تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 109 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

آقا سعید میبینم که بازهم داری همه بحثها رو نقل و قول میکنی و پاسخ میدی !

خداوند خودش این شر رو در وجودش قرار داده پس چرا باید به خاطرش بازخواست بشه؟!!

در وجود انسان خواسته ها و امیال زیادی وجود داره ، ازونجایی که انسان در استفاده از اونا آزادی و اختیار داره پس خود انسان هست که زمینه ساز به وجود اومدن عواقب کارهاش هست .پست قبلی رو اگه نیک میخوندی دیگه این سوال رو مطرح نمیکردی .

در مورد زلزله هم اول بگم که زلزله به موجی اطلاق میشه که از برخورد دو صفحه به هم بوجود میاد و هرچقدر به سطح زمین نزدیکتر باشه قدرت تخریبش بیشتره
    از زلزله نمیشه در حال حاضر انرژی گرفت ولی از ماگماهای داخل زمین بله میشه!
    خب حالا برسیم به چیزی که شما گفتی
    عزیز اگر اینطور هست که میگی چرا خدا مثلآ اینطور نیافریده که وقتی دو صفحه به هم میخورن یک جنگل بوجود بیاد و هیچ لرزشی هم نباشه؟!!!!!
    به این میگن لا شی و فلسفه و عقل میگه که قدرت به محال و لا شی تعلق نمیگیره ، نه اینکه خدا نمیتونه ، عقل این موضوعات رو قبول نمیکنه و اینها ذاتا" نشدنی هستن، اموری که خلقتش از دایره عقل خارجه رو نباید انتظار داشت که آفریده بشه
    مثل اینکه بعضیا میگن آیا خدا میتونه یه شتر رو از سوراخ یه سوزن عبور بده بدون اینکه در ابعاد سوراخ سوزن و شتر تغییری ایجاد بده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کدوم علم ؟ ! کدوم بی نظمی ؟!
    اگر حتی حادثه انفجار بزرگ شما رو هم قبول کنیم (که قبول نمیکنیم)باز هم به وجود آمدن دنیا با این همه زیبایی و نظم از روی یک انفجار ، اوج و نهایت نظم یک خالق رو نشون میده و بس .

من وقتش رو ندارم ولی اگر دوست داشتین برید درمورد سازوکار مکانیزم X و مدل استاندارد تحقیق کنید تا بعدش با هم بحث کنیم...
    انرژی تبدیل شده به ماده و انیشتین هم اینو گفته e=mc2
    e انرژی هست و m جرم
    ولی ماده و انرژی به هیچ وجه محدود نیستن!
    سوالی که اینجاست اینکه ماده در حالت عادی باید واپاشیده بشه ولی یه چیزی به اسم جرم هست که باعث میشه اینکار انجام نشه و...
    چیزی که پیدا نشده البته همین جرم هستش

این ها چه ارتباطی با نظم و یا بی نظمی داشت ؟
    وجود همچین قواعد و فرمولهای طلایی هم، ما رو به نظم موجود در طبیعت میرسونه

بالاخره ما نفهمیدیم اعتقاد شما چیه
    خداوند شر رو آفریده یا نه؟
    مگر خدا پاک نیست پس چطور شر رو آفریده؟
    اگر نیافریده پس این شرها از کجاست؟
    باز هم که رفتید سر خونه اول (مثل اون تاپیک)

البته من این سوالات رو با توجه به فلسفه اسلامی از شما پرسیدم!
    شما که در پایین فرمودید پای فلسفه اسلامی رو به میان نیارم و حرف از امتحان و ... نزنم

البته ما که به امتحان اعتقادی نداریم!
    پس جوری صحبت کنید که نظرات دیگه رو هم در نظر بگیرید و مطلق صحبت نکنید

بعدشم این همه قانون فیزیک و شیمی و راضی و... از کتاب وحی اومد؟
    !!!!!!!!
    کتاب وحی برای نشان دادن فرمولها و قواعد شیمی و فیزیک و ریاضی نیامده که البته میتوان در جاهای مختلف به این قواعد برخورد کرد ، کتاب الهی برای انسان شدن ما و رسیدن به سعادت نازل شده . مطمئن باشید که اگر دانستن این موضوع که e=mc2 و یا sin90=1 در تربیت و اصلاح و آدم شدن ما نقش داشت در کتاب الهی و در روایات اسلامی حتما" می آمد

همه ی اینها رو چیزی که کفر مینامیش کشف کرده و به خاطر همین هم هست که شما داری راحت زندگی میکنی
    به لطف همین اکتشافات کفر
    البته همین اول بگم که ابن سینا هم کافر خونده شده و کتاباش هم تحریف شده توسط رهبران دینی اون زمان!

درباره ابن سینا که کذب محضه و بیشتر شبیه به شوخیه، هیچ سند و مدرکی در این باره نیست ، ابن سینا یک عالم و دانشمند مسلمان و همینطور حافظ و مفسر قرآن بود
    البته ازین جمله ها زیاد گفته میشه ، مثلا" جایی دوستان شما میگفتن که نهج البلاغه امام علی (ع) از ایشان نیست و تحریف شده هست .
    این یک موضوع ثابت شده هست که هیچ پیشرفت مدرنی در جهان امروز صورت نگرفته مگر اینکه دانشمندان مسلمان قرنها قبل اون رو کشف کردن و هر چی که امروزه غرب و شرق اون رو به نام تکنولوژی ارائه میکنن سرقت علمی بیش نیست.
    اینقدر صفحات اینترنتی رو ورق نزن چون شاید نتونی چیز زیادی یاد بگیری ، یکم کتابهای مرتبط با تاریخ رو مطالعه کن ، نه کتابهای مسلمونا ، مثلا" ویل دورانت رو بخون و ببین که درباره علم و اکتشافات این کسانی که شما کافر میدونیشون چی گفته و درباره علوم مسلمونا چی گفته .

درضمن کی گفته که دانشمندا کافر بودن ، شما که حتی نمیتونی این جمله رو ثابت کنی چرا با صراحت این افاضات رو مطرح میکنی ،؟
    نگو انیشتن کافر بود که قبلا" دراین باره به اندازه کافی بحث و صحبت شد .

خداوند کی همچین عالمی رو آفریده که مطلقآ خیر باشه؟؟؟

زمان دقیقش رو نمیدونم !، اما کی گفت عالم مطلقا" خیره ، ما میگیم خدا خیر محضه و این عالم هم آفریده خداست طبیعت و ماده به خاطر طبیعت و ماده بودنش محکوم به پیروی از قوانین مادی هست .

مگه کسی تونسته تا حالا با خدا صحبت کنه که به این راحتی از زبان خداوند صحبت میشه؟!

شوخی میکنی دیگه ؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

بزار توضیح بدم
    ببین دین زرتشتی 7 قسمت بوده
    بعد از حمله اعراب 3 قسمتش از بین میره(خیلی جالبه که مسلمون ها میگن تمام دین ها محترم هستن!!!)
    و بعد از حمله مغولها هم 3 قسمت دیگه از بین رفته
    با رشادت های خیلی ها و تحقیقات زیاد و فراوان خیلی از عزیزان از 7 قسمت این دین ما حالا فقط 3 قسمتش رو داریم!
    منطقه آذربایجان(آذربایگان بوده به خاطر اینکه عرب ها گ ندارن شده ج) و به خصوص اردبیل کنونی در واقع کتابخونه های بزرگی در این مورد داشتن و موارد دیگه و همینطور یکی از پارسی زبان ترین مناطق ایران بودن
    اعراب وقتی میبینن که ایرانی ها یک سر و گردن ازشون بالاتر هستن
    هم از نظر زبان و هم از نظر دین!
    حمله میکنن و این کتابها و... رو از بین میبرن! و بعد هم فردی به اسم اوزون حسن رو حاکم اونجا میکنن تا زبان ترکی رو جایگزین کنه!
    مدارک زیادی هم دراین باره وجود داره پس دوستان آذری احساساتی نشن
    یکی از بزرگترین مدارک این هست که قبل از ورود اعراب به ایران هیچ کدوم از شاعر های اون منطقه حتی یک مصراع شعر به زبان ترکی ندارن!
    با توجه به توضیحات بالا
    بهترین این افراد کوروش هست
    برای اینکه شاه ایران هم میشه! و شاهان اون زمان عمومآ خونخوار بودن و این درحالی هست که اگر منشور کوروش رو خونده باشید خواهید فهمید که حتی از زمان ما هم جلوتره تفکراتش!
    این درحالی هست که کوروش 2500 سال پیش بوده
    بله منطقه شمال غرب ایران که ترکیه ..شمال سوریه.. قسمتهایی از لبنان..جمهوری ازربایجان..همه نژاد ایرانی هستند و در گذشته پارسی زبان بوده اند..که بعدها با زور و سرکوب زبانشون به ترکی تغییر دادند...در مورد کردی لری بلوچ مازندرانی و... اینا زبان نیست بلکه گویشهای مختلف پارسی هست که هر کدام تو یه مقطع زمانی متوقف شدند و پارسی گذشته هستند......... پارسی الان هم بروزترین و یا بهتر بگم پیشرفته ترین حالت زبان پارسی هست.. صد در صد با گفته شما موافقم......هر مردمی زمانی بد بخت شدند که ملیتشون ازشون گرفتن...
    مثل زمان حاضر........که این پروژه...... 30 ساله..... استارت خورده...از طرف غربیها....

در مورد دین و روش زندگی بنظرم بیشتر بخاطر کسب قدرت و نفوظ اونم فقط برای کسی که مطرح کرده.... بوده
    دین کمتر به نفع مردم عرضه شده...دینهای ایرانی گذشته و بعضی ادیان جنوب و شرق اسیاجزء محدود هستند.............که خلاصه و اصل مطلب رسوندن...
    ادیان ابراهیمی فقط حرف دینهای گذشته خودشون تکرار کردند... و با شاخ برگ زیاد ...چیز جدیدی ارایه نشده...

البته به نظر من احتیاجی هم به بازگو کردن چیزی از اول نبوده چون تو تکامل انسان همش هست...

در مورد خوبی و بدی و نسبی بودنش نظرم به این ترتیب هست که............. تو سرشت و تکامل تدریجی انسان شکل گرفته و فارغ از روشهای زندگی که ارایه شده توسط اشخاص..تو وجود انسان گرایش به خوبی هست....و هر انسانی با توجه به این مسئله زندگی میکنه...حالا چرا از این سرشت و طبیعتی که در انسان نهفته بعضی انسانها استفاده نمیکنند ..دلیل داره!! اونم اینه که هدفشون از انجام بدی رسیدن به چیزی هست که با ارزش هست براشون..یعنی میدونند که دارند اشتباه میکنند ولی بازم پافشاری میکنند.....مثل خوردن غذا ...... که وقتی انسان گرسنه میشه باید غذا بخوره....ولی چون بابا مشغول ور رفتن با موتور هست(خودم میگم)میگه بزار این کارو تمومش کنم چون هدفم انجام کار موتور بوده.که میدونستم گرسنه هستم ولی بازم کارم انجام میدادم..ولی عواقب هم داره که این عاقبت برای من که با موتور ور میرفتم دلدرد بود....
    در کل اصل داستان اینه که بنده دنباله رو هیچ فلسفه ای نیستم...فقط از سرشتم برای زندگی بهره میگیرم...و کماکان در پی حقیقتم!!!!!!!!!!!!!!!!(اصل وجود داشتن)
    Last edited by iranmjh; 27-10-2010 at 20:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دانیال جان این حرفارو از کجا میگی؟!!!!!!!!!!!
    فیزیک کوانتوم در خیلی از موارد نیازی به دلیل و علت نداره
    اگر موافقی بحث دراین باره رو در پروفایل ادامه بدیم؟
    نژاد پرسی و یا بهتره بگم عقیده پرستی!
    کاملآ معلومه تعصب بی جا داری
    هروقت این یخ رو آب کردی با هم در مورد این موارد هم صحبت میکنیم
    فقط اینکه هرچیزی که میبینی توو اسلام برای رسیدن به این سه جملست و از این سه جمله به خداوند!
    الان این جواب گفتهٔ من بود؟! من جواب با دلیل می‌خوام
    درباره اسلام، به قول علامه طباطبایی کل اسلام رو خلاصه کنیم میشه «لا اله الا الله» با نظریات دیگرش و حکمت متعالیه اگر آنا باشی متوجه میشی چه حرف جالبی زده اون سه جمله هم یک بار گفتم، همه‌اش دربارهٔ اخلاق هست! که خیلی هم به نظرم ناقص هست!

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

در کل اصل داستان اینه که بنده دنباله رو هیچ فلسفه ای نیستم...فقط از سرشتم برای زندگی بهره میگیرم..
    این خودش شد یک فلسفه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

این خودش شد یک فلسفه!!
    بله درسته
    ولی من ...منظور خودم خوب نروسوندم

منظورم این بود که دنباله روی فلسفه دیگران نیستم و نخواهم بود......

خصوصا فلسفه هایی که تماما نقص هست...و بیشتر بدرد یه بچه خوردسال میخوره که هنوز تکامل عقلیش کامل نشده....
    دیگه اینقدر میفهمم که چگونه زندگی بکنم...
    Last edited by iranmjh; 27-10-2010 at 20:21.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

محمد جان زرتشت گفته...
    بزار توضیح بدم
    ببین دین زرتشتی 7 قسمت بوده
    بعد از حمله اعراب 3 قسمتش از بین میره(خیلی جالبه که مسلمون ها میگن تمام دین ها محترم هستن!!!)
    و بعد از حمله مغولها هم 3 قسمت دیگه از بین رفته
    با رشادت های خیلی ها و تحقیقات زیاد و فراوان خیلی از عزیزان از 7 قسمت این دین ما حالا فقط 3 قسمتش رو داریم!
    منطقه آذربایجان(آذربایگان بوده به خاطر اینکه عرب ها گ ندارن شده ج) و به خصوص اردبیل کنونی در واقع کتابخونه های بزرگی در این مورد داشتن و موارد دیگه و همینطور یکی از پارسی زبان ترین مناطق ایران بودن
    اعراب وقتی میبینن که ایرانی ها یک سر و گردن ازشون بالاتر هستن
    هم از نظر زبان و هم از نظر دین!
    حمله میکنن و این کتابها و... رو از بین میبرن! و بعد هم فردی به اسم اوزون حسن رو حاکم اونجا میکنن تا زبان ترکی رو جایگزین کنه!
    مدارک زیادی هم دراین باره وجود داره پس دوستان آذری احساساتی نشن
    یکی از بزرگترین مدارک این هست که قبل از ورود اعراب به ایران هیچ کدوم از شاعر های اون منطقه حتی یک مصراع شعر به زبان ترکی ندارن!
    با توجه به توضیحات بالا
    حالا ما چطور میتونیم دین زرتشت و اون چیزی که گفته رو تشخیص بدیم
    یکی از راه هاش دیدن کسانی که این دین و آیین رو قبول کردن و بهترین این افراد کوروش هست
    برای اینکه شاه ایران هم میشه! و شاهان اون زمان عمومآ خونخوار بودن و این درحالی هست که اگر منشور کوروش رو خونده باشید خواهید فهمید که حتی از زمان ما هم جلوتره تفکراتش!
    این درحالی هست که کوروش 2500 سال(اگر اشتباه نکرده باشم)قبل از میلاد مسیح این منشور رو نوشته!
    به نظر من که دین فقط و فقط باید یک پیشنهاد باشه و طوری رفتار کنه که همه جذب بشن نه اینکه حمله کنه به سرزمین های کفر(به قول خودشون)و اونها رو به زور شمشیر مسلمان یا مسیحی یا ... کنه!
    زیاد نریم توو بحرش ولی مملکت با کفر میمونه اما نه با ستم
    اینو کوروشم گفته و حضرت علی هم گفته!
    ظلم محکوم به شکسته...
    دنیا اینجور نمیمونه...
      محتوای مخفی: محمد فقط خودت بخون 
    محمد تقصیر من یا تو نیست
      محتوای مخفی: محمد فقط خودت بخون 

توو مملکت ما همه چیز با سیاست مخلوط شده
    فوتبال و ...
    اون گروهام بازه و یه سری بری پروفایل من ism و فریاد رو میبینی
    نگرانم نباش حتی بزرگ مدیر ناظرهای پی سی یعنی بابک هم اونجا رو مشاهد کردن!

می فهمم ... ولی بازم چیزهایی در زرتشت هست که مشکلاتی داره.

همه دین ها که نگفتن حمله کنید به سرزمین کفر. درسته اکثرشون مبتلا شدن به این مرض. ولی همه نه. حالا میخوام بگم اینکه چه فرقی می کنه اسمشو چی بزاریم. فرض کن حقیقت واقعی کشف شد ... خوب وقتی همه بدونیم حقیقت اینه (فرض کن مطمئنیم) خوب بهش عمل میکنیم دیگه. یعنی اگه حقیقت کشف بشه همه چیزا مشخص میشه. دین هم میگه من حقیقت کاملم. خوب شما باید عمل کنی . اینطوری نیست که بگه اگه خوشت اومد بیا در اغوش فلان که
    مثل فیزیک و شیمی می مونه. نمی تونی بگی اگه من خوشم اومد e=mc^2 درسته . این درسته شما چه خوشت بیاد چه نیاد. منظورت از آزادی رو گرفتم . اینا همش زیر مجموعه اون قانون یا حقیقت جهانیه که دنبالشیم.
      محتوای مخفی: مال خودته 

چرا اونو دیدم ... ولی بحث هاش نیست . مثلا بحث فرهنگی بود ف مذهبی بود ، فلسفی بود ... الان شده جنبش 7 . پست هم دادم اونجا. من اونو میخوام.

----------------------------------------------------------------------------

کتاب وحی برای نشان دادن فرمولها و قواعد شیمی و فیزیک و ریاضی نیامده که البته میتوان در جاهای مختلف به این قواعد برخورد کرد ، کتاب الهی برای انسان شدن ما و رسیدن به سعادت نازل شده . مطمئن باشید که اگر دانستن این موضوع که e=mc2 و یا sin90=1 در تربیت و اصلاح و آدم شدن ما نقش داشت در کتاب الهی و در روایات اسلامی حتما" می آمد
    وقتی با همین چیزا میشه به نتایجی در مورد خدا رسید ، پس بدون که اهمیت داره. مثلا وقتی نیوتون انقلابی در ریاضی و فیزیک انجام داد ، این ایده فلسفی بوجود اومد که اگه جهان کاملا قانون مند باشه ، و اگر فردی باشه که توانایی 100 درصد در ریاضی داشته باشه (و با قوانین هم کاملا آشنا باشه) (حالا این فرد رو میشه همون خدا در نظر گرفت) ... اونوقت این فرد مطمئنا توانایی محاسبه از ازل تا ابد این دنیا رو داره. یعنی می تونه بگه در فلان ثانیه و فلان جا فلان حالت فیزیکی هست. یعنی آزادی کشک . خدا اگه قوانینی رو وضع کرده باشه جبر رو بر سایه جهان گسترانده. این در مقابل آزادی انسان بود که مذهبیون مدعی بودن.

مثالی بود من باب اینکه همچین بی ربط هم نیست.

درباره ابن سینا که کذب محضه و بیشتر شبیه به شوخیه، هیچ سند و مدرکی در این باره نیست ، ابن سینا یک عالم و دانشمند مسلمان و همینطور حافظ و مفسر قرآن بود
    البته ازین جمله ها زیاد گفته میشه ، مثلا" جایی دوستان شما میگفتن که نهج البلاغه امام علی (ع) از ایشان نیست و تحریف شده هست .
    این یک موضوع ثابت شده هست که هیچ پیشرفت مدرنی در جهان امروز صورت نگرفته مگر اینکه دانشمندان مسلمان قرنها قبل اون رو کشف کردن و هر چی که امروزه غرب و شرق اون رو به نام تکنولوژی ارائه میکنن سرقت علمی بیش نیست.
    اینقدر صفحات اینترنتی رو ورق نزن چون شاید نتونی چیز زیادی یاد بگیری ، یکم کتابهای مرتبط با تاریخ رو مطالعه کن ، نه کتابهای مسلمونا ، مثلا" ویل دورانت رو بخون و ببین که درباره علم و اکتشافات این کسانی که شما کافر میدونیشون چی گفته و درباره علوم مسلمونا چی گفته .

درضمن کی گفته که دانشمندا کافر بودن ، شما که حتی نمیتونی این جمله رو ثابت کنی چرا با صراحت این افاضات رو مطرح میکنی ،؟
    نگو انیشتن کافر بود که قبلا" دراین باره به اندازه کافی بحث و صحبت شد .

شما هم لطفا حرفهای آقایونی که هر شب چسبیدن به شیشه تلوزیون ما رو نزن. درسته دانشمندای ما بزرگ بودن. ولی همه ی اکتشافات اونا دیگه کپی از ما نیست. خود ما هم خیلی چیزا رو از اونا کپی گرفتیم. ماشالله جهان شبه جزیره که چیزی نداشت. ما یه چیزایی داشتیم که اونا اومدن 99 درصدش رو نابود کردن. 1 درصدی که مونده ادامه داده شد . بعدا مثل اینکه تحت تاثیر فلسفه ارسطو دراومدیم و رفتیم پی علوم تجربی ... تا چندین سال بعد که اصلا معلوم نیست چی شد که ما به فلاکت افتادیم و اونا از ما زدن جلو.

اینکه تعصب داشته باشیم بگیم هر چی بوده ما بودیم نیست. نهج البلاغه هم که دست نوشته خودش نیست. بالاخره یکی نوشته ... غیر ممکنه تغییری نباشه. ولی تا چه حد معلوم نیست.

یاد این قضیه افتادم که وقتی ما یه مثالی از کتابهای انجیل و تورات میزدیم ، میوفتادن رو سرمون که این کتابا تحریف شده. یکی نبود بگه بنده خدا 100 درصد که تحریف نشده ... بالاخره یه جاش همونه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شوخی میکنی دیگه ؟!!!
    شوخی رو که به نظر میرسه ... ولی امروزه بری بگی یکی با خدا صحبت کرده (بین فیلسوفا) فکر نکنم زنده از جمعشون بیرون بیای. حداقل مثل دکارت چهارتا پلتیک (روش های میانبر ) بزن خدا رو اثبات کن .

زمان دقیقش رو نمیدونم !، اما کی گفت عالم مطلقا" خیره ، ما میگیم خدا خیر محضه و این عالم هم آفریده خداست طبیعت و ماده به خاطر طبیعت و ماده بودنش محکوم به پیروی از قوانین مادی هست .
    من که مادی باشم نمی تونم روح بسازم . قبول دارید ؟

خدا که همش خوبی باشه ، بدی رو نمی تونه خلق کنه. باید ذات بد درش باشه تا شیطان رو خلق کنه.

این استدلال از نوعی که شما بپذیری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

از آخر جواب میدم :

خدا که همش خوبی باشه ، بدی رو نمی تونه خلق کنه. باید ذات بد درش باشه تا شیطان رو خلق کنه.

این استدلال از نوعی که شما بپذیری.
    آقا تاپیک بحثهای علمی و فلسفیه ، نگو این حرفا رو ، شما اینجا فقط میخوای جواب بدی و واست مهم نیست که چی مینویسی . اینجوری میشه یکی من بگم دوتا تو بگی...
    اولا" نتونستن در ذات خدا نیست
    ثانیا" هیچ ارتباطی بین خیر بودن ذات خدا و خلقت شیطان نیست ، فلسفه وجودی شیطان هم خیر هست برای انسان . تا زمانی که شیطان و نفس اماره و لوامه در انسان نباشه که ارزش انسانها نمود پیدا نمیکنه. همونطور که گفتم به قول ابن سینا دنیایی که خیر محض باشه دیگه مادی نیست و این دنیا پیش ازین بوده.
    شیطان هم یک زمان خوب و خیر بود و زمانی که انسان رو به عنوان یه موجود برتر قبول نکرد و تکبر ورزید شد شیطان.

شما هم لطفا حرفهای آقایونی که هر شب چسبیدن به شیشه تلوزیون ما رو نزن. درسته دانشمندای ما بزرگ بودن. ولی همه ی اکتشافات اونا دیگه کپی از ما نیست. خود ما هم خیلی چیزا رو از اونا کپی گرفتیم. ماشالله جهان شبه جزیره که چیزی نداشت. ما یه چیزایی داشتیم که اونا اومدن 99 درصدش رو نابود کردن. 1 درصدی که مونده ادامه داده شد . بعدا مثل اینکه تحت تاثیر فلسفه ارسطو دراومدیم و رفتیم پی علوم تجربی ... تا چندین سال بعد که اصلا معلوم نیست چی شد که ما به فلاکت افتادیم و اونا از ما زدن جلو.

اینکه تعصب داشته باشیم بگیم هر چی بوده ما بودیم نیست. نهج البلاغه هم که دست نوشته خودش نیست. بالاخره یکی نوشته ... غیر ممکنه تغییری نباشه. ولی تا چه حد معلوم نیست.

یاد این قضیه افتادم که وقتی ما یه مثالی از کتابهای انجیل و تورات میزدیم ، میوفتادن رو سرمون که این کتابا تحریف شده. یکی نبود بگه بنده خدا 100 درصد که تحریف نشده ... بالاخره یه جاش همونه
    این آقایونی که شما میگی هیچ حرفی رو بدون سند نمیزنن ، برای اینکه بهانه ای هم دست بهانه گیران وجود نداشته باشه از کتابهای غربیها مثل تاریخ تمدن مطلب میارن ، جایی که نوشته : (فقط ببخشید که یکم مفصل نوشتم ، امیدوارم کامل بخونید) :

توی قرن 12 در جنوب فرانسه ویلیام کنشی در شمال اسپانیا در مراکز اسلامی درس خواند و بعد که بازگشت ، معلم ویژه و اختصاصی هنری دوم که بعدها شاه انگلیس شد و دلیلشان هم برای معلم کردنش این بود که در دانشگاه های مدرن جهان اسلام درس خوانده و روشنفکری خارج رفته هست. وی رساله ای داره به نام فلسفه جهان که بعد از آموختن و خواندن کتب و ترجمه کردن آثار جهان اسلام بحث جهان بینی طبیعی (فیزیک و طبیعیات) را می آموزد و در رساله خود آورده که خدا علت مستقیم مکانیکی جهان طبیعت هست یعنی خدا در سلسله علل فاعلی ست و گفت که متکلمان دینی جهان اسلام نظری خلاف متکلمان مسیحی پیرامون دخالت خدا در جهان طبیعت دارن و من نظر آنها رو میپذیرم .
    در جایی ولیام کنشی میگه من هیچ چیز را از خدا نمیگیرم و فقط روش کار و دخالت او را در جهان عوض میکنم ،خدا از طریق طبیعت عمل میکنه جستجو برای علل ثانوی انکار وجود و قدرت خدا نیست بلکه تایید آن است.
    در اواخر قرن دوازدهم ادوارد واش میگفت که ما نمیدونیم که مسلمانان چگونه طبیعت رو تبیین میکنن بدون اینکه خدا رو انکار کنن اما به نظر ما وقتی که تبیین علمی و طبیعی به کلی شکست میخوره باید خدا را مطرح کرد و به خدا متوسل شد. اما در حقیقت مسلمانان در آنجایی که شعورشون توانایی درک مسائلی را داشت و یا نداشت قدرت خدا را بر آن میدیدن.
    در واقع علمی که از جهان اسلام وارد غرب شد ، نوعی تنش و تشنج بین عقل و دین در جهان غرب ایجاد شد که این امر باعث ویران شدن دین آنها (مسیحیت) و منهدم شدن کلیساها شد.
    در ابتدا ترجمه علوم ریاضی و تجربی و طبیعی وارد غرب شده و بعد ترجمه علوم عقلی و فلسفی و الهیات و سپس ترجمه علوم نقلی و حتی حقوق و اخلاق و این امور روی هم رفته باعث شد که الهیات و علوم غربی زیر سوال بره.در کل در غرب علوم طبیعی از جهان اسلام توسط عده ای کشیش آنجلس آورده شد .
    آنها میگفتن در بحث علوم انسانی ، درجهان اسلام گفته میشد که یک انسان کبیر داریم که آن عالَم(جهان) است و یک عالم صغیر داریم که آن انسان است به این معنی که بین جهان و انسان یک هارمونی و همخوانی طبیعی و تکوینی وجود دارد و میگفتن که در جهان اسلام علاوه بر مطالعه بر روی جهان ، بر روی انسان نیز مطالعات و یافته هایی صورت میگیرد و بحثهای علم النفس و انسان شناسی میشود. چرا ما در غرب درباره انسان مطالعه و فکر نکنیم همونطور که درباره طبیعت فکر میکنیم. اونا میگفتن که انسان هم جزئی از نظم طبعیت آفریدگار هست .
    اما این انسان شناسی که از جهان اسلام به غرب برده شد در آنجا سکولاریزه شد. یعنی اولین جوانه های علوم انسانی سکولار زده شد.
    مسئله انسان که نشانه ای از نشانه های خداست را آوردن و کم کم به انسان طبیعی مستقل از خدا و انسان خود بنیاد و خود محور تبدیل کردن.
    اوائل قرون وسطا ، کلیسایی ها مخالف علوم نجوم بودن و آن رو گناه میدانستن ، بعد که کم مطالعات جهان اسلام پیرامون نجوم و فضا و ستاره ها و سیارات و ... نوشته شد و به غرب ترجمه شد ، کلیسایی ها دیدن که مسلمانان علاوه بر اینکه خدا را قبول دارند درباره فضا و نجوم هم مطالعه میکنند و گزاره هایی هم که درباره آن میدن گزاره هایی ضد دینی و ضد ایمانی نیست و لذا اجازه دادن که این علوم مطالعه بشود ، اما بعد از مدتی و با سکولاریزه شدن این علوم ، در کلیسا این تنش به وجود آمد که این علوم ، قدرت خدا را نادیده گرفته و زیر سوال میبرد.
    در بحث ریاضیات ، پیش از قرون وسطی و پیش از اینکه علم ریاضیات از عالم اسلام وارد غرب شود ، این علوم در غرب به گونه ای بسیار ابتدایی و پیش و پا افتاده وجود داشت و مطالعه میشد . ریاضیات به این معنی که قواعد طبیعی را به صورت کمی درآوریم و پدیده های عالم رو به صورت نمایش هندسی درآوریم و شکل و فرمی فرمولی به آن دهیم ، اینگونه ریاضیات قبل از ورود ترجمه های جهان اسلام در غرب وجود نداشت که این ترجمه ها در اواخر قرن یازده و اواخر قرن دوازده صورت پذیرفت.مثلا" مسائلی مثل جبر و مثلثات و لگاریتم که اختراع مسلمانان هست . (لگاریتم ترجمه کلمه الخارزمی هست که با ترجمه به این صورت در آمده)
    3 تا 4 قرن بعد اولین ریاضی دانهای بزرگ اروپایی متولد شدن .
    در بحث شیمی که در ابتدا به آن کیمیا گفته میشد که وقتی در اروپا ترجمه شد تبدیل شد به شیمی .آثار کسانی مثل پدر علم شیمی جابربن حیان که شاگرد امام صادق است و یا محمد بن زکریا رازی ترجمه میشود و در قرن 13 و 14 به تقلید از جهان اسلام در غرب آزمایشگاههای مدرن میسازند و مسائلی مثل تبخیر و تقطیر و میعان و ... را که در جهان اسلام کشف شده بود به کار گرفتن

حتی یادمه در بخشی از کتاب تاریخ تمدن غرب اومده که زمانی غربیها کسی که در ممالک اسلامی درس میخوند و لباس مربوط به اونها ( که نوعی ابا بود) رو بر تن داشتن ، رو روشن فکر میدونستن چون در مدرن ترین و قوی ترین دانشگاههای دنیا درس خونده.
    برید بخونید ﮔﻮﺳﺘﺎوﻟﺒﻮن فیلسوف مشهور فرانسوی در این کتاب چی از روزگار اروپایی ها و مسلمونا میگه.
    ----------------------------------------------------------
    متاسفانه این طرز فکرها و عقاید که در کشور ما هر روز بیشتر و بیشتر میشه ریشه در علوم انسانی بیگانه و سکولار داره که تنها چیزی که باقی میذاره ابهام و انکار هست .ابهامی که به دنبال پاسخ باشه خیلی خوبه اما ابهامی که کورکورانه و فقط توی ذهن تزریق شده باشه آدم رو به بیراهه میبره .
    Last edited by sasha_h; 27-10-2010 at 22:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به چه علتی این منطقه شده پارسی گوی
    اگه توجه کنید جالب اینجاست که اگه اقوام قبل از اریا ها رو بخونید
    میتونید بفهمید گه هیچ اریای یا همون فارسی وارد این منطقه نشده چون حکومت قدرتمند ماد در این منطقه جود داشته

داستان میسازی
    ازون حسن حکومت قره قرونلوها(ترک بودن) رو شکست داده نه اینکه این فرد رو حاکم کنن

یکی هم بزرگترین مدارک حتی در دوره ساسانی هم بهش اشاره شده این هست

لفظ لفظ عربی است و فارسی شکر ترکی هنر
    زبان فارسی زبان شعر هست برای همین هست
    البته محمد فضولی شاعر ترک هم هست
    یکی از راه هاش دیدن کسانی که این دین و آیین رو قبول کردن و بهترین این افراد کوروش هست
    کوروش همونی که حتی جسدش هم معلوم نشد چی شده کجاست
    این درحالی هست که کوروش 2500 سال(اگر اشتباه نکرده باشم)قبل از میلاد مسیح این منشور رو نوشته!
    اولی قانون گذاری ها و حقوق های انسانی توسط همورابی نوشته شده نه کس دیگری
    و شخصی که سر پدربزرگش رو به خاطر حکومت میکشه و بدین وسیله به حکومت میرسه شخص نیکو کار و توانا گری نیست
    یک فرد فرزند زمانی به حکومت میرسه که بخاطر لیاقتش باشه و بعد از مرگ پادشاه
    البته منشور هم میگن نوشته و بعد حمله کرده بابل رو ویران کرده (این حقوق بشر نمیتونه بنویسه)
    بله منطقه شمال غرب ایران که ترکیه ..شمال سوریه.. قسمتهایی از لبنان..جمهوری ازربایجان..همه نژاد ایرانی هستند و در گذشته پارسی زبان بوده اند..
    می خواهی یک باره همه جا رو فارس کنی بره. نژاد ایرانی چی هست؟ ترک کرد عرب بلوچ فارس؟
    که بعدها با زور و سرکوب زبانشون به ترکی تغییر دادند..
    به زور چه کسی ؟
    بهتره حکومت ماد ها رو هم بخونی و همچنین تاریخ ابن خلدون

پارسی الان هم بروزترین و یا بهتر بگم پیشرفته ترین حالت زبان پارسی هست.. صد در صد با گفته شما موافقم
    اره 33 سومین لهجه فارسی با 70 در صد ابهام و حدود 60 فعل اصلی
    Last edited by B U L U T; 27-10-2010 at 23:26.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ماشالله تاپیک. چه سریع رشد میکنه. بعدشم میگن بالای سرعت نور هیچی نیست.
    اول اینکه برهان شر به خصوصیات خدا خرده میگره نه فلسفه وجودیش و علت و معلول.
    دوم اینکه به همون اندازه ای که استناد همه جانبه به دین در مورد مسائل مختلف متعصبانه هست از بیخ زدن ادیان هم اشتباه محض ه. باید توجه کنیم که دین در دوران اولیه ظهورش باعث جهش های بزرگ در اجتماع انسانها و اداره جامعه شده.حالا اگه مسائل یه جور دیگه شده دلیل خوبی برای متعصبانه فکر کردن شما و سیاه مطلق دیدن ادیان نیست.
    سوم اینکه خواهش میکنم بدون مطالعه در مورد ریشه های زبانها و گویش های مختلف زبانی ایران و بدون مطالعه تاریخ حکومتهای ایران باستان مانند مادها و هخامنشیان و...و ریشه های زبانی ، در مورد زبانهای مختلف داستان سرایی نکنید.
    چهارم هم اینکه وجود منزه و زیبای پروردگار عالم فارغ از زشتیها و اشتباهات است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سوم اینکه خواهش میکنم بدون مطالعه در مورد ریشه های زبانها و گویش های مختلف زبانی ایران و بدون مطالعه تاریخ حکومتهای ایران باستان مانند مادها و هخامنشیان و...و ریشه های زبانی ، در مورد زبانهای مختلف داستان سرایی نکنید.
    در رابطه با گویش ها نه مطالعه ای ندارم
    در رابطه با زبان ترکی اذربایجان
    و حکومت ماد و هخامنشیان مطالعه دارم البته تا حدودی!
    Last edited by B U L U T; 28-10-2010 at 00:29.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

در رابطه با گویش ها نه مطالعه ای ندارم
    در رابطه با زبان ترکی اذربایجان
    و حکومت ماد و هخامنشیان مطالعه دارم البته تا حدودی!
    منظورم در مورد حمله به فلان جا و ویرون شدن فلان جا و تغییر زبان و نژاد و... فلان قوم و اینا بود.
    اینا داستان سرایی هایی هست که نه مستندات تاریخی داره نه مطالعات زبانشناسی زیر مجموعه رفتن یه زبان توسط یه زبان دیگه رو نشون میده ، نه نقل سینه به سینه شده.
    Last edited by shabe.saket; 28-10-2010 at 12:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •