نمی دونم چی بگم
یعنی قبلا این طوری نبود و سرعت دانلود شبانه بالا بود
من از ISP های دیگه اطلاعای ندارم که شبانه شون چه جوری هست این که شبانه اش از دای لاپ هم پایین تره
نمی دونم چی بگم
یعنی قبلا این طوری نبود و سرعت دانلود شبانه بالا بود
من از ISP های دیگه اطلاعای ندارم که شبانه شون چه جوری هست این که شبانه اش از دای لاپ هم پایین تره
سلام دوست عزیز
دوتا سوال ازتون داشتم
اول اینکه گفتید شبانه از ساعت 7/10 تا 7/44 مگه شبانه از ساعت 3 تا 7 نیست برای شما 7/10 تا 7/44 !!!!!!!![]()
دوم هم اینکه شما از چه سرویسی استفاده می کنید یعنی چه سرعتی رو دارید الان که تونستید با اکانت شبانه یه قوله خودتون 1 گیگ دانلود کنید![]()
واقعا ممنون میشم به این سوال های من جواب بدید
من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو گرفتم شبانه از ساعت 3 تا 7 هست انقدر هم سرعت شبانه افتضاح هست که اگر از ساعت 3 تا 7 بذارم و 20 مگ یا دیگه آخرش 30 مگ دانلود کنم باید خیلی خوشحال بشم بعد شما 1 گیگ دانلود کردید نارحتید
اینو الان گرفتم ساعت 4:21 دقیقه خودتون فاجعه رو احساس کنید بابا دای لاپ هم از این بهتره
واقعا نمیدونم چه جوری اکانتم هم تموم شدسرویس 3 ماهه 1 مگ با ترافیک 6 گیگ من گرفتم 54 هزار تومن که کمتر از یک ماه تموم شد
بعد 5 تومن دادم از دوباره 1 گیگ شارژ اونم مثل برق تموم شد
![]()
الانم با اکانت افتضاحه شبانه اومدم وگرنه اکانتم تموم شده
یه سوال دیگه هم داشتم این پینگ کردن یعنی چی ؟
Last edited by shahin666; 01-09-2010 at 05:12.
همینیه که هست دوست عزیز... برای همه هم هستش از جمله من
ولی خودتون بایست بلد باشین با این مشکل چجوری کنار بیایین و به نفع خودت استفاده کنیولی افسوس که فقط بلدین یا از پینگتون عکس بگیرین!! یا از speedtest !!!
برو از تورنت استفاده کن تا مثل من بتونی شبی بالای 2 گیگ دانلود کنی
قبلنم گفتم بازم میگم
اگه بخوای از سرورهایی مثل رپید و .... یا بکمک برنامه های دانلودر مثل IDM , IDA , DAP و... استفاده کنی فقط بین 7:30 تا 7:45 میتونی سرعت خوب داشته باشی
ولی اگه از utorrent استفاده کنی و لیست دانلودهاتم زیاد باشه و یه قدری توی انتخاب دانلودهات دقت بیشتری کنی سرعتت براحتی بالای 1 مگ میره
دیگه خود دانید.YOU HAVE YOUR CHOICE
:
- هی میخواین هر روز بیاین اینجا توی همه ی پستها و همه ی صفحات غرغر کنین و صفحات رو با غرغر و فحش به زمین و زمان ببرین جلو......
تا آخرشم مثل همه ی دفعات قبل مدیران بیان قفلش کنن
- یا میخواین از روشی که گفتم استفاده کنین:8
من مشهدم به قول شما فکر کنم تعمیرات بوده الان چشم نکنم بزنم به تخته پینگ توپه توپ شده
البته شبانه که طبق روال قبلی داغونه اما روزانه هم پینگ و سرعت باز کردن صفحات داغون بود که الان توپ شده که
2علت میتونه داشته باشه:
1.صبانت آدم شده که بعید میدونم
2.دیشب شب شهادت بوده مردم تا صبح عزاداری میکردن الان همه خوابن نت خلوت شده
اشتباه کردی اومدی صبانت دوست عزیز
اون دوران طلایی صبانت دیگه چند ساله تموم شده
الان بنظرم شاتل بهتر باشه
این تستی که گرفتین اگه تو ساعات شبانه بوده که عادیه اما اگه روزانه هست نباید اینجور باشه.
Last edited by VahidDG2007; 01-09-2010 at 09:34.
خوب اين چه فايده اي داره !يكي مثل من پينگ براش مهمه و اصلا سرعت دانلود برام فرقي نداره ! غرغر هم به اين جهته يكي اومد اينجا ببينه وضع صبانت چطوره بفهمه كه چه گندي شده اين isp ..
البته بگم از وقتي ماه پر بركت رمضان شروع شد اين مشكل پيش اومد !(حداقلش برا من) نميدونم چرا ! شايدم مشكل يه چيز ديگه باشه . من منتظرم ببينم بعد ماه رمضون چطور ميشه . اگه عين الان بود كه بعد 3 سال بايد به صبا bye bye بديم.
آقا به صبانت چه مشکلی پیش اومده که هی این همه .-.-.-.- میکنه
این تورنت که شما میگی از کجا باید گرفت و طرز کارش رو هم بگین ... ما که مردیم از بس سرعت پایین بود شما به داد ما برس
BUZZ !!!!!
من سرویس شاتل دارم ؛ فاجعه بیریخت شده از تاریخ 8 مرداد به بعد !!!
سلام
در جواب سوال اول:من اینترنتم مثل شما از ساعت 3 شبانم شروع میشه ولی خوب اون موقع سرعت حدود 70 تا به زور 90 هست
اگه دقت کرده باشین من گفتم از 7/10تا 7/44 سرعت 117 میشه یعنی سرعت میره بالا
جواب سوال دومتون:من 128 با محدودیت 5گیگ در ماه دارم ولی منطقمون شبانه خوبی داره (تهران نبوت)
جواب سوال سوم تون:پینگ گرفتن سرعت انتقال اطلاعات درخواستی شما به سرور مقصد و دریافت آن در کامپیوتر شما میباشد(یعنی سرعت انتقال درخواست تا رسیدن اطلاعات از آن سرور به شما)
راستی شما هم برا اینکه زود اکانتت تموم نشه برنامه dumeter رو نصب کن و هر وقتonline بودی ولی از نت استفاده نمیکردی و دیدی این برنامه داره برات کنتور میندازه(داره نشون میده از نت استفاده میشه)بگرد ببین کامپیوترت ویروس نداره یا آپدیت آنتی ویروس و آپدیت ویندوز یا آپدیت هر برنامه دیگه که رو کامپیوترت نصب هست رو غیر فعال کن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)