کسی لینک دانلود بازی را نداره ممنون میشم اگر کسی داره بزاره.
کسی لینک دانلود بازی را نداره ممنون میشم اگر کسی داره بزاره.
بچه ها فرق نسخه استیم و نسخه معمولی چی هستش ؟ چه فرق هایی با همدیگه دارن ؟
ممنون میشم یکی توضیح بده چون الان دو نوع معمولی و استیم برای دانلود اومده .
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
دوست من واقعا ازت ممنونم و امیوارم از بازیت لذت ببری .
فقط یه سوال شما خودت با همین کرک الان داری بازی میکنی ؟ یا مخلفات دیگه ای هم برای کرک کردن بازی نیاز هستش ؟
فقط با ریختن این کرک میشه بدون مشکل بازی کنیم ا اخر یا نه ؟
دقیقا منم همین سوال رو اومدم بپرسم
فرق بین نسخه های استیم با معمولی چیه؟
من میخواستم دانلود کنم ولی باز هم یه مشکل دیگه
فک کنم اصلا باید بیخیال مافیا بشم
انگار راحترین راه همینه
خودت که میدونی اجرا میشه . بره چی میپرسی . پست اول حداقل سیستم رو نوشته . ببین .
من از پنج طبقه توی خانه اصفهان گرفتم...........بدون هیچ مشکلی
بله با همین کرک . فقط کپی پیست کردم . برای بازی هم باید nvidia physics رو حتما داشته باشید .
راستی یه سوال : nvidia physics بره فعال کردن این قابلیت روی کارتهای ati هست . یعنی می تونم تو قسمت گرافیک گزینه nvidia physics رو فعال کنم یا نه ؟ در ضمن گرافیکم 4770 هست و AA هم تا 8 گذاشتم .
اکثرا گفتن ماموریت های بازی نه تنها تکراری نیست بلکه فوق العاده زیبا و هیجان انگیز است و ضعف اون در خارج ماموریت هاست که به اندازه خود ماموریت ها هیجان انگیز نیست و کمی یکنواخت است در ضمن ابن حرف خیلی زیاده رویه که بازی "فوق العاده" مرده باشه
دوستان شیرازی هیچکس به فکر نبود
برید پاساژ صدف حمله کنید اوردن همه مغازه ها بلا استسنا
همه دارن میخرن
تموم میشه ها
شما نقدا رو بیخیال . بچسب به بازی . این سایتا همش گیر میدن به همه چی![]()
تکراری بودنش رو نمی دونم چون 2 تا چپتر بیشتر نرفتم . تو همین 2 تا چپتر هم 2 بار دزدی ماشین داشتمشاید اینجاش تکراری باشه . واقعا زنده تره . تو جی تی ای شما فقط می بینید عابرین دارن راه میرن . ولی تو مافیا شما می بینید که یه زن داره از سرما می لرزه . یا دو نفر کنار پنجره دارن با دوستشون صحبت می کنن یا یه معتاد بغل دیوار نشسته . همچنین راننده ها مثل GTA زیادی مصنوعی نیستن که هر وقت بری جلوشون نگه دارن . تصادف ها خیلی طبیعی تره و رانندگیش رو مد simulation رو تجربه کنید حتما . گرافیکش که واقعا جالب و خیره کنندس . هوش مصنوعی هم خیلی خوب و در حد عالیه .
در ضمن اگه رات افتاد این ورا فردیس امروز آورده بودن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)