این مساله ای که می فرمایید اصلا لزومی نداره دوست عزیز. بسیاری از گوشی هایی که کابل برق و دیتای مشترک دارند، از طریق اتصال به کامپیوتر هم شارژ میشن. مثل گوشی خود من که اتفاقن نوکیا هم هست و کابل دیتا و شارژش مشترکه.
این مساله ای که می فرمایید اصلا لزومی نداره دوست عزیز. بسیاری از گوشی هایی که کابل برق و دیتای مشترک دارند، از طریق اتصال به کامپیوتر هم شارژ میشن. مثل گوشی خود من که اتفاقن نوکیا هم هست و کابل دیتا و شارژش مشترکه.
Last edited by faghat AMD; 01-10-2010 at 00:39.
دوست عزیز کسی نگفت عکس فوق جای سیمکارته.
اکثر دوستان با جای نصب سیمکازت آشنا هستند. عکس فوق تصویر محل نصب کارت wwan در لپتاپ هست که خشاب سیمکارت دستگاه شما رو قابل استفاده می کنه.
دستگاه شما یا این قطعه رو داره که می تونید باهاش وصل بشید، یا اگر نداره می تونید این کارت سخت افزاری wwan رو به قیمت 100 تومن تهیه و نصب کنید.
روش اطلاع از وجود این قطعه روی سیستم را هم دوستان توضیح دادند.
برای تهیه درایورهای دستگاهتون هم بهترین روش استفاده از نرم افزار driver magician هست.
اینجا رو مطالعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز لطف میکنید چگونگی تهیه این کارت رو بگید. من که خیلی گشتم شرکتی پیدا نکردم. میتونید شماره تماس بدید صحبت کنیم؟![]()
جالبه
کلا تو این همه پستم بچه های بی معرفت تر از این تاپیک ندیدم تا به حال
دفعه آخر میزارم این پست رو:
دوستان منم یکی گرفتم برای خانواده یه ایرانسل هم انداختم روش حله
چند سوال:
1. این کد دیدن شارژ با قی مانده رو وقتی میزنم توش خبری نمیشه! باید بزارم تو گوشی تا نشون بده؟! سخته که اینطوری
2. شارژ بخوام بکنم سیم کارت رو چی؟ باید رو گوشی بندازم یا از همون توش هم کدها رو شماره گیری کنم میشه؟
3. اینترنتش نهایت 12 میگیره برام! چه طوره؟ احساس میکنم کمه چون اکثرا رو 5-6 میچرخه
89 شد گمونم با یک سال گارانتی علا الدین یا همچین چیزی
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:45.
ممنون دوسته عزیز
پس راه یا تنظیماته خاصی نداره
نه شارژ هم از داخله شماره گیرش نمیگیره
کلا ایران رو نداره تو گیزنه های شبکه هاش
همون اپراتورهای چین و هنگ کنگ و ... رو داره
باهات نسبتا موافقم. بچه ها خوب پاسخ ندادن. من قبلا فکر میکردم خیلی بارشونه ولی الان میبینم متوسطن.
ذرباره قیمت من 70 تومن از علاء الدین خریدم. گارنتی هم بنظرم کشکه. 48 ساعت مهلت تست.
درباره ی بقیه چیزای که گفتی ببین این نرم افزار مشکلتو حل میکنه یا نه. NeoSmart Technologies
4 تا نرم افزار داره من باهاش راحت تونستم اس ام اس بدم وبگیرم و ../ کلا از نرم افزار قطعه قویتره فقط باید حواست باشه نرم افزار قطعه رو ببندی بعد اینو باز کنی.
ممنون
برای خودم نیست زیاد نمیتونم ور برم ولی اکه میش شارژ رو وارد کرد مستقیم بهتر میشد که نمیشه متاسفانه گویا
البته اونم قلق باید داشته باشه
دوست عزیز اسم این بازار درست خاطرم نیست. همون پاساژ فروش لپ تاپ که در خیابان ولی عصر کمی پایین تر از خیابان طالقانی هست.
داخل اون پاساژ من راجع به این کارت از یکی از تعمیرکاران طبقه پایین پایین پرسیدم. ایشون هم بنده رو به یک مغازه که در آخرین پاگرد راه پله (یا آخرین نیم طبقه کوچک که سمت چپ پاساژ هست) قرار داشت راهنمایی کردند. اون مغازه این قطعه رو داشتن. یه چیزی تو ویترین این مغازه که خیلی خاص بود یه سری کولرپد آلمینیومی قرمز رنگ بود که تو ویترین هیچ جا ندیدم و به نظرم چیز خیلی خوبیه. این هم گفتم شاید یه راهنمایی باشه
بابت گنگ بودن آدرس واقعن شرمندم.
اون عکسی که گذاشتن هیچ ربطی به دنگل سیم کارت نداره هاااااااااااااااااااااا
اون وایرلس هستش!!
اصلا دنگل سیم کارت که نباید داخل سیستم روی مادربرد باشه که .
دانگل سیم کار با اسلات روی مادربود متصل میشه و از لپ تاپ خارج میشه
اگه روی برد اصلی باشه باید دسترسی آسانی داشته باشه
یا پشت باطری
یعنی باطری رو باید در بیاری تا اسلات رو ببینی!!
البته توی یه سری مدلها هم اینطروی هست
مثل این:
که شما اسلات وایرلس هم بغلش میبینن. اون دوتا سیمم آنتنش هست که میره و دور LCD میچرخه واسه چیرندگی بهتره!
ولی درست اینه:
الان لپتاپ من پشت باطری هست .مثل عکس بالا!!!![]()
Last edited by Milad4171; 02-10-2010 at 19:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)