قصدم حرف های حاشیه ای نیست اما میبینم که چاره ای نیست.. به طور مختصر یک توضیح راجع به حرف هایی که در مورد من زده شد میزنم و بیشتر ادامه نمیدم..یک سری حرف ها که بی پایه و اساس بود و کاری بهش نداریم ولی بحثی که در مورد کنکور 10 سال پیش شد و کتاب
مشعلیان ( که اون دوستمون املا رو اشتباه نوشتند) عرض کنم که کتاب نوشته ی خانم ظهوریان هست و اسم آقای مشعلیان به دلیل اعتبار ایشون و اینکه از قدیمی های راه اندیشه هست در کتاب اومده و احتمالا کمک هم کردند در تالیف کتاب.. بنده هم اسم ایشون رو آوردم چون شناخته شده تر هستند.. اون دوستی هم که بارها مثال میزنند که توی کنکور شیمی رو از روی بازرگان خوندند و نتیجه نگرفتند هم خدمتشون عرض کنم من یک کتاب دین و زندگی معرفی کردم که هیچ ارتباطی به درس شیمی نداشت و دلیل اینکه گفتم کتاب بینش رو اول از روی همین کتاب بخونید این بود که همه که با خوندن کتاب 100 نمیزنند پس چه بهتر که اول روی 80 در صد مطالب مسلط بشید و سپس اگر وقت داشتید واسه مابقی مطالب وقت بذارید.. نکته بعدی اینکه اون کتاب مشعلیان که یکی از دوستان گفت که قدیم ها خیلی معروف بود و مال 10 سال پیش هست هم خدمتشون عرض کنم که 10 سال پیش هم کتاب مشعلیان بهترین کتاب نبود و خیلی قبل تر از اینها کتاب ایشون بهترین کتاب بود.. 10 سال پیش کتاب آقایون شبقره و رنگین کمان به مراتب بهتر بودند و بعد چند سال این کتاب ها از دور خارج شدند و ....... . اما این کتابی که الان به اسم مشعلیان معرفی شد تنها شباهتش از نظر ساختار با اون کتاب قبلی اسم انتشاراتش هست و کلا قدیم تر ها کتاب ها نکته نکته بودند اما کتابی که بنده معرفی کردم ساختاری مشابه کتاب درسی داره و تست های متنوعی هم داره که مطالب رو پوشش داده اند..
هدفم اینجا معرفی کتاب نبود و فقط خواستم جواب منطقی رو به یک سری حرف ها بدم که این دور باطلی که راه افتاده ادامه پیدا نکنه.. شاد و پیروز باشید