تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 1783 اولاول ... 1319202122232425262733731235231023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ای صبانت حرام لقمه هر چی گفتند به شما یک مشت ....... شعر بوده من الان حدود 2 سال هست کاربر اینها هستم تو این 2 سال کاربرا دانلود نمی کرند حالا الان چند وقت هست که همه کاربرا ساعت 3 می خواهند دانلو کنند؟بعد هم حرف مفت زده همه isp ها یکی هستند آخه کدام آدمی می گوید ماست من ترش هست؟
    نمی دونم چی بگم
    یعنی قبلا این طوری نبود و سرعت دانلود شبانه بالا بود
    من از ISP های دیگه اطلاعای ندارم که شبانه شون چه جوری هست این که شبانه اش از دای لاپ هم پایین تره

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام این عکس از آخرین ثانیه های دانلود شبانه من از ساعت 7/10 صبح تا 7/44 سرعتش از 117 کمتر نممیشد ولی ساعت های دیگه به زورنهایتا به 90 میرسید
    ودر نهایت 1.1 گیگ با هزار زحمت و رنج گرفتم از ساعت 3 تا 7/44 دقیقه :
    سلام دوست عزیز
    دوتا سوال ازتون داشتم
    اول اینکه گفتید شبانه از ساعت 7/10 تا 7/44 مگه شبانه از ساعت 3 تا 7 نیست برای شما 7/10 تا 7/44 !!!!!!!
    دوم هم اینکه شما از چه سرویسی استفاده می کنید یعنی چه سرعتی رو دارید الان که تونستید با اکانت شبانه یه قوله خودتون 1 گیگ دانلود کنید

واقعا ممنون میشم به این سوال های من جواب بدید

من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو گرفتم شبانه از ساعت 3 تا 7 هست انقدر هم سرعت شبانه افتضاح هست که اگر از ساعت 3 تا 7 بذارم و 20 مگ یا دیگه آخرش 30 مگ دانلود کنم باید خیلی خوشحال بشم بعد شما 1 گیگ دانلود کردید نارحتید

اینو الان گرفتم ساعت 4:21 دقیقه خودتون فاجعه رو احساس کنید بابا دای لاپ هم از این بهتره

واقعا نمیدونم چه جوری اکانتم هم تموم شد
    سرویس 3 ماهه 1 مگ با ترافیک 6 گیگ من گرفتم 54 هزار تومن که کمتر از یک ماه تموم شد بعد 5 تومن دادم از دوباره 1 گیگ شارژ اونم مثل برق تموم شد

الانم با اکانت افتضاحه شبانه اومدم وگرنه اکانتم تموم شده

یه سوال دیگه هم داشتم این پینگ کردن یعنی چی ؟
    Last edited by shahin666; 01-09-2010 at 05:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

8

ای صبانت حرام لقمه هر چی گفتند به شما یک مشت ....... شعر بوده من الان حدود 2 سال هست کاربر اینها هستم تو این 2 سال کاربرا دانلود نمی کرند حالا الان چند وقت هست که همه کاربرا ساعت 3 می خواهند دانلو کنند؟بعد هم حرف مفت زده همه isp ها یکی هستند آخه کدام آدمی می گوید ماست من ترش هست؟
    اینو الان گرفتم ساعت 4:21 دقیقه خودتون فاجعه رو احساس کنید بابا دای لاپ هم از این بهتره

[COLOR=Red]

همینیه که هست دوست عزیز... برای همه هم هستش از جمله من
    ولی خودتون بایست بلد باشین با این مشکل چجوری کنار بیایین و به نفع خودت استفاده کنی ولی افسوس که فقط بلدین یا از پینگتون عکس بگیرین!! یا از speedtest !!!
    برو از تورنت استفاده کن تا مثل من بتونی شبی بالای 2 گیگ دانلود کنی
    قبلنم گفتم بازم میگم
    اگه بخوای از سرورهایی مثل رپید و .... یا بکمک برنامه های دانلودر مثل IDM , IDA , DAP و... استفاده کنی فقط بین 7:30 تا 7:45 میتونی سرعت خوب داشته باشی
    ولی اگه از utorrent استفاده کنی و لیست دانلودهاتم زیاد باشه و یه قدری توی انتخاب دانلودهات دقت بیشتری کنی سرعتت براحتی بالای 1 مگ میره
    دیگه خود دانید.YOU HAVE YOUR CHOICE
    • هی میخواین هر روز بیاین اینجا توی همه ی پستها و همه ی صفحات غرغر کنین و صفحات رو با غرغر و فحش به زمین و زمان ببرین جلو...... تا آخرشم مثل همه ی دفعات قبل مدیران بیان قفلش کنن
    • یا میخواین از روشی که گفتم استفاده کنین:8
    :

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيز كدوم منطقه و شهر هستيد؟
    شايد در منطقتون دارن تعميرات انجام ميدن كه با كندي و قطعي روبه رو هستيد

موفق باشيد.
    من مشهدم به قول شما فکر کنم تعمیرات بوده الان چشم نکنم بزنم به تخته پینگ توپه توپ شده

البته شبانه که طبق روال قبلی داغونه اما روزانه هم پینگ و سرعت باز کردن صفحات داغون بود که الان توپ شده که

2علت میتونه داشته باشه:

1.صبانت آدم شده که بعید میدونم

2.دیشب شب شهادت بوده مردم تا صبح عزاداری میکردن الان همه خوابن نت خلوت شده

سللام به همه من تازه adsl گرفتم صبانت خواستم ببینم این تست سرعت طبیعیه اگر هم طبیعی نیست مشکل از چیه با تشکر
    اشتباه کردی اومدی صبانت دوست عزیز

اون دوران طلایی صبانت دیگه چند ساله تموم شده

الان بنظرم شاتل بهتر باشه

این تستی که گرفتین اگه تو ساعات شبانه بوده که عادیه اما اگه روزانه هست نباید اینجور باشه.
    Last edited by VahidDG2007; 01-09-2010 at 09:34.

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

ولی خودتون بایست بلد باشین با این مشکل چجوری کنار بیایین و به نفع خودت استفاده کنی ولی افسوس که فقط بلدین یا از پینگتون عکس بگیرین!! یا از speedtest !!!
    قبلنم گفتم بازم میگم
    اگه بخوای از سرورهایی مثل رپید و .... یا بکمک برنامه های دانلودر مثل IDM , IDA , DAP و... استفاده کنی فقط بین 7:30 تا 7:45 میتونی سرعت خوب داشته باشی
    ولی اگه از utorrent استفاده کنی و لیست دانلودهاتم زیاد باشه و یه قدری توی انتخاب دانلودهات دقت بیشتری کنی سرعتت براحتی بالای 1 مگ میره
    • هی میخواین هر روز بیاین اینجا توی همه ی پستها و همه ی صفحات غرغر کنین و صفحات رو با غرغر و فحش به زمین و زمان ببرین جلو...... تا آخرشم مثل همه ی دفعات قبل مدیران بیان قفلش کنن
    :
    خوب اين چه فايده اي داره !‌يكي مثل من پينگ براش مهمه و اصلا سرعت دانلود برام فرقي نداره ! غرغر هم به اين جهته يكي اومد اينجا ببينه وضع صبانت چطوره بفهمه كه چه گندي شده اين isp ..

البته بگم از وقتي ماه پر بركت رمضان شروع شد اين مشكل پيش اومد !(حداقلش برا من) نميدونم چرا ! شايدم مشكل يه چيز ديگه باشه . من منتظرم ببينم بعد ماه رمضون چطور ميشه . اگه عين الان بود كه بعد 3 سال بايد به صبا bye bye بديم.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

آقا به صبانت چه مشکلی پیش اومده که هی این همه .-.-.-.- میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

قبلنم گفتم بازم میگم
    :

این تورنت که شما میگی از کجا باید گرفت و طرز کارش رو هم بگین ... ما که مردیم از بس سرعت پایین بود شما به داد ما برس

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان به جز مودم یه دستگاه دیگه هست که نمیدونم چی کار میکنه.مثل این که خط اینترنتو از خونه جدا میکنه...
    اون لازمه؟

BUZZ !!!!!

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من سرویس شاتل دارم ؛ فاجعه بیریخت شده از تاریخ 8 مرداد به بعد !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    دوتا سوال ازتون داشتم
    اول اینکه گفتید شبانه از ساعت 7/10 تا 7/44 مگه شبانه از ساعت 3 تا 7 نیست برای شما 7/10 تا 7/44 !!!!!!!
    دوم هم اینکه شما از چه سرویسی استفاده می کنید یعنی چه سرعتی رو دارید الان که تونستید با اکانت شبانه یه قوله خودتون 1 گیگ دانلود کنید

واقعا ممنون میشم به این سوال های من جواب بدید

من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو گرفتم شبانه از ساعت 3 تا 7 هست انقدر هم سرعت شبانه افتضاح هست که اگر از ساعت 3 تا 7 بذارم و 20 مگ یا دیگه آخرش 30 مگ دانلود کنم باید خیلی خوشحال بشم بعد شما 1 گیگ دانلود کردید نارحتید

واقعا نمیدونم چه جوری اکانتم هم تموم شد
    سرویس 3 ماهه 1 مگ با ترافیک 6 گیگ من گرفتم 54 هزار تومن که کمتر از یک ماه تموم شد بعد 5 تومن دادم از دوباره 1 گیگ شارژ اونم مثل برق تموم شد

الانم با اکانت افتضاحه شبانه اومدم وگرنه اکانتم تموم شده

یه سوال دیگه هم داشتم این پینگ کردن یعنی چی ؟

سلام
    در جواب سوال اول:من اینترنتم مثل شما از ساعت 3 شبانم شروع میشه ولی خوب اون موقع سرعت حدود 70 تا به زور 90 هست
    اگه دقت کرده باشین من گفتم از 7/10تا 7/44 سرعت 117 میشه یعنی سرعت میره بالا
    جواب سوال دومتون:من 128 با محدودیت 5گیگ در ماه دارم ولی منطقمون شبانه خوبی داره (تهران نبوت)
    جواب سوال سوم تون:پینگ گرفتن سرعت انتقال اطلاعات درخواستی شما به سرور مقصد و دریافت آن در کامپیوتر شما میباشد(یعنی سرعت انتقال درخواست تا رسیدن اطلاعات از آن سرور به شما)
    راستی شما هم برا اینکه زود اکانتت تموم نشه برنامه dumeter رو نصب کن و هر وقتonline بودی ولی از نت استفاده نمیکردی و دیدی این برنامه داره برات کنتور میندازه(داره نشون میده از نت استفاده میشه)بگرد ببین کامپیوترت ویروس نداره یا آپدیت آنتی ویروس و آپدیت ویندوز یا آپدیت هر برنامه دیگه که رو کامپیوترت نصب هست رو غیر فعال کن

11. این کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •