تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 23 از 23 اولاول ... 131920212223
نمايش نتايج 221 به 228 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خدا رو شکر که کسی سوالی نداره..
    چند تا مطلب رو بگم که میتونه مفید باشه واسه کسانی که قصد کلاس رفتن دارند.
    آموزشگاه رزمندگان طبق گفته خودشون و اون چیزایی که من دیدم داره دبیران خوب رو واسه کلاس هاش استفاده میکنه و بعد از سال ها دوباره داره با قدرت شروع میکنه .. البته من به طور اساسی با رزمندگان مشکل دارم.. نه با دبیرانش بلکه مشکلات اساسی از جمله گرایش فکری دست اندرکارانش و بودجه هایی که از دولت میگیرند.. اما به هر حال واسه کسانی که نمیتونند درسی رو 500 هزار تومن پول بدهند رزمندگان گزینه ی خوبی هست.
    امروز یک برگه تبلیغی دستم رسید از آموزشگاه پیام جاوید دیدم دبیر فیزیکش بنکدار هست.. خوشحال شدم تماس گرفتم و سوال کردم فهمیدم که اسم رو الکی نوشتند و دبیرشون حنیفه هست که البته دبیر خوبی هم هستند ولی خوب جلوی قاضی و .. !!
    نکته بعدی واسه درس زیست شناسی زیاد سوال میکنند که تست چی بزنیم.. من از یکی از دبیران خیلی با سابقه و با سواد سوال کردم که ایشون گفتند کتاب گربه رو بزنیبد. درسته که کتاب هایی وجود دارند که تست های سخت تر و مفهومی تری داشته باشند اما به هر حال ایشون نظرش روی گربه بود و دلایلی هم داشتند که عرض نمیکنم خدمتتون.
    واقعا اگر حس میکنید توی درسی مشکل دارید و نمیتونید خودتون رو آماده کنید سعی کنید کلاس برید یا معلم بگیرید.. خیلی بهتره که نصف هزینه دانشگاه آزاد شهرستان رو بدید و سراسری قبول بشید.. به هر حال آینده ارزشش خیلی بیشتر از پول هست.
    به هیچ وجه از تجربه ها و نصیحت های افراد غیر متخصص یا بی تجربه استفاده نکنید .. یک نفری که خودش هم مثل شما پشت کنکور هست نمیتونه مرجع درستی واسه کمک به شما باشه..
    موفق و پیروز باشید

داره خودمونی میشه Hossein1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خدا رو شکر که کسی سوالی نداره..

چند تا مطلب رو بگم که میتونه مفید باشه واسه کسانی که قصد کلاس رفتن دارند.
    آموزشگاه رزمندگان طبق گفته خودشون و اون چیزایی که من دیدم داره دبیران خوب رو واسه کلاس هاش استفاده میکنه و بعد از سال ها دوباره داره با قدرت شروع میکنه .. البته من به طور اساسی با رزمندگان مشکل دارم.. نه با دبیرانش بلکه مشکلات اساسی از جمله گرایش فکری دست اندرکارانش و بودجه هایی که از دولت میگیرند.. اما به هر حال واسه کسانی که نمیتونند درسی رو 500 هزار تومن پول بدهند رزمندگان گزینه ی خوبی هست.
    امروز یک برگه تبلیغی دستم رسید از آموزشگاه پیام جاوید دیدم دبیر فیزیکش بنکدار هست.. خوشحال شدم تماس گرفتم و سوال کردم فهمیدم که اسم رو الکی نوشتند و دبیرشون حنیفه هست که البته دبیر خوبی هم هستند ولی خوب جلوی قاضی و .. !!
    نکته بعدی واسه درس زیست شناسی زیاد سوال میکنند که تست چی بزنیم.. من از یکی از دبیران خیلی با سابقه و با سواد سوال کردم که ایشون گفتند کتاب گربه رو بزنیبد. درسته که کتاب هایی وجود دارند که تست های سخت تر و مفهومی تری داشته باشند اما به هر حال ایشون نظرش روی گربه بود و دلایلی هم داشتند که عرض نمیکنم خدمتتون.
    واقعا اگر حس میکنید توی درسی مشکل دارید و نمیتونید خودتون رو آماده کنید سعی کنید کلاس برید یا معلم بگیرید.. خیلی بهتره که نصف هزینه دانشگاه آزاد شهرستان رو بدید و سراسری قبول بشید.. به هر حال آینده ارزشش خیلی بیشتر از پول هست.
    به هیچ وجه از تجربه ها و نصیحت های افراد غیر متخصص یا بی تجربه استفاده نکنید .. یک نفری که خودش هم مثل شما پشت کنکور هست نمیتونه مرجع درستی واسه کمک به شما باشه..
    موفق و پیروز باشید
    شما میتونید مرجع مناسبی باشید؟
    کسی که تا حالا نگفته چه دانشگاهی درس خونده و چه رتبه ای در کنکوری که چند سال گذشته اورده میتونه مرجع مناسبی باشه؟

کمی منطقی تر مهندس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 3 کاربر از Hossein1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

راستش باید گم من یکی از شاگردای آقای حنیفه بودم و همچین آقای بنکدار و صد تا معلم فیزیک دیگه!

باید بگم آقای حنیفه با وجود مشکلاتی که داشتن و بیماری و ... و نتونستن اون سال ما رو کامل همراهی کنن ولی فوق العاده

بودن ! چون ما بعد تجربه با بنکدار و چند تا از دبیرای برجسته فیزیک رو داشتیم در اموزشگاه

ولی هیچ کدوم به پای آقای حنیفه نمیرسن !

واقعا مفهومی درس میدن مخصوصا برای کسی مثل من که متنفر بودم از فیزیک . دوستانی که فیزیک

مشکل دارن و دنبال آموزشگاه خوب هستن در تهران برای فیزیک ... حتما یک جلسه هم شده با آقای

حنیفه کلاس داشته باشن چون اون موقع میفهمن فیزیک یعنی چی !

5. این کاربر از B a r a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

راستش باید گم من یکی از شاگردای آقای حنیفه بودم و همچین آقای بنکدار و صد تا معلم فیزیک دیگه!

باید بگم آقای حنیفه با وجود مشکلاتی که داشتن و بیماری و ... و نتونستن اون سال ما رو کامل همراهی کنن ولی فوق العاده

بودن ! چون ما بعد تجربه با بنکدار و چند تا از دبیرای برجسته فیزیک رو داشتیم در اموزشگاه

ولی هیچ کدوم به پای آقای حنیفه نمیرسن !

واقعا مفهومی درس میدن مخصوصا برای کسی مثل من که متنفر بودم از فیزیک . دوستانی که فیزیک

مشکل دارن و دنبال آموزشگاه خوب هستن در تهران برای فیزیک ... حتما یک جلسه هم شده با آقای

حنیفه کلاس داشته باشن چون اون موقع میفهمن فیزیک یعنی چی !
    البته بنده قصدم مقایسه دو دبیر نبود و داشتم در مورد استفاده از اسم دبیران توی آموزشگاه ها صحبت میکردم..
    دوستان فکر نکنند که آقای حنیفه معجزه میکنه اما ایشون دبیر خوبی هستند و باز هم دبیر خوب داریم مثلا آقای سامانی و خیلی های دیگه ..... از اون جهت گفتم که اینجا تبلیغ شخص خاصی نشده باشه .. اگر هم کسی خواست با ایشون کلاس داشته باشه میتونه با آموزشگاه پیام جاوید تماس بگیره و یک جلسه رایگان سر کلاس ایشون بشینه و شروع کلاس ها قرار بوده که 10 ام باشه که اختمال تغییر تارخ هست..
    شاد و پیروز باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

قصدم حرف های حاشیه ای نیست اما میبینم که چاره ای نیست.. به طور مختصر یک توضیح راجع به حرف هایی که در مورد من زده شد میزنم و بیشتر ادامه نمیدم..یک سری حرف ها که بی پایه و اساس بود و کاری بهش نداریم ولی بحثی که در مورد کنکور 10 سال پیش شد و کتاب مشعلیان ( که اون دوستمون املا رو اشتباه نوشتند) عرض کنم که کتاب نوشته ی خانم ظهوریان هست و اسم آقای مشعلیان به دلیل اعتبار ایشون و اینکه از قدیمی های راه اندیشه هست در کتاب اومده و احتمالا کمک هم کردند در تالیف کتاب.. بنده هم اسم ایشون رو آوردم چون شناخته شده تر هستند.. اون دوستی هم که بارها مثال میزنند که توی کنکور شیمی رو از روی بازرگان خوندند و نتیجه نگرفتند هم خدمتشون عرض کنم من یک کتاب دین و زندگی معرفی کردم که هیچ ارتباطی به درس شیمی نداشت و دلیل اینکه گفتم کتاب بینش رو اول از روی همین کتاب بخونید این بود که همه که با خوندن کتاب 100 نمیزنند پس چه بهتر که اول روی 80 در صد مطالب مسلط بشید و سپس اگر وقت داشتید واسه مابقی مطالب وقت بذارید.. نکته بعدی اینکه اون کتاب مشعلیان که یکی از دوستان گفت که قدیم ها خیلی معروف بود و مال 10 سال پیش هست هم خدمتشون عرض کنم که 10 سال پیش هم کتاب مشعلیان بهترین کتاب نبود و خیلی قبل تر از اینها کتاب ایشون بهترین کتاب بود.. 10 سال پیش کتاب آقایون شبقره و رنگین کمان به مراتب بهتر بودند و بعد چند سال این کتاب ها از دور خارج شدند و ....... . اما این کتابی که الان به اسم مشعلیان معرفی شد تنها شباهتش از نظر ساختار با اون کتاب قبلی اسم انتشاراتش هست و کلا قدیم تر ها کتاب ها نکته نکته بودند اما کتابی که بنده معرفی کردم ساختاری مشابه کتاب درسی داره و تست های متنوعی هم داره که مطالب رو پوشش داده اند..
    هدفم اینجا معرفی کتاب نبود و فقط خواستم جواب منطقی رو به یک سری حرف ها بدم که این دور باطلی که راه افتاده ادامه پیدا نکنه.. شاد و پیروز باشید

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مهندس شما دقيقا چند سال فيزيك و چندسال زبن تدريس كردين ؟ دقيقا از چه سالي ؟
    شاگرداتون تو كنكور چه درصدهايي در زبان و فيزيك كسب كردن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[QUOTE=Amin.M.1986;5249853]من هم منظورم از قبولی مجاز شدن یا قبولی تو پیام نور نبود.. چون دور و بر من همه درس خون هستند من هم عادت کردم که اینطور بگم .. منظورم از قبولی این بود که شما تو یک رشته خوب تو یکی از دانشگاه های خوب سراسری قبول بشید... واسه 3 رقمی هم همونا که گفتم و اسه 2 رقمی هم همونا که گفتم .. شما فکر میکنید کتاب ها مع

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

سلام

اینکه به فکر راهنمایی بچه های کنکوری هستید جای تشکر بسیار داره
    اما این تعدد تاپیک برای بیان مشکلات و رفع اونها باعث سردرگمی کاربران و بی نظمی انجمن میشه

به اندازه ی کافی بخش ها و تاپیک های مختلفی در انجمن آموزش عالی برای رفع اشکالات و راهنمایی و مشاوره هست
    مهم ترینش تاپیک کنکور نود
    هر جوابی ممکنه بسیار راه گشا باشه. حالا میخواد از زبان یک کنکوری باشه یا یک استاد

فکر میکنم اگر این تاپیک بسته بشه و راهنمایی ها و کمک ها همگی در یک تاپیک متمرکز بشن مفیدتر خواهد بود

بچه ها هم به اندازه ی کافی شما رو شناختن و اگر در همون تاپیک به راهنمایی های خودتون ادامه بدید مطمئنا از اونها بهره کافی رو خواهند برد.

----
    در ضمن، همین که یک نفر وقت میذاره و قصد کمک به دیگران رو داره بسیار ارزشمنده. زیر سوال بردن اون شخص به هیچ وجه کار درستی نیست.
    هر کسی مختاره از راهنمایی های دیگران استفاده کنه یا نکنه

فکر میکنم توضیحاتم کامل بوده

موفق باشید

11. 12 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •