C هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)