تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 36 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 357

نام تاپيک: محلول ماینوکسیدیل

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

شرمنده کردین دوستان!! ممنون جواب هاتون
    دوست عزیز
    اینجا کسی ملزم به پاسخگویی نیست
    مطمئن باشین اگه کسی بلد بود جواب میداد
    من تجربه استفاده برای ریش رو نداشتم و ندیدم هم کسی استفاده کنه
    اما یه نکته بگم،استفاده برای ریش بسیار بسیار سخته،چون میزان تماس دست با ریش بیشتره + اینکه پوست صورت سریعتر از پوست سر چرب میشه و همینطور تعرقش بیشتره،پس خیلی هم سخت ماینوکسیدیل روش دووم میاره و مسئله دیگه اینکه بوش شدیدا آزار میده آدم رو،چون نزدیک بینی هستش
    با این اوصاف من خیلی پیشنهاد نمیدم که از این محلول واسه ریش استفاده بشه
    این شخصی که میخواد استفاده کنه چند سالشه ؟ ریشش اصلا در نیومده یا قسمت قسمته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من یه پیشنهاد دارم , مگه نمیگن بعد از زدن ماینوکسیدیل نباید روی اون ناحیه آب ریخت که اگه بریزیم کاملا میریزه ,حالا اگه روی ریشمون بریزیم وچند دقیقه بعد بشوریم از شر ریشها راحت میشیم ها !!!!!!!!!!!
    اگه بشه چه میشه!!!!!!!!!!
    تا چند ساعت نباید آب بخوره به صورت ؟
    آخه من برای صورت میزنم تا چند ساعت آب نزنم ؟ اگر عرق هم بریزه ممکنه دیگه اون قسمت ها مو در نیاد ؟
    والا حالا این یه ذره ریشی هم که دراومده نریزه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تا چند ساعت نباید آب بخوره به صورت ؟
    آخه من برای صورت میزنم تا چند ساعت آب نزنم ؟ اگر عرق هم بریزه ممکنه دیگه اون قسمت ها مو در نیاد ؟
    والا حالا این یه ذره ریشی هم که دراومده نریزه ؟
    داداش جون من از ریش بیزارم چون گفتن اگه کسی روی سرش بزنه نباید آب روش بریزه که امکان ریزشش زیاده گفتم ایکاش حقیفت داشت من هم یه مدت استفاده میکردم ولی بعد از زدن دارو بلافاصله میشستم

شاید اینجوری برای همیشه از شرش راحت میشدم !!!!!!!!!!!!!!

4. این کاربر از naeim7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

داداش جون من از ریش بیزارم چون گفتن اگه کسی روی سرش بزنه نباید آب روش بریزه که امکان ریزشش زیاده گفتم ایکاش حقیفت داشت من هم یه مدت استفاده میکردم ولی بعد از زدن دارو بلافاصله میشستم

شاید اینجوری برای همیشه از شرش راحت میشدم !!!!!!!!!!!!!!
    تا جای که من میدونم یکی از راه های پیشگیری ریزش مو تو زن ها تزریق هورمون زنانس ، دلیلش هم اینه که هورمون مردانه تو بدنشون زیاد تره و باعث ریزش شده

هورمون مردانه باعث رشد ریش میشه

پس خیلی راحت شما برو هورمون زنانه به خودت تزریق کن تا هم ریش هات بریزه هم پشم های دست و... عین زن بشی
    Last edited by alireZa256; 13-08-2012 at 22:58.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

این محلول وقتی روی سر زده میشه روی پوست صورت تاثیر نداره؟ یعنی از طریق جریان خون وارد بشه؟من چون دختر هستم خیلی برام مهمه نکنه یه وقت روی صورت مو در بیاد؟
    روی صورت رو نمیدونم ولی احتمال اینکه رشد مو در قسمت های دیگه بدن زیاد بشه خیلی زیاده (منظورم کل بدن نیستش اما ممکنه قسمتی رشد بیشتری نسبت به قبل پیدا کنه )

قبل از استفاده فرقی نداره که پسر باشه یا دختر حتما با پزشک مشاوره کنید شاید اصلا نیازی به استفاده از ماینوکسیدیل نباشه و با چند تا تقویت کننده و ویتامین دیگه برطرف بشه شاید ریزش مو به خاطر اعصاب باشه پس حتما قبلش با پزشک مشورت کنید
    Last edited by Mr_100_dolari; 14-08-2012 at 17:36.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

الانم 3-4 ساله که قطع کردم همون مقدار ریزش اون موقع رو داره و موهامون هم پره پره گوش شیطون کر
    امکان نداره هیچ دکتری برای مو هایی که پر پر باشه ماینوکسیدیل تجویز کنه

بعدشم من کاری به جواب یا جواب ندادنش ندارم کلا به وقت و هزینش نمی ارزه باید کل عمر بزنی تازه اونم چندان نتیجه خوبی نداره اونم شاید روی بعضی ها جواب بده
    برای کسی که پول نداشته باشه چند میلیون بده مو بکاره شاید ارزش داشته باشه تاثیرشم همون چند ماه اول معلوم میشه احتیاجی نیستش چند سال صبر کنی ببینی چی میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام من یه پیشنهاد دارم , مگه نمیگن بعد از زدن ماینوکسیدیل نباید روی اون ناحیه آب ریخت که اگه بریزیم کاملا میریزه ,حالا اگه روی ریشمون بریزیم وچند دقیقه بعد بشوریم از شر ریشها راحت میشیم ها !!!!!!!!!!!
    اگه بشه چه میشه!!!!!!!!!!
    کی همچین حرفی رو زده که اگر روی قسمتی که ماینوکسیدیل ریختید آب بریزه موهای اون قسمت میریزه لطفا برید راهنما رو بخونید بعد همیچین حرفی رو بزنید
    فامیل ما داره استفاده میکنه بارها شده که ماینوکسیدیل رو ریخته روی سرش 5 دقیقه بعد رفته حمام پس الان باید کلا کچل باشه ؟
    یا مثلا براتون پیش نیومده که ماینوکسیدیل بریزید بعدش شدیدا براثر یه فعالیتی عرق کنید و کل سرتون خیس آب بشه پس با این حساب باید تو راهنما مینوشتن بعد از استفاده از ماینوکسیدیل هیچ فعالیتی نکنید که منجر به عرق کردن بشه یا کسایی که زیاد عرق میکنن یا تو هوای گرم هستند از ماینوکسیدیل استفاده نکنند خیالت راحت هم چین چیزی نیستش
    در مورد استفاده بر روی ریش اطلاعی ندارم که چه تاثیری داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کی همچین حرفی رو زده که اگر روی قسمتی که ماینوکسیدیل ریختید آب بریزه موهای اون قسمت میریزه لطفا برید راهنما رو بخونید بعد همیچین حرفی رو بزنید
    فامیل ما داره استفاده میکنه بارها شده که ماینوکسیدیل رو ریخته روی سرش 5 دقیقه بعد رفته حمام پس الان باید کلا کچل باشه ؟
    یا مثلا براتون پیش نیومده که ماینوکسیدیل بریزید بعدش شدیدا براثر یه فعالیتی عرق کنید و کل سرتون خیس آب بشه پس با این حساب باید تو راهنما مینوشتن بعد از استفاده از ماینوکسیدیل هیچ فعالیتی نکنید که منجر به عرق کردن بشه یا کسایی که زیاد عرق میکنن یا تو هوای گرم هستند از ماینوکسیدیل استفاده نکنند خیالت راحت هم چین چیزی نیستش
    در مورد استفاده بر روی ریش اطلاعی ندارم که چه تاثیری داره
    حالا چرا میزنی؟

من از فرمایشات دوستان نقل قول کردم

10. این کاربر از naeim7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

میگن بر روی دو طرف پیشانی تاثیر نداره درسته؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان کسی در مورد این محلول ضد ریزش مو طلسم که تازه اومده و انقدرم تبلیغش میکنن که ایرانی ها اختراع کردند و رو دست نداره و نمیدونم بعد از رویش مو دیگه هیچ وقت مو نمیریزه و ...

اطلاعی دارید کسی استفاده کرده ؟

جریانش چیه یعنی از ماینوکسیدیل بهتره یا همش تبلیغه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •