تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 51 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 507

نام تاپيک: هـک PS3 به کمک PS Jailbreak

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

که -- بشه دیگه

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

دوستان اگه کسی این قطعه بدستش رسید یکم راجبه کار باهاش توضیح بده.الان یه جوی تو بازار درست شده هرکی ساز خودشو میزنه.
    هیچ کس درست جواب نمیده.یکی میگه فقط رو هارد میشه بازی ریخت اونم تازه ایمیجی که خود کنسول میگیره.یکی میگه رو dvd گار آو وار میریزه یکی میگه رو فلش و...
    مخموم هویج شد.نمیدونیم بگیریم نگیریم.هرکی هم محصول دست ساز خودشو تبلیغ میکنه.
    اصلا مگه میشه بازیه 30/40 گیگی رو رو Dvd رایت کرد بازی کرد.یکی برگشته میگه کنسول رو بیار بازی بریزم روش.
    میترسیم بخریم بعد بازیهاشو نتونیم گیر بیاریم

3. 3 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان اگه کسی این قطعه بدستش رسید یکم راجبه کار باهاش توضیح بده.الان یه جوی تو بازار درست شده هرکی ساز خودشو میزنه.
    هیچ کس درست جواب نمیده.یکی میگه فقط رو هارد میشه بازی ریخت اونم تازه ایمیجی که خود کنسول میگیره.یکی میگه رو dvd گار آو وار میریزه یکی میگه رو فلش و...
    مخموم هویج شد.نمیدونیم بگیریم نگیریم.هرکی هم محصول دست ساز خودشو تبلیغ میکنه.
    اصلا مگه میشه بازیه 30/40 گیگی رو رو Dvd رایت کرد بازی کرد.یکی برگشته میگه کنسول رو بیار بازی بریزم روش.
    میترسیم بخریم بعد بازیهاشو نتونیم گیر بیاریم
    این قطعه رو به 2 روش pic18fxxxx و AT90USB162 میشه ساخت ... روش اول راحت اما کثیف، روش دوم سخت اما نتیجه ی نهایی به مراتب تر و تمیز درمیاد.
    من خودم قصد دارم یکی درست کنم .. اگر نتونستم میخرم یکی.
    بازی 40 گیگی رو روی DVD نمیریزن؛ بلکه با استفاده از همین دانگل backup میگیرن روی یه هارد اکسترنال و فقط کپی و پیست میکنن رو یک هارد دیگه ... ( لازمه بگم حجم تعدادی از بازی های اختصاصی و عظیم سونی مثل GoW 3 و Killzone و ... حجمشون زیاد هست - معمولا بالای 20 گیگ.. بقیه ی بازیها - مالتی پلتفرم ها - حجمشون با X360 یکی هست. یعنی میشه روی یه دی وی دی 9 ریخت گیم رو و بازی کرد )
    توصیه میکنم کنسولت رو پیش هیچ کس نبری و اگر دانگل رو بخری؛ الان همه زدن تو کار -- ... ما ملت خوب میدونم نون تو چی هست و یه شبه حرفه ای میشیم.

5. 8 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

این قطعه رو به 2 روش pic18fxxxx و AT90USB162 میشه ساخت ... روش اول راحت اما کثیف، روش دوم سخت اما نتیجه ی نهایی به مراتب تر و تمیز درمیاد.
    من خودم قصد دارم یکی درست کنم .. اگر نتونستم میخرم یکی.
    بازی 40 گیگی رو روی DVD نمیریزن؛ بلکه با استفاده از همین دانگل backup میگیرن روی یه هارد اکسترنال و فقط کپی و پیست میکنن رو یک هارد دیگه ... ( لازمه بگم حجم تعدادی از بازی های اختصاصی و عظیم سونی مثل GoW 3 و Killzone و ... حجمشون زیاد هست - معمولا بالای 20 گیگ.. بقیه ی بازیها - مالتی پلتفرم ها - حجمشون با X360 یکی هست. یعنی میشه روی یه دی وی دی 9 ریخت گیم رو و بازی کرد )
    توصیه میکنم کنسولت رو پیش هیچ کس نبری و اگر دانگل رو بخری؛ الان همه زدن تو کار -- ... ما ملت خوب میدونم نون تو چی هست و یه شبه حرفه ای میشیم.
    مرسی از توضیحت داداش.
    منم یه جوری شدم یارو گفت کنسول رو بیار البته پیشنهاد سعید بود که یحتمل خام طرف شده بود باید آگاهش کنیم.
    پس یعنی فقط هارد اکسترنال رو ببریم حله؟؟
    حالا کدوم مدل از این دانگل رو پیشنهاد میکنید؟
    ضاهرا اینی که توپخونه میفروشن نا فرم تعطیله و با همون PIC ساختنش.اینی که تو بازی رایانه گذاشتن چطوره؟
    بعد اون روش دوم که با AT90 هست فکر نکنم اصلا تو ایران پیدا بشه.نه ساخته شدش هست نه قطعش که خودتون بسازین.همرو بروبچ لاشخور از بازار جمع کردن به قولی...
    راستی کسی میدونه تو تهران کی بازی میریزه رو هارد یا dvd؟

7. 2 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه babakeyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام از کجا باید فهمید که ایسی سوخته یانه چون رو کیت سوارش کردم مدارها هم درسته اما جواب نمیده ایا باید تستر ایسی داشته باشم بیبینم سوخته یا نه؟

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

مرسی از توضیحت داداش.
    منم یه جوری شدم یارو گفت کنسول رو بیار البته پیشنهاد سعید بود که یحتمل خام طرف شده بود باید آگاهش کنیم.
    ضاهرا اینی که توپخونه میفروشن نا فرم تعطیله و با همون PIC ساختنش.اینی که تو بازی رایانه گذاشتن چطوره؟
    بعد اون روش دوم که با AT90 هست فکر نکنم اصلا تو ایران پیدا بشه.نه ساخته شدش هست نه قطعش که خودتون بسازین.همرو بروبچ لاشخور از بازار جمع کردن به قولی...
    داش علی شما یه سر اینجا بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کی گفته رو DVD نمیفروشن
    فقط دیگه پارت پارت ریختن رو DVD.
    در ضمن اونی هم که تو بازیرایانه هستش AT90 هستش.

راستی یه سوال از اساتید:
    آقا بازیهارو پارت پارت میشه ریخت یه ضرب رو PS3 ؟
    چون اگه نشه که باید یه اکسترنال بگیرم!
    تو فکرم یه 500 واسه دستگاه بگیرم یه 1 ترا اکسترنال بدون آداپتور هم همینطور.

10. 5 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

مرسی از توضیحت داداش.

مرد حسابی من که نبردم بدم دستگاه رو !! چیچیو خام شده

علی همین بازی رایانه به نظرم از همه بهتره. ببین داشتیم سفارش میدادیما !! نذاشتی !!

12. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ایا سایتی هست که بازی ها را روی دی وی دی به حالت پارت بفروشه از طریق اینترنت.

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب من رو هم بدین
    بالا پرسیده بودم!
    میخواستم ببینم که الان که تو سایتا دارن پارت پارت میفروشن بازیهارو رو DVD تکلیف من چیه؟
    میشه این پارتارو دونه دونه گذاشت تو دستگاه و پارت پارت ریخت یا حتما یه اکسترنال میخواد؟
    اگه میشه جواب بدین که بدونم.
    چون دنبال هاردم!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من هنوز به امکانات دست پیدا نکردم عجله هم ندارم ولی تو وب سایت ها که خبرش رو دنبال می کنم شما می تونی بازی پارت پارت رو بریزی رو هارد اکسترنال و با برنامه Comgenie Awesome File manager فایل ها رو به هارد پلی استیشن سه ت منتقل کنی ! اخیرا هم یه روش کشف شده که فایل های بزرگ بازی رو می شه آنپک کرد و به فایل های ریز تقسیم می شه و بازی هم اجرا می شه ، البته اون خبر گفت فقط رو آنچارتد دو تست کرده بودن و نوشته بود ممکنه برای همه بازی ها جواب نده ...

16. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •