که -- بشه دیگه![]()
دوستان اگه کسی این قطعه بدستش رسید یکم راجبه کار باهاش توضیح بده.الان یه جوی تو بازار درست شده هرکی ساز خودشو میزنه.
هیچ کس درست جواب نمیده.یکی میگه فقط رو هارد میشه بازی ریخت اونم تازه ایمیجی که خود کنسول میگیره.یکی میگه رو dvd گار آو وار میریزهیکی میگه رو فلش و...
مخموم هویج شد.نمیدونیم بگیریم نگیریم.هرکی هم محصول دست ساز خودشو تبلیغ میکنه.
اصلا مگه میشه بازیه 30/40 گیگی رو رو Dvd رایت کرد بازی کرد.یکی برگشته میگه کنسول رو بیار بازی بریزم روش.
میترسیم بخریم بعد بازیهاشو نتونیم گیر بیاریم![]()
این قطعه رو به 2 روش pic18fxxxx و AT90USB162 میشه ساخت ... روش اول راحت اما کثیف، روش دوم سخت اما نتیجه ی نهایی به مراتب تر و تمیز درمیاد.
من خودم قصد دارم یکی درست کنم .. اگر نتونستم میخرم یکی.
بازی 40 گیگی رو روی DVD نمیریزن؛ بلکه با استفاده از همین دانگل backup میگیرن روی یه هارد اکسترنال و فقط کپی و پیست میکنن رو یک هارد دیگه ... ( لازمه بگم حجم تعدادی از بازی های اختصاصی و عظیم سونی مثل GoW 3 و Killzone و ... حجمشون زیاد هست - معمولا بالای 20 گیگ.. بقیه ی بازیها - مالتی پلتفرم ها - حجمشون با X360 یکی هست. یعنی میشه روی یه دی وی دی 9 ریخت گیم رو و بازی کرد )
توصیه میکنم کنسولت رو پیش هیچ کس نبری و اگر دانگل رو بخری؛ الان همه زدن تو کار -- ... ما ملت خوب میدونم نون تو چی هست و یه شبه حرفه ای میشیم.
مرسی از توضیحت داداش.
منم یه جوری شدم یارو گفت کنسول رو بیار البته پیشنهاد سعید بود که یحتمل خام طرف شده بود باید آگاهش کنیم.
پس یعنی فقط هارد اکسترنال رو ببریم حله؟؟
حالا کدوم مدل از این دانگل رو پیشنهاد میکنید؟
ضاهرا اینی که توپخونه میفروشن نا فرم تعطیله و با همون PIC ساختنش.اینی که تو بازی رایانه گذاشتن چطوره؟
بعد اون روش دوم که با AT90 هست فکر نکنم اصلا تو ایران پیدا بشه.نه ساخته شدش هست نه قطعش که خودتون بسازین.همرو بروبچ لاشخور از بازار جمع کردن به قولی...
راستی کسی میدونه تو تهران کی بازی میریزه رو هارد یا dvd؟
سلام از کجا باید فهمید که ایسی سوخته یانه چون رو کیت سوارش کردم مدارها هم درسته اما جواب نمیده ایا باید تستر ایسی داشته باشم بیبینم سوخته یا نه؟
داش علی شما یه سر اینجا بزن:
کی گفته رو DVD نمیفروشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط دیگه پارت پارت ریختن رو DVD.
در ضمن اونی هم که تو بازیرایانه هستش AT90 هستش.
راستی یه سوال از اساتید:
آقا بازیهارو پارت پارت میشه ریخت یه ضرب رو PS3 ؟
چون اگه نشه که باید یه اکسترنال بگیرم!
تو فکرم یه 500 واسه دستگاه بگیرم یه 1 ترا اکسترنال بدون آداپتور هم همینطور.
مرد حسابی من که نبردم بدم دستگاه رو !! چیچیو خام شده
علی همین بازی رایانه به نظرم از همه بهتره. ببین داشتیم سفارش میدادیما !! نذاشتی !!![]()
ایا سایتی هست که بازی ها را روی دی وی دی به حالت پارت بفروشه از طریق اینترنت.
دوستان خواهشا جواب من رو هم بدین
بالا پرسیده بودم!
میخواستم ببینم که الان که تو سایتا دارن پارت پارت میفروشن بازیهارو رو DVD تکلیف من چیه؟
میشه این پارتارو دونه دونه گذاشت تو دستگاه و پارت پارت ریخت یا حتما یه اکسترنال میخواد؟
اگه میشه جواب بدین که بدونم.
چون دنبال هاردم!
من هنوز به امکانات دست پیدا نکردم عجله هم ندارم ولی تو وب سایت ها که خبرش رو دنبال می کنم شما می تونی بازی پارت پارت رو بریزی رو هارد اکسترنال و با برنامه Comgenie Awesome File manager فایل ها رو به هارد پلی استیشن سه ت منتقل کنی ! اخیرا هم یه روش کشف شده که فایل های بزرگ بازی رو می شه آنپک کرد و به فایل های ریز تقسیم می شه و بازی هم اجرا می شه ، البته اون خبر گفت فقط رو آنچارتد دو تست کرده بودن و نوشته بود ممکنه برای همه بازی ها جواب نده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)