تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا تیم ملی بسکتبال ایران به دور دوم صعود خواهد کرد؟

راي دهنده
98. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

32 32.65%
  • خیر

69 70.41%
Multiple Choice Poll.
صفحه 23 از 46 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 451

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی بسکتبال (FIBA World Championship) | ترکیه 2010

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خدا همه را به راه راست هدایت کنه
    فقط یه مطلب دیگه بگم

کسی که قصدش تخریبه(نه نقد)قضیه از هر طرفی بشه به باد انتقاد میگیره.
    مثل تونس که قوتر و ضعیفتر بودنش برای شما دست اویزیه برای تخریب.
    اخر نگفتید چرا تونس را پخش نکردن.اینکه به بحث ربط داره که اگر نداره چرا از اول مارا از نظرات خودتون در این باره بهرهمند کردید؟
    بحث قوی تر یا ضعیف تر بودن تونس و ایران یه بحثی بود بین من و یکی دیگه از کاربرا که به توافق رسیدیم و فکر نکنم کار خوبی باشه که از مطالب قبلی بر ضد من استفاده کنید.
    خب بنده عرض کردم برنده شدن ایران در مقابل تونس محتمل نبود.و اگه ایران در این بازی برنده نمی شد چون ضعیف تر بودن تونس در افکار عمومی باعث تخریب اسطوره سازی ایران از بسکتبالش میشد.در ضمن وجود چیر لیدر ها و دنسر ها هم یکی یکی از علل پخش نکردن مسابقه بود.سانسور کردن در بسکتبال هم خیلی سخت تر از فوتباله.
    من واضح تر از این نمیتونم توضیح بدم.

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگرمدرکی هست در این باره بگید.واقعا دوست دارم بدونم.خداشاهده اینو از روی کنایه نگفتم.
    فوتبالها برخیشون ( برای مثال لیگ انگلستان و جام قهرمانان استثنا بوده معمولا) از روی شبکه های دیگه ماهواره ای پخش میشه که این یعنی نخریدن حق پخش بازیها ولی برای خود من هم عدم پیگیری شبکه ها جای سوال بوده و احتمالی وجود داره مبنی بر به توافق رسیدن بر سر مبلغ بسیار کمتری با شبکه ترد پارتی ای! که حاضر میشه در ازای مبلغی اجازه پخش بازی از روی شبکش با پوشوندن لوگوش را بده-هرچند تنها یک احتمال هست و شاید واقعا شبکه ها نیازی به پیگیری نمیبینند-

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بحث قوی تر یا ضعیف تر بودن تونس و ایران یه بحثی بود بین من و یکی دیگه از کاربرا که به توافق رسیدیم و فکر نکنم کار خوبی باشه که از مطالب قبلی بر ضد من استفاده کنید.
    خب بنده عرض کردم برنده شدن ایران در مقابل تونس محتمل نبود.و اگه ایران در این بازی برنده نمی شد چون ضعیف تر بودن تونس در افکار عمومی باعث تخریب اسطوره سازی ایران از بسکتبالش میشد.در ضمن وجود چیر لیدر ها و دنسر ها هم یکی یکی از علل پخش نکردن مسابقه بود.سانسور کردن در بسکتبال هم خیلی سخت تر از فوتباله.
    من واضح تر از این نمیتونم توضیح بدم.
    من کاری به این ندارم که نظر شما چی بود و عوض شد.خوب اشتباه کردید ولی موضوع اینه که اولش که فکر میکردید تونس ضعیفتره پیروزی مارا بی ارزش جلوه دادید و گفتید حقمونه بسکتبالمون را نقد کنیم.با اینکه همه میدونیم در این سالها بسکتبالمون پیشرفتهای چشمگیری داشته که همش جای تحسین داره
    بعد که گفتید قویتره بحثو باز سیاسی کردید که 12 سال پیش اون پخش شد و حالا نشد و یه سری حرف های جالب دیگه

خوبه که یکم دلایلتون منطقی تر شد
    در ضمن تونس هم تیمی نبود که بردش جای تبریک گفتن به بچه های تیم بسکتبالمونا نداشته باشه و اقای arbabe.sayeha مفصلا در این باره صحبت کردن

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

ممنون.متشکر.من هیچ مشکلی با شما ندارم بعضی از کاربرا خیلی دوست دارن یار کشی کنن بر علیه دیگران.
    بازم ممنون
    ایشون همچین قصدی نداشتن.فقط چیزیو که فکر میکردن درسته گفتن

داره خودمونی میشه gladiator2714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

پيش فرض

خوب به یاری خدا و کمک دوستان مثل این که بحث فروکش کرد.حالا من یه سوال دارم:این اواتار من تو تیم آمریکا هست یا نه؟

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8 - از ارسال اخبار سیاسی و مذهبی و بحث درباره این موضوعات جدا خودداری کنید.

نکته: مخصوصا انتخاب-اتی!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- از ذكر اخبار دروغ و همچنين نوشتن مطالب خلاف اخلاق یا کلمات ناشایست به هر صورت و دليلی پرهيز كنيد.
    3-بر سر موضوعات ورزشی با هم بحث و جدال بی‌مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد ؛ مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است...

لطفا ادامه ندید در غیر این صورت برخورد خواهد شد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان

من خواهش می کنم دیگه در مورد پخش بازی ها صدا و سیما مسائل و برداشتهای سیاسی اقتصادی و .....صحبت نکنیم بریم به اصل ورزش صحبتها شد و همه حرفهاشون رو زدن نتیجه گیری سخت نیست اما از اونجایی که دوستان در تیم مدیریت داشتند تاپیک رو قفل می کردن و با صحبتهایی که شد کمی آزادی بیان باشه اما مثل اینکه آخرش نمیشه...لطف کنید دیگه بحث رو ادامه ندید

با تشکر

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

راستی امریکا چند درصد از بازیو با یارهای اصلیش بازی کرد؟همینطور برزیل؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

لطفا ادامه ندید در غیر این صورت برخورد خواهد شد
    ok
    =======================================
    میگم بازی بعدی با اسلوونی ممکنه پیروز شیم؟
    اصلا امیدی هست بریم بالا؟باید چند تا رو ببریم تا بریم بالا؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب به یاری خدا و کمک دوستان مثل این که بحث فروکش کرد.حالا من یه سوال دارم:این اواتار من تو تیم آمریکا هست یا نه؟
    مرسی خب وید الان در حالت free agent به سر میبره و خوشحال و خسته چون فصل قبلی بازی های فشرده در NBA داشته و طبعا شرایط حرفه ای به تیم ملی ترجیح داده من چیزی در مورد مصدومیت و قهر و اینها نشنیدم باز اگه خبری بود بزارید اتفاقا مربی هم بهش اعتقاد زیادی داشته (کیه که نداشته باشه )

خب یه مورد جالب هم که حامد حدادی با متوسط 9 ریباند در هر بازی در رده دوم بهترین ریباند کننده مسابقات قرار گرفته در رتبه اول همتای چینی جیانلین(؟) با 9.8 ریباند در هر بازی هست

داره خودمونی میشه gladiator2714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

پيش فرض

خب چه عجب یه سوال فنی هم شد.
    اگه بازی فردا رو ببریم چهارم گروه میشیم و باید با تیم اول گروه یک بازی کنیم.
    در غیر این صورت حذف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •